AMSTERDAM-NOIR- Bent u schaamteloos en corrupt en kunt liegen dat u barst  en wilt u straffeloos van het Volk stelen dan bent u geschikt voor de corrupte Gevestigde Politiek en de ambtelijke ‘NSB-Top’ en ‘Desk-Killer- Top CEO’ : “Aboutaleb de Puppet van de Rotterdamse ‘Rat in pak Beerput’ en Halsema die van de Amsterdamse ‘Rat in pak-Beerput ’(Video’s) 

Selectieve Arib sloopt opgestapt misdadig ‘GroenLinks Recht Wachtgeld- Fraudeur -Kamerlid Barones Diks’ bij afscheid, maar bralt geen woord over de haar partijgenoot ‘PvdA Koppelbaas – Moorlag, etc.(Video’s) 

De Mega-Wachtgeld fraudeur Two Face Dijkhoff .


VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff verlaat zonder het gestolen wachtgeld van het Volk te hebben terug gegeven na de verkiezingen de corrupte politiek Den Haag en als de Wet zou worden gehandhaafd al jaren in de cel zou zitten. Een echte Ras VVD Boef. Jarenlang werd de VVD-Boef Fake liberaal gezien als ’ Inktzwarte kroonprins’. Hij hoopt dat Pedo-Boss-Mark Rutte zich opnieuw aanmeldt als lijsttrekker om de labbekakken en het zorg personeel en de onderwijzers en de AOW- bejaarden en de Bijstandsgerechtigden ,enz. te blijven vernederen en kaal te plukken en pal te blijven staan dat de ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem(Video’s)’ en zijn parasieten familie hun zakken  Mega-kunnen blijven vullen over de rug van het Volk.

De ‘Nep en fop-verkiezingen’ voelen nog ver weg, maar ik wil het toch al even hebben over na de verkiezingen. Na de verkiezingen zal ik namelijk geen liegend en corrupt en schaamteloos Kamerlid meer zijn”, zo schrijft  de VVD Boef Dijkhoff op Facebook. Volgens de ‘VVD -politicus- Bendelid’ is zijn  ‘Graai & Naai-nieuwsgierigheid’ naar een nieuwe ‘Zakkenvullers- baan’ groter dan naar het blijven in de Tweede Kamer. „Zoals nieuwsgierigheid me naar het Misdaadcentrum van Nederland Het Binnenhof bracht, brengt het me nu ook ergens anders heen, hahahahaha.”

Dijkhoff  bralt  in het ‘NSB- NRC’  van de corrupte Gevestigde Orde Politiek niet van plan te zijn om weer terug te keren in een ‘Pluk de armen-kabinet’ van zijn Godfather ‘Pedo Boss-Rutte’ als  liegende staatssecretaris of minister. „Dat is niet mijn plan, daar zijn ook geen afspraken over. Anders was ik wel op de kandidatenlijst van de VVD-misdaadgroep voor de Tweede Kamer gaan staan en zou ik erbij hebben gezegd dat dat de bedoeling was”, aldus Dijkhoff. „Maar ik sluit het niet uit. Zo zit ik er niet in als Wachtgeld Fraudeur.” Hij hakte naar eigen zeggen al twee jaar geleden de knoop door.

 ‘Pedo Boss-Rutte’ laat in een reactie op Twitter weten: „Klaas is iemand waar ik de afgelopen tien jaar iedere dag op kon rekenen, hij  kan net als ik liegen als de beste. Een origineel mens met minimaal twee gezichten  en vlijmscherp corrupt VVD-politicus. Hij liegt waar het niet op staat en is nooit eerlijk. Dank je wel, Klaas! Klaas blijft t/m maart 2021. Blij dat ik met hem kan blijven samenwerken om het Volk kaal te plukken. Er is nog veel te doen en ik hou van ouwe Kontebonker!”„Ik hou ook van jou en je twee Top Adviseurs NPO- Vatje Jort Kelder en Junkie Gordon (Video’s) ”, antwoordde Dijkhoff op Twitter, met twee hartjes en een minuscule bijna niet te zien kontje.

#Pedo-Rapist-ProDemos-#Metoo & # Fraude & # Corruptie#Dierenleed -epidemie in het ‘Mooie Doeners’- Land van Taxfree- Rutte & Co(Video’s) 

De Laffe en corrupte ChristenUnie- Incest-Bijbelbelt -fractievoorzitter Gert-Jan Segers noemt het besluit van Dijkhoff de politiek te verlaten een krachtig besluit. „Veel corrupte  politieke loopbanen eindigen in Fake tranen en daarna beloont met een vette Zakkenvullers ‘Killers Deks- baan’  . Maar dit is een krachtig besluit er op een goed moment zelf een punt achter te zetten. Dank voor je bereidheid om zelfs samen te werken met iemand voor wie het ‘Duivelse Moordende – liberale feest’ en dat Gekontebonk met o.a. kinderen (Video’s) wel afgelopen mag zijn.”

 PLO- AIVD-D66 –Minister Kaag- al –Qaq’ mag weer liegen vanuit haar Luxe ‘Penthouse-New York’ bij de NOS na duistere ‘Bom-Ramp’ in Beirut(Video’s) 


De ‘Nep en Fop Fractievoorzitter- Freakje  Rob Jetten’ van D66 DDR66- PLO- AIVD-D66 –Minister Kaag- al –Qaq’  noemt het aangekondigde vertrek van Klaas Dijkhoff „jammer en zal het Kontegebonk missen in de Toilet ” en vindt de VVD-fractievoorzitter een „slimme Wachtgeld- Fraudeur- politicus van het D66 Type ‘Penthouse-Elite Schandknaap Pechthold’ en de ‘D66-EU- Mega-Fraudeur- Sophie in ’t Veld’ en gewoon een fijne ‘Kontebonk- vent’ om mee samen te werken in het toilet.” Dat liet ‘Freakje-Jetten’ vrijdag weten via Twitter.

‘Corona- Elite-Vultures’: Big Pharma-Maffia steel public money from Corona-pandemic research and into Profit-Making projects. ‘D66- EU-Fraude-Queen-Sophie in ’t Veld’: Ik en onze King & Halsema Frauderen ook, zo wat( Video) 

Ik denk in het bijzonder terug aan hoe we samen een klimaatakkoord bouwden en ik daar zelf pijn aan mijn kont van overhield, heerlijke Klaas pijn. En Klaas, nog bedankt voor die geuzennaam en pijn in mijn kontje #klimaatdrammer, hihihihihihihi”, aldus Freakje Jetten.