( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Corona Waanzin: ‘PvdA- Uncle Tom-Aboutaleb’: Verdrietig om Hooligan-studenten & Pedo-Boss-Rutte(Video’s) : Feyenoord Bek Houden & ‘Akwasie-OM-A’dam’ corrupt en houdt  o.a. uitlokking Moord door ‘AIVD-informanten ‘Pedo Rapist- Peter R. de Vries'(Video’s) & ‘Hoerenjong- Bruine Rat Bas van Hout’ (Video’s) op Steve Brown onder de Pet.


Minister van Klasse Justitie Grapperhaus een ‘Corona-boete & strafblad, maar hoe zit het met staatssecretaris van Justitie Broekers-Knol,King Willem & Maxima en Halsema?(Video’s).

De ‘Pedo-Elite-Maffia-Boss-Rutte’(Video’s)  over juichende Feyenoordsupporters met hun kinderen: “Ze moeten hun ‘Labbekakken-bek’ houden’.En de ‘PvdA–Mocro-Uncle Tom- Aboutaleb’ verdrietig, een arbeiders verrader van het gluiperigste soort in dienst van de ‘Taxfree-Heersende Klasse’  over zijn dronken en stijf van de cocaine staande ‘Hooligan-studenten’ die zijn laffe en corrupte NSB-Politie bekogelen met flessen en vuilnis  en uitscheld  alsof zij Labbekakken zijn en daarna niet worden gearresteerd. Pure Klasse Justitie! ‘De ‘VVD-Pedo-Boss Rutte’ laat zijn ware Duivelse aard zien en acht zich onaantastbaar en bralt hysterisch in het nieuws dat de Feyenoord supporters met hun kinderen hun Bek moeten Houden. Ja, beste mensen Feyenoord supporters zijn voor Rutte en zijn VVD-misdaadgroep Labbekakken die hun bek moeten houden, daar waar hij alle begrip heeft voor zijn  Minister van Klasse Justitie Grapperhaus en zijn VVD Boef staatssecretaris van Justitie Broekers-Knol & Taxfree-VOC—SS-King Willem & Maxima en GroenLinksRechts Burgemeester Halsema als zij de ‘Rutte& Grapperhaus- Corona pluk de arme kaal en laat de Taxfree -Ultra- Rijken a La king Willem en zijn Parasieten familie(VIDEO’s)- straffeloos hun zakken vullen  -wetten’ overtreden.

Corrupte Amsterdamse Officier van Justitie Vreekamp ‘collega’ van KOZP-kopstuk Akwasi aka” Dood aan Zwarte Pieten” doet hem een ‘Sinterklaas- cadeau’(Video’s)

Bas van HoutEn het corrupte ‘Akwasie-OM-A’dam’ houdt uitlokking Moord door ‘AIVD&OM & Politie- informanten-‘Pedo-Rapist-Peter R. de Vries’ & ‘Hoerenjong Bruine-Rat-Bas van Bas van Hout’ op Verzetsheld Steve Brown onder de Pet:

Think your friends would be interested? Share this story!