( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. onze ‘VVD&CDA Pedo-Klasse Justitie’ redactie )

AMSTERDAM-NOIR- VVD-Boeven- Partij’ & ‘Oranje Boven -Godsdienstwaanzinnige – SGP’ willen vrij spel voor hun misdadige Kamerleden &Taxfree-King Willem(Video’s). Sinter Klaas en Zwarte Piet  bestaat wel en die zitten bij het corrupte OM-Amsterdam van de CDA ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’. 

Amsterdam van Keizerin Halsema: Statushouders krijgen woning-voorrang op NL’ers met medische problemen en ‘jonge‘ Amsterdammers(Video’s)

VVD Boef Remkes van Den Haag verbiedt demonstratie tegen coronabeperkingen en laat ze in elkaar slaan  en de Rechter is het er mee eens, daar waar Keizerin Halsema de Dam laat overspoelen met Black Live Matter demonstranten(Video’s)

Echte activisten werken niet samen met en/of voor het OM, maar strijden juist tegen het OM, de Poortwachter van de Straf de armen maatschappij. Wie samenwerkt met het OM van de ‘CDA Gestapo –Generaal Grapperhaus’ & Keizerin Halsema  is een Zwarte Piet(NSB-er, OM-informant) van Sinterklaas en zit nog steeds in de (in)-Human Zoo van de Heersende Klasse:

De corrupte Amsterdamse officier van Justitie Jacobien Vreekamp die recent namens het ‘Riool-Showbizz-lynch- Pedo-Hoofdofficier -Vincent Leenders- Openbaar Ministerie (OM)’ sloot een ‘Sinterklaas-deal ‘ met rapper  “Uncle Tom”-Akwasi  aka “Dood aan Zwarte Pieten”.
“ Uncle Tom”- Akwasi  wordt niet gestraft voor zijn Haatzaai en bedreigende uitspraak bij de Black Lives Matter-demonstratie op 1 juli in Amsterdam op de Dam met Keizerin Halsema. (Zie : Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV:” Corona Leugenaars Grapperhaus & Rutte & King & Halsema Ontmaskerd(Video)) : “Op het moment dat ik in november een Zwarte Piet zie, trap ik hem hoogstpersoonlijk op zijn gezicht”, bralde hij toen. Volgens het  extreem corrupte Openbaar Ministerie was die uitspraak opruiend en strafbaar. Toch wordt hij niet vervolgd, omdat hij er publiekelijk afstand  van heeft genomen liegt het corrupte  ‘Pedo-OM-Amsterdam’ met hun Top Adviseur ‘Pedo-Rapist- Junkie Peter R de Vries’ , die maar wat vaak straffeloos kinderen in de ‘Pedo- Vincent Leenders- zak’ stopt………(Video)

‘GroenLinksRechts -Burgemeester- Keizerin Halsema’ gaat weer Rechts door de Knieën met selectief ‘Showbizz –Zwarte Piet-Fouilleren’ van alleen Labbekakken’(Video’s).
 ‘Uncle Tom- OM-Informant – Zwarte Piet-Akwasi ‘ werkt samen/voor het 100%  door Keizerin Halsema gesubsidieerde corrupte bestuur van  het ‘Nep en Fop- Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam en het corrupte ‘Sinterklaas-OM-Amsterdam'(VIDEO’s). Terechte klachten van de Laagste Klasse (door de VVD-Misdaadgroep Labbekakken genoemd) van welke kleur dan ook dat zij gediscrimineerd worden o.a. op de woningmarkt en uitgebuit worden en vernederd en keihard vervolgd door de ‘VVD- Pedo-Boss Rutte’ & Gestapo-Generaal Grapperhaus & NSB-Politie & Keizerin Halsema neemt deze ‘Nep en Fop Commissie’ en het OM-Amsterdam niet in behandeling,  maar krijgen ze wel  dagelijks met de’ Zwarte Pieten-roe’ op een straatarme reet van het OM-Amsterdam & Keizerin Halsema.

Ongeloofwaardige Rutte: Ik blijf achter de ‘(Corona)-geloofwaardigheid van mijn ‘Gestapo-Generaal-Grapperhaus’ staan, want we liegen allemaal,hihihihihi

Naar aanleiding van volgens  de wet en het corrupte en in dit geval ‘Sinterklaas-OM ‘opruiende en strafbare Haat zaai- uitspraken van  ‘OM-Zwarte Piet Akwasi’  tijdens de Black Lives Matter demonstratie op zondag 1 juni op de Dam, alwaar de Amsterdamse Keizerin Halsema zonder mondkapje  en geen 1.5 m afstand hield ook aanwezig was  heeft de ‘Sinterklaas’ OvJ. Vreekamp’  die  tot en met juli tevens de corrupte bestuursvoorzitter van Meldpunt Discriminatie Regio Amsterdam (MDRA)  met “Uncle Tom”- Akwasi als ‘Zwarte-Piet Hulpje’ besloten hem niet te vervolgen. Ook de ‘Gestapo -Generaal Grapperhaus’  en zijn’ Horror-Justitie- Bruiloft- gezelschap’ werd niet vervolgd door het OM.

Uiteraard werd ‘Taxfree -VOC-SS-King Willen &Queen Exotica’ ook niet vervolgd door het ‘Sinter Klaas- OM’, maar dat is standaard  want  die ‘Parasieten- Prins Bernhard huisjesmelkers- Familie’ wordt al eeuwen niet vervolgd voor hun misdaden tegen de menselijkheid en het Nederlandse Volk(Video’s)  en krijgt jaarlijks  Taxfree 300 miljoen van de Nederlandse staat,  u dus als ‘belastingbetaler – Sinterklaas’.

