( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Tienduizenden Amsterdammers wonen nog (Corona)- gedwongen bij hun (hoog bejaarde) ouders, terwijl Vluchtelingen binnen drie maanden een huis krijgen (VIDEO’S)

GroenLinks’-Burgemeester-Keizerin Halsema gaat weer Rechts door de Knieën met selectief ‘Showbizz –Zwarte Piet-Fouilleren’ van alleen Labbekakken’(VIDEO’’S)

Kwetsbare Nederlandse Labbekakken uit de Laagste Klasse worden achteraan de  armoede rij geparkeerd door Keizerin Halsema en haar  corrupte ‘Expats & Yuppie- steun partijtjes PvdA-Hoertjes & ‘PLO- AIVD-D66 –Minister Kaag- al –Qaq’ DDR66 D66′ (Videos) en GroenLinks Rechts en helaas de SP.

Derde Wereld Oorlog? Groot deel Amsterdamse lagere banen van King Willem & Keizerin Halsema onder zware ‘Corona-druk’ was door ons al gelijk voorspelt(Video’s)

De schuld van Amsterdam is 5.6 miljard euro door misdaden van de ‘Bestuurlijk – Elite’ met Burgemeesters Van der Laan & Halsema als Godfather‘s : Pas op voor de Russen & Chinezen(Video’s)


Woningnood. Niet voor King Willem want die heeft drie gratis Paleizen in NL en een Staats-uitkering van 300 miljoen euro per jaar en’ Nazi kunst’ in de verkoop(VIDEO’s)

‘Keizerin Halsema’ koopt tweede Villa in Amsterdam: Nieuwe ‘Oey-Wapenoplagplaats’ in Amsterdam-Noord. ‘Klasse Justitie-OM-Amsterdam’: het is Oké.(VIDEO’s)
Amsterdam moest van de ‘Elite- Rat in pak- provincie’ voor 1 juli een tekort van 472 woningen voor statushouders weggewerkt hebben. Dat is niet gelukt(Kuch), waardoor er nu 1800 woningen bedoeld voor ‘kwetsbare mensen’ zoals degenen met medische en/of sociale problemen en bejaarde jongeren genivelleerd worden. “Omdat er minder mensen uit de maatschappelijke opvang konden doorstromen naar een woning en omdat de provincie Noord-Holland een maatregel heeft aangekondigd vanwege het niet huisvesten van het afgesproken aantal statushouders. Sociaalmedisch urgenten en inmiddels bejaarde wachtende jongeren krijgen hierdoor minder woningen toegewezen,” aldus het  misdadige collegebesluit. In 176 gemeenten, waaronder  GroenLinksRechts Amsterdam van Keizerin  Halsema en haar ‘Loverboy Ninja- Oey & Zoon’,is voor statushouders “een U gaat voor de Nederlandse Labbekakken- urgentieregeling in de huisvestingsverordening opgenomen. Op dit moment worden in 174 van de 176 gemeenten met een urgentieregeling vergunninghouders aangemerkt als urgentiecategorie (…)“. Ondertussen duurt het voor de gewone Amsterdammers meer dan 25 jaar en in het nabije Amstelveen bijna 22 jaar (!) om een sociale huurwoning toegewezen te krijgen. Het ‘VVD-Doeners Land-Nederland’ van ‘Pedo-Boss Rutte’(Video’s) is niet vol. Maar misdadig is ‘CDA- Gestapo Generaal Corona-a-sociaal’ als het gaat om mensen uit Laagste en Lage midden Klasse, door de VVD uitgescholden voor Labbekakken!

Verzetsheld ing  Steve Brown legt hierna met gevaar voor eigen leven  uit dat Amsterdamse een bedreigde uitstervende diersoort is geworden door de’ Heersende Taxfree-Royal-Killer-Elite Klasse’ :

Like this story? Share it with a friend!

Opmerking van Algemene wordt Wakker importantie: Gaat de Stem van de Straat Grapperhaus ontmaskeren : ‘Corona&Liegende &Huilende Grapperhaus’ te gast bij de Stem van de straat Amsterdam-NOIR/SaltoTV

LOL & Bizar: ‘Corona- Liegende &Fake-Huilende -Grapperhaus’ te gast bij De Stem van de Straat Amsterdam-NOIR/SaltoTV (Video’s).Voor weer een laatste keer terug :Best bekeken en Meest Bekroonde News Tokshow” De Stem van de Straat terug bij SALTO TV Amsterdam,Power to The People & De waarheid en Primeur& exclusief bij de Stem van de Straat: America First with Made in USA ‘Hate -Jesus Mad Dog – Trump’(Video’s) the Puppet of the THE CORPORATE COUP D’ÉTAT! En Amsterdam & Albert Cuyp markt Huilt waar het eens heeft gelachen  onder het regime van GorenLinks Rechts Keizerin Halsema& Pedo-Boss-Rutte&Co en CIA aanslag op CIA-Navalny(Video’s)  en nog veel meer schokkende  (in)-Human Zoo feiten die nergens anders ziet!!!!!!!