( door de ‘Staats-AIVD- Oranje Boven- NPO’ ( Video’s)  en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-Taxfree-Royal-Corona -Aasgieren-King Willem’ & Huisjesmelker-Prins Bernhard’ hebben Lak aan het kaal geplukte Volk met Peperdure Speedboten: Hofnar Rutte: het zijn mooie boten.(Video’s)

Nog kort geleden proef vaarde ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem ‘ schaamteloos (Video’s) met zijn 4 tot 5 miljoen euro kostende ‘Potsierlijke- Pooiers-Speedboot’ bij IJmuiden. Tijdens de proefvaart gaf hij even vol gas met als gevolg dat een horde arme sloebers die in de rij stonden te wachten bij de ‘PvdA Kapo-Klijnsma -Voedselbank’  een grote boeggolf van zeewater over hun versleten kleren kreeg ( zie voor de schokkende beelden Stem van de Straat-Amsterdam-Noir-SaltoTV van deze week bij Amsterdam/SaltoTV(Video’s)). 

‘Taxfree-King Willem & Queen Maxima’: Alleen ons Klootjesvolk moet mondkapjes dragen en 1.5 m. afstand houden en niet nodeloos reizen en wij zijn nu op gratis ‘Royal -VIP-vakantie’ in Griekenland(VIDEO’s) .

De ‘Taxfree-Royal-VOC-Slaven- Gouden Koets’ gaat volgend jaar naar een Slaven-Historie museum en dat nieuws leidt tot veel reacties. De  Potsierlijke koets kwam de afgelopen jaren onder vuur te liggen vanwege verondersteld  VOC-Slaven-racisme op het zijpaneel ‘Hulde de Oranje -(VOC)-(Slaven)- Opium Handel) koloniën’. Trouwens wie gaat er nou in een Gouden Koest zitten als twee Koninklijke Pauwen of rond varen in hun Potsierlijke miljoenen euro kostende Speedboot, terwijl door de eeuwen heen tot vandaag de dag aan toe nog steeds miljoenen burgers van de honger geen ontlasting hebben. Pure minachting voor het Volk en een bewijs dat je niet goed bij je hoofd bent.

Het Resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar(Video’s)

King Willem Jat recentelijk 10 miljoen en nu ‘Nep en Fop Onderzoek’ naar miljoenen ‘Prins- Bernhard-smeergeldaffaire’ Spaanse ex-koning Carlos(Videos) .

En met de bekendmaking dat de ‘Gouden- Slaven Koets’ in ieder geval van juni tot november 2021 wordt verplaatst naar het Amsterdam Museum was het meteen weer trending op sociale media. Vooral de ‘Oranje Boven &Zwarte Pieten Trollen’ roerde zich. Het is hoogtijd dat Taxfree-King Willem en Queen Exotica Maxima niet als de Spaanse ex King  Carlos aka” de Allesneuker & Olifanten doder ook in ballingschap gaan of worden vervolgd voor hun ‘Mega-misdaden’ en die van de ‘Taxfree-Royal-Elite Maffia- Huisjesmelker –Pedo-Familie’. Hoe komt de koets het Amsterdam Museum in, en waarom die plek? Directeur Judikje Kiers legt het uit: Spaanse koning (Pedo)-Juan Carlos liet tonnen zwarte cash invliegen vanuit Zwitserland net als (Pedo)- Prins Bernhard. AIVD wist van niks(Kuch). (VIDEO’s) Spaanse koning (Pedo)-Juan Carlos liet tonnen zwarte cash invliegen vanuit Zwitserland net als (Pedo)- Prins Bernhard. AIVD wist van niks(Kuch).

‘Stap voorwaarts’: Corona-Aasgier-King Willem’ steelt 4,7 miljoen voor privé ‘jagen‘ op zijn ‘Kroondomein-Het Loo’ &;Amalia 1.5 miljoen per jaar. Rutte & NPO & RTL-Boulevard het is Oké(Video’s)

Het is onduidelijk of de’ Royal-VOC-Slaven-koets’ na 2021 nog officieel zal worden gebruikt door de Taxfree-King Willem en zijn Parasieten familie. Als het aan Nugah Shrestha ligt, blijft  het symbool van ongelijkheid bij geboorte koets in het museum staan. “Ik ben verbaasd dat het zo snel gelukt lijkt”,zegt Shrestha, mede-initiatiefnemer van een petitie om de ‘Gouden-VOV-Slaven-koets’ in een slavernijmuseum te krijgen, nu nog de Koninklijke Familie’. De petitie is inmiddels 7802 keer ondertekend.

Ik denk dat dit besluit een goede stap voorwaarts is, maar het is nog niet permanent. Het toont dat het Elite misdadige  ‘VOC-Taxfree Koningshuis’ met een Inktzwart Genocide & Slavenhouder en Opium& Cocaïne handel verleden en nog steeds de miljarden ‘Bloed -Winsten’ van die tijd in bezit   heeft hiermee bezig is en luistert naar geluiden uit de samenleving uiteraard met in hun achterhoofd hoe een ver familielid van hun de Russische Tsaar m zijn familie aan hun einde zijn gekomen( zie: Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV  van deze week(Video’s) “, zo verwijst Shrestha naar de anti-racisme en armoede-demonstraties in binnen- en buitenland en bovenal naar De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir ‘ .

