(Door de ‘Witwasser- Golddigger Jinek’ en bewerkt  door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Witwas-Spin off Pr-campagne’ met Golddigger Jinek : Grapperhaus vond Tramaanslag Utrecht erger (kuch) en wij vinden de Tweede Wereld oorlog en armoede en honger erger.

Ongeloofwaardige Rutte: Ik blijf achter de ‘(Corona)-geloofwaardigheid van mijn ‘Gestapo-Generaal-Grapperhaus’ staan, want we liegen allemaal,hihihihihi (Video’s).
Als een normaal mens die Minister van Justitie is drie keer achter elkaar betrapt wordt op keihard liegen tegen het Volk: één x met een brief aan de Tweede Kamer en in het Tweede Kamer debat herhaaldelijk en op de wet overtreden van zijn eigen Corona Noodwet, die Grapperhaus keihard  handhaaft met Torenhoge boetes en strafblad inclusief massaal politiegeweld voor de rest van Nederland  en je hebt enig schaamte gevoel  en geweten dan laat je je toch een tijdje niet meer zien in de media. Maar niet de Duivelse schaamluis ‘CDA-Gestapo Generaal –Grapperhaus’ .

Ongeloofwaardige Rutte: ‘(Corona)-geloofwaardigheid’ Grapperhaus & Broekers-Knol & King Willem & Queen Maxima & Halsema niet op het spel, hihihi (VIDEO’s)

Spreuken 6:16-20 (IV) uit de Bijbel waarmee ‘Christen’ Grapperhaus  zijn Corrupte CDA reet mee afveegt: 
” ‘Deze zes dingen haat de Here, ja, zeven zijn Hem een hartgrondige gruwel: hoogmoedige ogen, een valse tong, handen die onschuldig bloed vergieten, een hart dat heilloze plannen smeedt, voeten die zich haasten om naar het kwade te snellen, wie leugens uitblaast als een vals getuige en wie twist stookt tussen broeders.’ Spreuken 6:16-20 Dit Schriftgedeelte zegt dat de Here zes dingen haat, ja zeven. Eén ervan is liegen. In Spreuken is het een ernstige vorm van dwaasheid. ‘Leugenlippen zijn de Here een gruwel’ (Spr. 12:22), ‘Beter een arme dan een leugenachtige man’ (Spr. 19:22b). Integriteit staat in Spreuken en in heel de Bijbel hoog in het vaandel. En ook in mijn ouderlijk huis. Het is mijn vader en moeder gelukt om op mij over te dragen dat liegen heel erg is. Voor hen was er niets heiliger dan de waarheid. Waarom is het toch zo belangrijk om de waarheid te spreken? Bedrog en leugen zijn een zware aanval op elke intermenselijke relatie. Als je elkaar niet kunt vertrouwen, valt een vriendschap, een huwelijk, een gezin en een familie uit elkaar. Maar dat geldt ook voor grotere verbanden. Onbetrouwbaarheid plaatst de hele samenleving op drijfzand (-).”

Golddigger Jinek & ‘Paay& Azijn-Adviseur-Peter R.de Vries &John van den Heuvel & Sensatie-Mr. Plasman’(Video’s)

Grapperhaus- Witwas- Pr-Spin- Of Campagne’ bij zijn Spin Off- Outlet ‘Golddiger Jinek’( deze keer zonder Natte Doos(Video’s)).

De Duivelse Grapperhaus vindt de tramaanslag in Utrecht en de moord op Derk Wiersum vorig jaar erger dan de volgens hem slechts een ordinaire mediarelletje waar hij de afgelopen weken in is terechtgekomen als aartsleugenaar en Symbool van Klasse Justitie en politie geweld. Wat dat voorgaande te maken heeft met het feit dat hij en zijn gabber in crime de’ VVD-Elite- Gangsterin staatssecretaris  Ankie Broekers-Knol’ inmiddels het symbool zijn van keihard liegen en Klasse Justitie en politiegeweld ontgaat ons compleet, maar niet de Golddiger Jinek, die knikte constant heftig Ja, ja Grapperhaus ga maar door met je onzin brallen(weer Liegen) om de boel weer eens af te leiden van je wan en misdadig gedrag en het te bagatelliseren.

Vreedzame ‘Corona-Waanzin- Demonstratie’ Den Haag: ‘NSB-Killer-Politie’ van’ CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ & ‘Pedo-Boss Rutte’ met Pedohandboek slaan oude vrouwen straffeloos verrot(Video’s)

The ‘US-( Fracking Gas)-Western-Taxfree-Killer-Maffia- Elite’ rushes to accuse Poetin of ‘Novichok-type’ poisoning of CIA-Navalny… but would Russia really have reason to get rid of him? Zie binnenkort de Stem van de Straat voor het antwoord.(Video’s) .

