( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-EU Herstel- (cadeau)- fonds is een Ponzi scheme’: 700 miljard Euro’s cadeau aan het Zuiden & Oostblok & PLO en pensioenen gekort met dank aan Rutte & Co:”Pas op voor de Russen en Chinezen”(Video’s)

 

The EU’s €1.1 trillion budget and €750 billion bailout prove you can never taper a Snake in Suits-Ponzi scheme.

Premier ‘VVD-Pedo-Boss  Rutte’ kwam  gisteren vanavond in de bral & lieg- Tweede Kamer onder vuur te liggen over het  Europees- ‘Ponzi-Scheme-herstelfonds’ van 750 miljard euro. Zo wilde een groot deel van de oppositie en coalitiepartijen CDA en ChristenUnie opheldering over de  Nep en fop- ‘noodrem’ waarmee  miljarden subsidies aan landen die hun economie niet hervormen stopgezet kan worden, die afgelopen juli in Brussel op voorspraak van de altijd liegende Rutte niet werd bedongen. Alleen de ‘PLO- AIVD-D66 –Minister Kaag- al –Qaq’ – D66 DDR66 partij’ kreeg gisteren letterlijk keer op keer een Natte Doos dat het Nederlandse Volk door  ‘VVD-Pedo-Boss-Rutte’ met zijn Top adviseurs -‘NPO-Vatje Jort Kelder & Junkie Gordon(Video’s) van bijna een triljoen euro is berooft om het in de Bodemloze EU put te storten. Haat D66 het gewone Nederlandse Volk?

Het  misdadige resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar(Video’s) .

Der Untergang: De Duizend miljard van ‘PvdA-EU- Zakkenvuller- Timmermans’ wordt door u opgehoest en verdwijnt weer in de zakken van de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken’(Video’s)

Met die ‘Nep en fop- rem’ lijkt de miljarden ‘Rat in pak-Strijkstok- geldstroom’ alleen tijdelijk kunnen worden opgeschort, aldus CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt. ,,Is het slechts een pauzeknop en hoeveel blijft er weer hangen aan de ‘Rat in pak Strijkstok -hangen(Video’s) ‘?” Dat is een misverstand, loog Rutte. Volgens hem hebben alle lidstaten én de extreem corrupte Zakkenvullers Europese Commissie met typetjes als de PvdA EU- Mh17- Huilkomediant Frans Timmermans met zijn Sidkick ‘Imam-Playboy Samsom’ zich(niet) aan de noodrem gecommitteerd. ,,Dit is een politieke afspraak.D66 DDR66 Kreeg gelijk weer een Natte Doos. SP-Kamerlid Renske Leijten noemde dat ‘boterzacht en’ D66 stinkt naar ‘Eva-Jinek-Haring’(Video’s)’.

,,Dit is geen noodrem, het is een fata- D66 & VVD-Misdaadgroep- morgana”, stelde Partij voor de Dieren-Kamerlid Lammert van Raan. Ook ChristenUnie-Kamerlid Eppo Bruins heeft bedenkingen. Een noodrem is volgens hem ‘iets waar je aan trekt waardoor de hele trein stil gaat staan’. ,,Dit is meer een alarmbelletje .” D66 kreeg gelijk weer een Natte Doos. Ondertussen moeten meer dan 3 miljoen eerlijke mensen in Nederland leven op het randtje van Financieel omvallen. Die krijgen van Rutte en zijn D66 ‘PLO-DDR-66 Censuur-Queen- Minister Ollongren’ de beschermvrouw van de Royal -Prins Bernhard-Huisjesmelkers (VIDEO’s) een o.a. fikse huurverhoging voor hun (verrotte) Kiezen om de ‘Taxfree-EU-Elite- strijkstok’ miljarden  op te hoesten.

Weer een ‘Economische- Jan met de Pet- crisis’:Corona-Pandemic-CIA-profiteer’: Jeff Bezos’ fortune skyrockets to nearly $200 BILLION: Rutte & Grapperhaus: US& Trump is een Top ’VVD –Doeners-Corona- land’, Pas op voor de Russen&China&Holleeder&Taghi(Video’s).

The teachings of Marx are the best hope for US& EU beaten-up& Killed working class(Labbekakken) in the ‘Human-Corona- Zoo’. Rutte&’Pedo-Kees van der Spek’: Die Labbekakken moeten niet zeuren(Video’s)