Rapper Lowkey & Underground Presenter & autor Steve Brown. The USA&Britain& the Netherlands where and are oppressive ‘empire of Elite thievery & Mass-(War Crime)- Kiling and Slave Traders and Drugs dealing(Video’s)

Die discussie gaat over het eerder genoemde Slaven-zijpaneel op het ‘Potsierlijke- Feodale Gouden- rijtuig’. Daarop is een witte  Übermensch vrouw op een troon te zien met daaromheen slaven met een donkere huidskleur die voor haar buigen en dwongen geroofde geschenken aan haar voeten leggen. Ze heeft qua uitstraling veel weg van ‘Taxfree- Queen Exotica- Maxima’( schokkende Video’s).

Steeds meer mensen worden wakker en vinden het racistisch en een verheerlijking van het bloedige Genocide &  Slaven en Opium handel-koloniale verleden van de Royaals en hun gabbers in crime de Elite wat het natuurlijk ook is terwijl de ander de ‘Royal-VOC-Slaven-koets’ als een nationaal ‘Oranje-symbool’ van ongelijkheid bij geboorte ziet dat hoort bij een Zwarte Pieten traditie die behouden moet blijven net zoals het misdadige ‘Taxfree-VOC-SS-Koninklijk huis’ .

Steve Brown onmoet nabestaande Prins Pamecutan van de grootste V.O.C. slachting op Bali(Video’s).

‘VVD-Pedo’ ex Burgemeester Gebben weg als voorzitter Oranjeverenigingen(Video’s)
Wij respecteren het besluit van onze (Taxfree-zakkenvullers)  Koning“, bralt voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Oranjebonden SGP-Pieter Verhoeve die opvolger van de  ‘VVD-Pedo Burgemeester Gebben’, die nadat hij betrapt was op het aanrandde van een jong meisje het Luxe wachtgeld in dook in plaats van de cel (Video’s). 

De Godsdienstwaanzinnigen en extreem Oranje Boven & vrouwenonderdrukker SGP Burgemeester Verhoeve van Gouda: “Maar om nu al te zeggen dat het nooit meer de straat op mag gaan zoals onze vrouwen, zover hoeft het wat ons betreft niet te komen.”

‘VVD-Pedo-Boss-Rutte laat zich chanteren'(VIDEO’s).

Verhoeve, tevens corrupte Oranje Boven burgemeester van Gouda, benadrukt dat de koets onderdeel is van het collectieve ‘dr. Goebbels- gehersenspoelde -geheugen’. Hij vindt dat er beter niet uitgelegd kan worden waarom het voertuig zo is gemaakt, in plaats van het niet meer te gebruiken. “In Paleis Noordeinde bevindt zich een Indische ‘VOC-Roof en Moord-kamer’, een ‘geschenk’ vanuit de ‘Slaven- en Opium handel- koloniën’ vol met geroofde kostbaarden. Dat slopen we er ook niet uit, dus waar trek je de grens?” Op Twitter laat psychopaat  Martin Bos, corrupt Zeeuws Statenlid voor Forum voor  geen Democratie, weten dat hij fel tegen het besluit is. “Het is de drammers gelukt en weg met de Dobbernegers.”

De Grote Blonde PVV-leider Wilders is het daarmee eens: ” de ‘VVD-Pedo-Boss-Rutte’ laat zich opnieuw chanteren door linkse anti-racismeterreur, Leve Zwarte Piet en King Willem en geef ons  de Human Zoo weer terug( zie: Stem van de Straat- Amsterdam-SaltoTV van deze week(Video’s)):.

Hoe ga je verstandig om met te weinig geld om te overleven? Koningin Máxima geeft tips in de Kunsthal(Kuch)om er van te leven zoals zij dat doet.

Nugah Shrestha begrijpt dat een deel van het door de eeuwen heen gehersenspoelde  Oranje Boven- bevolking het gevoel heeft dat hen iets wordt afgepakt. “Er zijn ontwennende en extreem Godsdienstwaanzinnige  SGP mensen die zich aangevallen voelen dat de’ Gouden-Slaven-koets’ nu naar een museum gaat. Maar ik denk dat het een nieuw begin is en mensen juist samenbrengt. Want veel mensen voelen pijn en/of vinden het een belediging voor het gezonde verstand  de ‘Slaven-beelden’ op de zijkant van die Gouden Potsierlijke koets.”

Boy Klaver’ & Master-‘CIA Trol -Van Oijk’ aangevallen door plaatselijke bevolking in Afrika(Video’s)

De discussie wordt overigens al jaren gevoerd. In 2011 stelden de SP en GroenLinks Rechts van Keizerin  Halsema & Boy Klaver(Video’s)  voor om het paneel te verwijderen. “Goed nieuws, de Gouden Koets, een product uit het koloniaal verleden, hoort inderdaad thuis in een ‘Slaven- museum’ “, twittert de Held van de Stem van de Straat en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir SP-Kamerlid Sadet Karabulut.

Think your friends would be interested? Share this story!

Mededing van importantie: Wordt Wakker en kijk deze week naar de Stem van de Straat-Amsterdam_Noir/SaltoTV: Corona-Leugenaars- Grapperhaus & Rutte & Halsema & King Willem & Prins Bernhard’ ontmaskerd bij De Stem van de Straat-Amsterdam-SALTO-TV en wie zit er echt achter de CIA- Gif-Moordaanslag op Alexey Navalny  (Video’s) waardoor binnenkort uw Gas-rekening met minimaal met 30 % omhoog gaat