( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Corona-Pandemic- CIA-profiteer’: Jeff Bezos’ fortune skyrockets to nearly $200 BILLION: Rutte&Grapperhaus: US& Trump is een Top ’VVD –Doeners-Corona- land’, Pas op voor de Russen&China&Holleeder&Taghi(Video’s).

Shocking: ‘Killing – Fascism-Capital’ in the 21st Century(Video). Taxfree-King Willem&Hofnar Rutte& Grapperhaus : het is Oké, wij doen ook Corona mee(Video’s)

Het Amerikaanse begrotingstekort van  de Puppet van de ‘Taxfree- Ultra-Rijken-Elite—Pedo-Gangsters’  ‘Made in the USA -Hate Jesus- Trump’ zal dit fiscale jaar op recordhoogte uitkomen. Het Congressional Budget Office (CBO), de Amerikaanse rekenkamer, gaat in een nieuwe prognose uit van een tekort van $3,3 biljoen. Daarmee de omvang overheidsschuld groter dan de hele Amerikaans ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite Gangsters- War Crime-economie’.

‘Mad Dog Rapist Trump’  geeft net als andere landen biljoenen  uit aan de ‘Taxfree-Ultra-Rijken’ en het corporate elite crime   om de impact van de ‘Der Endlösung van de arme- Bom-corona –virus’ te bezweren voor  zijn Bazen de 1 %  ‘Taxfree-War Crime-Pedo- Elite’. Daarnaast  besteedt de Puppet ‘Hat -Jusus Trump’ het meeste geld van alle ander landen in de wereld aan Defensie( 75 % van de hele Begroting) .

Die extra uitgaven zorgen ervoor dat de publieke schuld van het land zal stijgen tot $21,9 biljoen tegen september volgend jaar, als het fiscale jaar eindigt. Dat komt neer op 104,4% van het bruto binnenlands product (bbp), tegen 98,2% in 2019, aldus CBO. Dit terwijl 1% van de Taxfree-Ultra-Rijken zo beetje 90 % of meer van alles bezit.

Taxfree-Snake in Suits’&COVID vs the USA of #Metoo Joe Biden & Made in USA- Hate Jesus- Trump. Why is the poor-America’s Junkie- obesity death toll so high?(VIDEO’s)

Tegen 2030 zal de schuld zijn opgelopen tot 109% van het bbp, wat neerkomt op bedrag van $33,5 biljoen. Bij een eerdere raming in maart werd over 10 jaar een schuld van 98% van het bbp voorspeld. En die schuld moet worden opgehoest door de reeds voor het merendeel kaal gelukte bevolking en daar kwam geen Chinees of Rus of Iraniër aan te pas.
Grootste tekort sinds WOII


De extra overheidsgaven zullen dit jaar zorgen voor een tekort van 16%, waar dat een jaar eerder nog 4,6% was. Daarmee stevenen de VS af op het grootste tekort sinds de Tweede Wereldoorlog. Tegenover de oplopende schulden staan ook verminderde inkomsten. Die zullen dit jaar dalen tot $3,3 biljoen, waar vorig jaar nog $3,5 biljoen de Amerikaanse schatkist in stroomde van de ‘Taxfree- Ultra-Rijken-Pedo-Elite-Gangsters’ met hun Puppets’ Hate-Jesus-Trump’ & #Metoo-Joe Biden en hun EU  Slaven-Boy’s ‘Pedo-Boss-Rutte’(Video’s)& Macrom &  ‘Poedel-Johnson’.

Think your friends would be interested? Share this story

Opmerking van Algemene wordt Wakker importantie:Voor weer een laatste keer terug :Best bekeken en Meest Bekroonde News Tokshow” De Stem van de Straat terug bij SALTO TV Amsterdam(VIDEO),Power to The People & De waarheid en Primeur& exclusief bij de Stem van de Straat: America Firts with Made in USA ‘Hate -Jesus Mad Dog – Trump’ the Puppet of the THE CORPORATE COUP D’ÉTAT!