In juli bereikten de 27 lidstaten onder zware druk van ‘Boy Macron’ en FührerMerkel  van de corrupte  Europese Unie na 90 uur Nep en fop onderhandel  een  ‘Rat in pak-Strijkstok- akkoord\ over het ‘Ponzi-Scheme- herstelfonds’, dat de Europese Unie  Taxfree-Royal-Ultra-Rijke-Elite-Gangsters  uit de economische crisis moet trekken die door de coronapandemie ontstond(Kuch).  De’ VVD Pedo-Boss-Rutte’ werd in Brussel gezien door de Fake  News corporate crime en Staats Media AIVD-NPO(Video’s)  als de leider van de ‘vrekkige vier’, de landen die zich lange tijd voor de Show verzetten tegen gezamenlijke, Europese schulden en wel leningen wilden, maar geen giften.Dat kwam hem op  de  Showbizz -bijnaamMr. No’ te staan. Maar volgens Kamerlid Henk Krol werd dat al snel ‘Mr. Yes’. ,,Dat betekent dat Nederland van 2028 tot 2058 1 miljard euro extra kwijt is aan de EU. Dan is de heer Pedo-Boss-Rutte 91 jaar.”PVV-leider Geert Wilders verweet het Rutte dat hij heeft ‘gejokt’ toen hij in de Kamer steevast stelde tegen Strijkstok-giften te zijn. ,,U heeft het toch gedaan.” Hij vergeleek dat met Ruttes verkiezingsbelofte uit 2012 dat er ‘geen cent naar Griekenland’ meer zou gaan. Die belofte kon hij toen ook niet waar maken. Wilders: ,,Dit vergeven mensen u niet, dat zult u merken volgend jaar maart.” De VVD-Pedo-Boss-Rutte ziet echter ‘een fundamenteel meningsverschil’ over de rol van de corrupte ‘Taxfree-Killer-Elite-EU.’ Volgens hem is een stabiele ‘Rat in pak-EU-Strijkstok’  in het belang van Nederland, dat voor een groot deel afhankelijk is van buitenlandse handel. ,,Het is belangrijk voor export en handel en toenemende instabiliteit in mijn Snake in Suits- wereld.”

Motie van wantrouwen.

Wilders diende samen met Forum voor Democratie een motie van wantrouwen in. Die werd verworpen. De PVV-voorman vindt dat Rutte geen mandaat had voor deze Strijkstok-deal die Nederland volgens hem ‘weer de pinautomaat van de ‘EU- Rat in pak Strijkstok’ laat zijn’. Ook volgens SP’er Leijten had Rutte terug moeten gaan naar het parlement voor hij zijn handtekening onder het akkoord had gezet. ,,In het regeerakkoord staat: geen gezamenlijke schulden. De ‘Nep en Fop minister-president’ komt thuis met gezamenlijke schulden.” Zij noemde de deal ‘niet democratisch’.Volgens Rutte de altijd liegende is hij ‘geen rode lijnen’ overgegaan. ,,Ik ben de ‘Strijkstok Pedo-Boss-premier’. Ik moet de inschatting maken of dit goed is voor Nederland (kuch) en in lijn met de wens van de Kamer(kuch. kuch).” Het  ‘Ponzi-Scheme-herstelfonds’ krijgt steun van in elk geval de coalitiepartijen en PvdA-hoertje van de ‘Ping Pong -King Asscher’( zie Video hiervoor waar Brown uitlegt hij de PvdA al jaren het Volk verraad ) en ‘GroenLinksRechts Boy Klaver’. ,,On balance is dit een goed pakketvoor onze Ratten in pak.” Dat betekent niet dat het perfect is, erkende hij. Zo loog Rutte dat hij liefst hardere taal had gezien in de richting van Polen en Hongarije, landen waar de rechtsstaat net als in Nederland en de USA  in het geding is, en bralde te hopen dat het extreme corrupte Europees Parlement de druk kan opvoeren(Kuch) met onze geweldige  ‘D66 Mega- Fraudeur Sophie in ’t Veld’ en onze ‘VVD Neo-Nazi Hans van Baalen’  corrupte types.

Uitzonderlijke  ‘Der Endlousing – de arme corona Bom- tijden’.

Ook benadrukte de premier dat dit een eenmalig pakket is in uitzonderlijke tijden. Forum voor geen Democratie-leider Thierry Baudet vreest het ‘Ponzi-Scheme-fonds’ niet eenmalig is. ,,Bij een volgende  Jan met de Pet-crisis zal weer worden teruggegrepen op dit  miljarden Strijkstok- herstelpakket. Dan zit u er aan vast. Ziet u dat dan niet?” D66 kreeg weer een Natte Doos. De Kamer wilde ook weten of de miljarden die voor coronasteun zijn bedoeld, wel echt voor dat doel worden uitgegeven. Zo stelde Denk-Kamerlid Tunahan Kuzu dat Griekenland miljarden aan de krijgsmacht heeft uitgegeven, terwijl de gewone Grieken al decenia lang onder de armoedegrens moeten zien te overleven. ,,Dat kan toch niet? Geld dat bedoeld is om de coronacrisis te bestrijden wordt gebruikt om oorlogje te voeren tegen mijn ‘Sultan Erdogan’.” Volgens hem moeten er ‘keiharde voorwaarden’ worden gesteld aan de besteding van het geld. In de ontvangende landen is inmiddels een grote stijging van verkoop van peperdure auto’s en ‘King Willem & Prins Bernhard -speedboten’(VIDEO’s) (zie: Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV van deze week (Video)) en Villa’s en bezoeken aan te jonge  peperdure Callgils en schandknapen  waargenomen. Dolle Elite pret! D66 krijgt spontaan een orgasme in de Tweede Kamer.

Like this story? Share it with a friend!

Mededeling van importantie: Wordt Wakker en kijk deze week naar de Stem van de Straat-Amsterdam_Noir/SaltoTV: Corona-Leugenaars- Grapperhaus & Rutte & Halsema & King Willem & Prins Bernhard’ ontmaskerd bij De Stem van de Straat-Amsterdam-SALTO-TV en wie zit er echt achter de CIA- Gif-Moordaanslag op Alexey Navalny  (Video’s) waardoor binnenkort uw Gas-rekening met minimaal met 30 % omhoog gaat.