( van onze ‘CDA & VVD-Pedo-Klasse Justitie ‘redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Top- Advocaat Weski’: Taghi is uit Dubai ontvoerd door de altijd liegende CDA Corona Gestapo-Generaal-Minister Grapperhaus. ‘Politie- Media- Huurmoordenaar- John van den Heuvel’ woest! (Video’s). 

Het kan gewoon niet meer lang duren of het extreem corrupte ‘Riool-Lynch-Showbizz- -OM-Amsterdam’ (Video’s) met Duivelse types als ‘Pedo Rapist- Hoofdofficier -Vincent Leenders’&  ‘OvJ-Moordenaar Hoekstra(Video’s) ‘ontploft: Na clash met advocaten vlucht onderzoeksrechter en neemt ook Adviseur Peter R. de Vries van Moordenaar Kroongetuige Nabil Bakkali & Fam.Verstappen, enz. (video’s). 

AIVD & Politie-informant-Peter R. de Vries’ en zijn ‘SBS-Judas-Raadkamer -advocaat Peter Schouten’: ”Wij bezorgen Willem Holleeder & Ridouan Taghi Levenslang zolang Justitie ons betaald”(Video’s). 

Politie onderzocht Fake bedreiging van Judas- zussen Astrid en Sonja van Willem Holleeder’ en vindt niks.

De politie-eenheid Amsterdam heeft de afgelopen maanden vergeefs onderzoek gedaan naar haar ‘Herdruk -Boek – meldingen’ door de ‘Judas- Zussen Astrid & Sonja Holleeder’ van de ‘Hoed-bedreigingen’ met een vuurwapen of een vibrator.  Sonja Holleeder heeft ook nog geneukt met ‘Geilneef Junkie-Peter R. de Vries net nadat haar man Cor van Hout was vermoord. De Vries stond toen nog krokodillen tranen te janken bij de begrafenis van Cor en tegelijkertijd liep hij dagelijks in de rondte met zijn toenmalige Boss Willem Holleeder en dook ‘Geilneef- Peter R.’ dagelijks op Sonja en dat is iedereen al weer vergeten.

En volgens het OM Amsterdam was dat vuurwapen waar de zussen Holleeder volgens hun zelf mee waren bedreigd was niet van ‘Ninja Oey’ de Loverboy van GroenLinksRechts Keizerin van Amsterdam zonder mondkapje.

Hierover valt te lezen in de ‘deze week verschenen herdruk van Astrid Holleeders boek Judas’, zo schrijft de ‘Politie-Mediahuurmoordenaar- John van den Heuvel’(Video’s) in zijn Riool Outlet De Telegraaf. De ‘oude mannen- NSB-Vod-krant’ drukt ook een foto af waarop schouders en achterkant van het hoofd van de zogenaamde bedreigde Astrid Holleeder te zien zijn.  John, Astrid en Sonja en het OM-Amsterdams zijn schaamteloos in hun ‘Tokkie- Leugens’. 

Astrid opgewacht en niet door haar Lover Hakkelaar(Video’s) en/of haar ‘Top adviseur & Media Pooier-Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’.

Herdruk ‘Judas-Boek’ verkopen en Willem Levenslang bezorgen met leugens van  AIVD & OM & Politie-Informanten John van den Heuvel & Peter R. de Vries is het doel van Astrid & Sonja Holleeder en het OM-Amsterdam.

‘Judas Sonja Holleeder’ zou afgelopen zomer vanuit een langzaam rijdende auto of fiets of boot met een vuurwapen zijn bedreigd door een man met een ‘John van den Heuvel- hoed’ op, maar niet beschoten volgens Judas-Sonja (kuch). Ze wist te ‘vluchten door gauw een pruik op te zetten die zij van het OM had gehad en riep: Koop ons boek ’, schrijft de altijd liegende extreem corrupte en laffe ‘John met Hoed’ op in zijn ‘Riool- OM-Amsterdam-clubblad -De Telegraaf’. In maart zou Astrid Holleeder (bij de geheime ‘ VIIP-OM-verblijfplaats ‘van haar ‘Judas-moeder)’ een ‘Neuk-&snuif-flatje’ van Junkie-Geilneef- Peter R. de Vries zijn binnengevlucht op naaldhakken nadat iemand volgens haar een poging ondernam haar te liquideren volgens de altijd liegende Judas-Astrid (kuch). Eenmaal binnen zou ze vanuit het portiek van de flat nog een foto van een verder onherkenbare belager hebben genomen met hoed op, die ontkwam op de fiets met lekke band. Ze heeft verklaard te zijn opgewacht en die foto’s zijn op advies van haar ‘Media-Pooier -Peter R. de Vries’  direct kwijt geraakt toen de politie er om vroeg. Zij heeft de Politie wel een stapel Judas- boeken van haar gegeven.