Keizerin Halsema’ koopt tweede Villa in Amsterdam: Nieuwe ‘Oey-Wapenoplagplaats’ in Amsterdam-Noord. ‘Klasse Justitie-OM-Amsterdam’: het is Oké(Video’s)

Maar het houd niet op met OM-Amsterdam ‘Sinterklaas-cadeaus’ voor de Taxfree-Pedo-Heersende–Elite-Klasse  en hun Zwarte Pieten. Ook Keizerin Halsema en haar man ‘Loverboy -Ninja Oey & zoon ‘kregen een Sinterklaas Cadeau van het OM door hen niet conform de (wapen )wet naar behoren te vervolgen en het gedogen van het kopen van een Tweede Villa in Amsterdam-Noord.

‘Sinterklaas-Ovj-Vreekamp’ zat samen met de Kick Out Zwarte Piet (KOZP)-activist Subsidievreter-Uncle Tom-Mitchell Esajas in het corrupte  discriminerende bestuur  MDRA van Keizerin Halsema. Hoogleraar strafrecht Sven Brinkhoff (Open Universiteit) zei naar aanleiding van het  ‘OM-Sinterklaas- sepotbesluit’ dat de kans zeer groot is dat de  ‘Zwarte Pieten-zaak’ alsnog voor de  ‘Nacht und Nebel rechter’(VIDEO’s) verschijnt en ook daar Kansloos is. Dan moet één van de 44 mensen die aangifte hebben gedaan beklag instellen op grond van artikel 12 van het Wetboek van Strafvordering. Dat gebeurde bijvoorbeeld bij het eerste  ‘Nep en Fop strafproces’ tegen PVV-leider Geert Wilders, ruim tien jaar geleden en toen wel slaagde.

Wilders sloopt ‘D66-Psychopaat Ollongren’: ”U bent een Puppet van ‘Asociale -Prins Bernhard-Huisjesmelkers- zaken’ die het NL Volk Haat!(Video)

De Grote Blonde PVV-leider Wilders kondigt aan dat hij premier de altijd liegende  ‘VVD-Pedo-Boss- Rutte(Video)’ deze week om opheldering zal vragen, maat zit nog steeds te wachten op eerlijke antwoorden op  zijn vragen inzake  de Amsterdamse ‘Pedo-Rapist- Hoofdofficier van Justitie Vincent  Leenders’ die ook al een ‘Sinterklaas cadeau’ kreeg van zijn corrupte OM-Collega’s.

Maar ook de Verzetsheld van de Laagste Klasse Underground Presentator  Steve Brown zit al sinds 2019 te wachten op antwoord van het corrupte OM-Amsterdam ,die de ‘AIVD & OM- Amsterdam- Informanten ‘Hoerenjong- Bruine Rat-Bas van Hout’ &  ‘Pedo Rapist -Junkie Peter R. de Vries'(Video’s) ook al een ‘Sinterklaas-cadeau’ gaven door hun niet conform de wet te vervolgen wegens o.a. uitlokking van Moord op Brown & Bedreiging (staat op audio )en smaad en laster  N.B. gepleegd op de Nationale TV bij ‘Mega Subsidie-Vreter-Ja-Knikker Ratje Pauw’ en de ‘Staats-AIVD-NPO’ en de Talking Heads van de  Persgroep . Daar komt nog bij dat Brown in tegenstelling tot de door Keizerin Halsema van Klasse Justitie & Amsterdam gesubsidieerde  ‘OM- Zwarte Piet’ KOZP-kopstuk’ Akwasi  tot Staatsgevaarlijk is verklaard en dat is het ultieme bewijs dat men zich  echt verzet tegen De Straf de armen maatschappij. ( bron:Critical Legal Theory)

Wij besluiten dit wordt Wakker artikel met onze grote Held Tupac die Hoogst waarschijnlijk door de CIA is vermoord omdat hij  bezig was het Volk wakker te maken en te verenigen tegen de  ‘Taxfree- Royal- Pedo-Rapist- Heersende Red Neck- Klasse’ die er wel bij vaart dat het Volk elkaar te lijf gaat om Zwarte Piet:

 

Tot Slot:Wij hebben het al vaker geschreven dat Keizerin  Halsema en het OM Amsterdam verrot zijn tot op het bot en het is meer dan hoogtijd dat dat ‘Zooitje Tuig in zwarte Toga- van de Richel’ voorgoed in de zak van Zwarte Piet wordt gestopt en Nederland uitgegooid!!!!!!!

 

Think your friends would be interested? Share this story!

Mededeling van Algemene importantie: A.s. maandag om 23.00 uur deel 2:” Corona Leugenaars Grapperhaus & Rutte & King & Halsema Ontmaskerd ” bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV:” Keizerin  Halsema ‘Corona- Muilkorft’ Albert Cuyp Markt& Amsterdam.Amsterdam& Albert Cuyp mark huilt en zucht onder het( corona)- regiem van Keizerin Halsema & ‘VVD -Pedo-Boss-Rutte’ met exclusief schokkende beelden van Klasse Justitie ‘CDA Minister -Duivel-Grapperhaus’ die Fake ‘Showbizz -Tokkie’ staat te janken en te liegen dat hij barst.