Dat heeft hij vrijdag gebrald ( weer gelogen) bij Goldddiger Jinek. Duivel Grapperhaus ligt meer dan terecht  onder vuur, omdat hij zich twee weken geleden op zijn Horror-Klasse-Justitie bruiloft niet aan zijn eigen ‘Der Endlösung der arme Corona-Bom –virus- Noodwet’ heeft gehouden. Als de wet voor iedereen zou gelden had hij en zijn  ‘Justitie-Horror Bruiloft-bende’ allemaal een zware boete gehad en nu een strafblad en in elkaar  gemept door zijn eigen NSB-Politie en zijn Debiele handhavers Deze misdaden Van Grapperhaus en zijn Bende werd geopenbaard door Shownieuws en weekblad Privé die daarmee de zogenaamde onderzoek‘s journalisten van de Staat- AIVD-NPO compleet voor gek zette. De ‘Nep en Fop Verslaggever Jaïr Ferwerda’ zette de Spin off op door te vragen aan Grapperhaus of hij de ergste week uit zijn corrupte en laffe politieke Duivelse carrière achter de rug heeft. Dat was van te voren zo afgesproken.De altijd liegende Grapperhaus antwoordde (loog weer) daarop met weer een vals traantje : “Ja, nou in ieder geval voor mij als Christene persoon. Ik vond zwaarder de Utrechtse tramaanslag, denk ook aan de moord op Derk Wiersum.hahahahahahah.

Lange Frans & Mr.Adele van der Plas over ‘Pedo-Moord-Demmink-Doofpot -Justitie’ van Grapperhaus & ’Elite & Justitie- Pedo-goedprater-AIVD- Peter R. de Vries’(Video).

De Klasse justitieminister van het Pedohandboek vertelde aan de in hoofdzaak bejaarde Zombie-kijkers van Golddiger Jinek dat hij gewoon verder gaat met liegen en het Volk onderdrukken en in elkaar meppen . “Ik ga door. Ik vind echt dat ik ook als ik zo’n deukje van niets oploop in mijn Duivelse geloofwaardigheid dat ik er zelf alles aan moet doen om het te herstellen door bijvoorbeeld hier nu mijn wan en misdadige gedrag te bagatelliseren.Ik ga door, ik moet gewoon het Duivelse werk goed afmaken,hahahahahah.”Ook premier de eveneens altijd liegende ‘VVD-Pedo-Boss –Rutte’ nam het voor de camera van zijn  corrupte en laffe ‘NSB- Media-Knecht Jaïr’ nogmaals op voor zijn Duivel Grapperhuas. “ Grapperhaus – vind ik oprecht – doet het ontzettend goed als één van onze ‘Top-Leugenaars’ . Hij heeft hier een fout gemaakt, die hij toegeeft, hihihihi  Ik vind leiderschap ook dat je fouten misdaden toegeeft, want wie doet ons wat Justitie, hihihiihih  en ik wil hem gewoon niet kwijt in mijn ‘Leugen- team.’” Bral-Presentatrice -GolddiggerJinek’ bralde in de studio kort na over haar Ferd. “Waarom zou hij zijn das pas strikken als hij daar is?“, vroeg zij zich onzinnig af en stelde trots: “Deze keer heb ik geen Natte Doos gekregen en dat gebeurt mij maar zelden, hhiiihhih en ik hoop echt dat er meer mensen naar mijn Show gaan kijken ,want er kijkt inmiddelsgeen hond meer na”.En de Top ‘Adviseur’ van Rutte ‘Billenmaatje  Junkie Gordon'(Video’s): “Ik weet niet of ik aangebleven was als ik hem was. Dit is zo beladen en ik schaam mij werkelijk voor niets net als jij Jinek, gaan we na deze ‘Droge Doos- uitzending’ nog een snuifje cocaïne doen, snif,hihihihhi.

Like this story? Share it with a friend!

Opmerking van Algemene wordt Wakker importantie: Gaat de Stem van de Straat Grapperhaus ontmaskeren : ‘Corona&Liegende &Huilende Grapperhaus’ te gast bij de Stem van de straat Amsterdam-NOIR/SaltoTV

LOL & Bizar: ‘Corona- Liegende &Fake-Huilende -Grapperhaus’ te gast bij De Stem van de Straat Amsterdam-NOIR/SaltoTV (Video’s).Voor weer een laatste keer terug :Best bekeken en Meest Bekroonde News Tokshow” De Stem van de Straat terug bij SALTO TV Amsterdam,Power to The People & De waarheid en Primeur& exclusief bij de Stem van de Straat: America First with Made in USA ‘Hate -Jesus Mad Dog – Trump’(Video’s) the Puppet of the THE CORPORATE COUP D’ÉTAT! En Amsterdam & Albert Cuyp markt Huilt waar het eens heeft gelachen onder het regime van Goren Rechts Keizerin Halsema& Pedo-Boss-Rutte&Co en CIA aanslag op CIA-Navalny(Video’s) en nog veel meer schokkende (in)-Human Zoo feiten die nergens anders ziet!!!!!!!