Ondanks dat Oey & Halsema & zoon gematst zijn door het OM ontmaskert hij in navolging van Steve Brown het corrupte OM-Amsterdam(Video’s).
Er is 0,00 aanvullend bewijs gevonden voor de beweringen van de twee ‘Judas-zussen Holleeder. De beide meldingen waren volgens de politie zeer gedetailleerd ( ander woord voor leugens), vooral die Hoed, maar door het ontbreken van getuigenverklaringen en camerabeelden liep het onderzoek dood (kuch).

Opvallende OM-Amsterdam-Judas-Zussen Holleeder & John van den Heuvel & Peter R. de Vries & OM-Amsterdam leugens.
Dat laatste is opvallend omdat de politie doorgaans van bij misdrijven betrokken auto’s wel beeld en getuigen kan vinden. Ook is opvallend dat er bij de door politie beschermde geheime ‘VIP-OM- verblijfplaats’ van ‘Judas-Astrid Holleeder’ kennelijk geen ‘Politie-camera’ aanwezig was. Iedereen weet dat dat ook een leugen is.  

Beide Nep en Fop-onderzoeken zijn inmiddels gestaakt.
De AIVD- Informanten John van den Heuvel & Junkie-Peter R. de Vries suggereren dat Willem Holleeder achter deze dreigingen met de Hoed heeft gezeten. John ontkent dat de Fantoom bedreigers van de Zussen zijn Hoed op hadden.  Wat het motief zou kunnen zijn voor een bedreiging, door de tot levenslang veroordeelde Holleeder, is onduidelijk. De twee Judas-zussen hebben de afgelopen jaren herhaaldelijk gezegd dat zij hun broer wilde vermoorden en gelogen dat hun broer de rest van hun leven zal proberen hen te vermoorden om hun boeken te blijven verkopen. Willem Holleeder verblijft in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) en kan dus helemaal niets en is bij voorbaat weer al veroordeelt tot Levenslang. De ‘Politie-Media-Huurmoordenaar & AIVD Informant John van den Heuvel  schrijft dat er in 2017 onderzoek is gedaan naar een vermeende opdracht voor een liquidatie door Holleeder op zijn Judas zussen en zijn voormalige  loopjongen ‘AIVD–Informant’ Peter R. de Vries ‘. Deze door altijd liegende OM Amsterdam en hun Clubblad De Telegraaf groots – vlak voor een zitting – gepresenteerde ‘ Verkoop reclame van Judas-Boeken Astrid  en ‘OM-Riool-Showbizz -Lynch moordopdracht’ bleek ook al een onzinverhaal te zijn. De oplichter John van den Heuvel schrijft nu in De Telegraaf niet dat de recherche voor dat verhaal destijds ook geen enkel bewijs heeft kunnen vinden en dat uiteindelijk het verhaal verzonnen bleek te zijn. De aangever was een medegedetineerde van Holleeder in de EBI. Die verklaarde later dat hij het hele verhaal had verzonnen omdat hij hoopte naar Curaçao terug te kunnen als hij een belastende verklaring over Holleeder af zou leggen.

Vandaag en donderdag zijn de kansloze ‘Riool-Lynch-Showbizz- zittingen’ in het hoger beroep van Willem Holleeder. Het Vonnis is al getikt. Holleeder’s advocaat Sander Janssen reageerde maandagmorgen op Twitter:

🐦Twitter advocaat Sander Janssen: “Na een rustige start wordt de ‘Riool-Lynch-traditie’ van het kort voorafgaand aan zittingen in de zaak #Holleeder middels de @telegraaf en de AIVD informanten ‘Politie-Media-huurmoordenaar John van de Heuvel’  &  Pedo Rapist-Junkie -Peter R. de Vries &  Judas – zussen Holleeder voeren van de  ‘Fake News-Lynch Holleeder- mediacampagne van’ het extreem corrupte OM-Amsterdam toch weer voortgezet om de Judas-Boeken te verkopen en Willem Levenslang te bezorgen” 

Tot Slot: Grote afwezige bij de hervatting van het Holleeder-Trial by Media-proces is de beroepsleugenaar AIVD/Politie/OM Informant ‘Hoerenjong-Bruine Rat-Bas van Hout’(Video’s) die al jaren trouw net als zijn ‘AIVD Gabber in Judas-crime’ Junkie- Peter R. de Vries altijd pontificaal aanwezig was en zelfs een keer net als De Vries en John van den Heuvel als getuige was opgeroepen door het schaamteloze en corps Lynch OM-Amsterdam om  straffeloos meineed te plegen tegen Willem Holleeder .

Maar ja, sinds Van Hout  ontmaskert is als jarenlange AIVD-Informant die ook nog een miljoen euro zwijggeld heeft gevangen van de AIVD begrijpt zelf het OM –Amsterdam dat hij beter niet meer zijn corrupte Leugen-Toet laat zien.

 Like this story? Share it with a friend!