(van onze’ VVD&CDA -Pedo Klasse- Justitie’ redactie)
AMSTERDAM-NOIR- OM wil betalen om hun ‘Judas-documentaire’ tegen te houden, maar heeft geen probleem met ‘Judas-uitzendingen’ van hun betaalde informanten- ‘Pedo-Rapits -Peter R de Vries’ & ‘Hoerenjong -Bruine Rat-Bas van Hout'(Video’s) .
‘Beroepsleugenaars- OM’ van ‘Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus’ : “documentaire Robert Oey ‘tendentieus en suggestief”. M.a.w  die ‘Oey-docu’ grenst aan de waarheid en dat op zich is zeer zeldzaam voor de ‘dr. Goebbels-Staats-AIVD-NPO & Oey’.

Het ‘Riool-Showbizz Lynch-Pedo-Rapist- Openbaar Ministerie’ is niet te spreken over de ‘Oey- documentaireserie- Cannabis’ die vanaf 30 september wordt uitgezonden op ‘Staats-AIVD-NPO2’. Dat horen wij maar zelden van het OM inzake uitzendingen van de ‘Staats-AIVD-NPO’. Kennelijk is deze Oey-docu er door heen gelipt bij de NOS-Boss Pimp en ‘Mega Fraudeur- Frans Klein’  .

De ‘Coca-Pedo-Rapist-Politie-Broers Allaoui’ van Dansschool “The Cuties” zitten in de cel. ‘Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’:” die jonge meisjes en jongens wilde zelf(Video’s)” .
Het ‘Pedo-Rapist-Demmink & Hoofdofficier Vincent Leenders-OM’  valt vooral over de toon van met name de voice-overteksten in de Oey-serie en noemt deze „tendentieus en suggestief en Wij zijn de stem van onze vaste ‘Top-Adviseur -AVID& OM & Politie-informant-Pedo-Rapist-Peter R. de Vries; gewent bij dergelijk NPO ‘Nep en Fop docu’s“. 

Ook de wijze waarop een aantal ‘Moordenaars’-officieren van justitie a La OvJ Hoekstra(Video’s) wordt neergezet in de ‘Oey-serie’, vindt het corrupte OM kwalijk en onbehoorlijk om de waarheid bekent te maken.

Steve Brown by Netflix, VICE, BBC ,Russia Today(Video’s) en The Guardian , maar niet bij  NPO-Oey( Video’s)

Openlijke Klasse Justitie: Familie van Keizerin Halsema: zoon mag inbreken met wapen van vader en ‘Junkie-Moeder’ mag tweede Villa in Amsterdam(Video’s).
De 100 gesubsidieerde documentaire reeks van producent ‘Loverboy Ninja-Robert Oey’ van ‘GroenLinks Rechts Burgemeester Halsema’en ‘Grachtengordel-Subsidievreter-regisseur Arjen Sinninghe Damsté’ belicht de geschiedenis van het Nederlands softdrugsbeleid vanaf de jaren zeventig van de vorige eeuw(Kuch), maar laat The Happy Family en Steve Brown  buiten beschouwing.

Keizerin Halsema’ koopt tweede Villa in Amsterdam: Nieuwe ‘Oey-Wapenoplagplaats’ in Amsterdam-Noord. ‘Klasse Justitie-OM-Amsterdam’: het is Oké(Video’s).

Duivelse CDA-Hoekstra doet navraag in Polen over ING-witwaspraktijken (Kuch), maar niet over de witwaspraktijken op de VVD- Zuid as Amsterdam(Video’s).
Oey  maakten een reconstructie van de totstandkoming en de verwording van het Nederlands gedoogbeleid(kuch). Oey had het niet over het  Amsterdamse OM gedoog beleid voor hem zelf en zijn zoon en zijn echtgenoot Halsema met bijv. hun twee illegale Vila’s en Wapens en Cocaïne in Amsterdam. Een rode draad in de serie vormt de zaak rond de oprichter en voormalig eigenaar van coffeeshopketen GrassCompany Johan van Laarhoven, die in 2014 in Thailand tot 103 jaar celstraf ten onrechte werd veroordeeld voor witwassen van drugsgeld door een criminele rol van de ‘Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’ van het OM Amsterdam. Van Laarhoven zit sinds begin dit jaar ten onrechte vast in Nederland.

Stem van de Straat SALTOTV:’Keizerin Halsema’ Corona muilkorft Albert Cuyp & A’dam & Corona Huilebalk Grapperhaus: “Ik heb Spijt..”(Video’s):

Namens het corrupte OM werkten onder anderen Gerrit van der Burg, voorzitter Godfather van het extreem corrupte College van procureurs-generaal, en landelijk perswoordvoerder de beroepsleugenaar Wouter Bosmee aan de ‘Oey-serie’. „Het past bij de taak van het OM om publiekelijk uitleg en duiding te geven net zoals wij ook gedaan hebben in de ‘SBS-Judas-Raadkamer’ van onze Top adviseur – Peter R de Vries . Het OM is het gewend om kritisch te worden benaderd(Kuch). Dat mag ook. Alleen is de balans in deze productie zoek(kuch, kuch). De serie laat bepaald geen ’uitgebalanceerd beeld’ zien van de zaak-Van Laarhoven en wat wij het ergste vinden is dat wij en onze NSB-politie nog wel die Oey zwaar hebben gematst en nu geeft hij ons een trap na(met de waarheid)”, laat het altijd liegende ‘Riool-Showbizz-Lynch–OM’ weten.

Volgens het schaamteloos altijd liegende OM komt een aantal advocaten veelvuldig aan het woord in de serie en krijgen zij alle ruimte om kritiek te spuien( de waarheid) op het OM en op de betrokken Moordenaars en ‘SBS-Judas-Raadkamer Peter R. de Vries- officieren van justitie en Killer Queen Rechters’. „Het staat het OM niet vrij om thans de eenzijdige en onjuiste beweringen( Lees: de waarheid) en aantijgingen van de raadslieden in de zaken van de verdachten te weerleggen. Het OM wacht daarmee tot de verdere behandeling van de’ Lynch-strafzaak’ tegen de verdachten in de zaken rondom The Grass Company en doet dat vanzelfsprekend niet via de onze  Lynch-media”, aldus het  liegende OM. Het OM doet niet anders in zaken zoals die van Willem Holleeder en Taghi en de Motor Bendes clubs en de zogenaamde Mocro Maffia met hun zogenaamde misdaadjournalisten Peter R. de Vries, Bas van Hout, Paul Vugt en John van den Heuvel, enz. :

De strafzaak tegen de verdachten staat gepland voor januari volgend jaar en wij weten nu al dat zij kansloos zijn.

Think your friends would be interested? Share this story!