(van onze US Freak Verkiezingen redactie) 

AMSTERDAM-NOIR-  Is de USA& EU& Nederland voor de gewone man ten ‘Corona-dode’ opgeschreven(Video’s) .

Will you shut up, ‘Pedo-Rapist- man’?’ #Metoo-Biden struggles to talk over interjecting Trump as Freak-debate get off to a messy start(Video’s)
Whoever wins the Freak Trump or Biden Election, here’s six reasons why America is on the brink of a complete Snake in Suit-political and social breakdown(Video’s)

De Westerse  ‘Taxfree- War Crime-Killer-Elite Pedo-Rapist- Leider’  de bejaarde  ‘Made in USA- Hate Jesus  Trump’ en zijn vrouw  Callgirl  Melania hebben Corona . Hoe lang nog voordat de demente Puppet  bejaarde ‘#Metoo-Joe Binden’ ook besmet raakt met Corona ? Die zit ook in de  bejaarde risico  groep om te overlijden . Is er dan toch een God? 

Why is the KKK and the Dutch ‘Taxfree-VOC- Royal- family’ not Illegal: the KKK rise again with ‘Made in USA- Hate Jesus Trump’& #Metoo-Joe Biden(Video’s) .

Killers-Trump’& Biden’ in totaal nu 34 keer beschuldigd van aanrandingen. ‘AIVD-Peter R. de Vries’: die vrouwen en kinderen wilde zelf(Video), been there, done it.

Nu is’Mad Dog Trump ‘ ook nog Obesitas en dik in de zeventig  en loopt dus een verhoogd risico om te overlijden aan Corona en/of dat zijn hersens blijven beschadigd worden. En dat zijn beetje paar haren van zijn  opgeblazen Oranje hoofd zullen afvallen. Als zijn hersens blijvend beschadig zijn door de Corona is dat geen probleem voor zijn zogenaamde Presidentschap en zijn aanhangers de ‘Red Neck-KKK-ers’ en zijn echte Bazen de 1 procent  ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-King Willem-Elite-gangster’ (Video’s) , want  zijn hersens waren al zwaar beschadigd.

KKK-White House’- Hate Jesus Trump& Devil Family’ superspreader event? Sens. Thom Tillis & Mike Lee, ex-Trump aide  insane Kellyanne Conway latest to test positive for Covid-19

Maar gezien het feit dat ‘#Metoo Joe Biden’ ook dik in de zeventig  is  het niet ondebaakr dat ook hij niet levend de eindstreep haalt van de ‘US-Freak-Puppets Verkiezen’.  Is dat de bedoeling  van de ‘US&EU-Taxfree- War Crime-Killer-Pedo-Rapist-Elite’ om onder het mom van  ‘Der Endlösung -Corona-Bom -vermoord en pluk de arme kaal- Virus het gewone Volk weer in de ‘In-Humane  Zoo’ op te sluiten? Zie de  ‘Stem van de Straat- SatltoTV met schokkende beelden van de ‘In-Humane-Zoo’ hierna: 

en zie: 

Think your friends would be interested? Share this story!