( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Ongeloofwaardige Rutte: ‘(Corona)-geloofwaardigheid’ Grapperhaus & Broekers-Knol & King Willem & Queen Maxima & Halsema niet op het spel, hihihihihi (Video’s)

Vandaag is het lieg & bedrieg debat  met de aartsleugenaar Grapperhaus en zijn ‘Pedo-Boss- de Super-Leugenaar Rutte’ in de voor het Merendeel liegende ‘Judas- Tweede Kamer’. 


Er zijn nieuwe schokkende foto’s van het  ‘Rat in pak -Horror-Justitie-huwelijk’ van de altijd liegende en de straffeloos de wet overtredende ‘CDA -Gestapo-Generaal- Minister Grapperhaus ‘(Klasse Pedo-Justitie en Veiligheid voor de Taxfree-Royal-Ultra-Rijken-Elite-gangsters(VIDEO’s)) opgedoken waaruit blijkt dat hij meerdere keren corona Noodwet overtrad en dat hij liegt dat bij barst en hij en zijn gasten dus niet de anderhalvemeter en mondkapjes wet eerbiedigde, die wet is alleen voor de Labbekakken.

‘Taxfree-King Willem & Queen Maxima’: Alleen ons Klootjesvolk moet mondkapjes dragen en 1.5 m. afstand houden en niet nodeloos reizen en wij zijn nu op gratis ‘Royal -VIP-vakantie’ in Griekenland(VIDEO’s)

‘Trage’ CDA Minister Duivelse Grapperhaus wil nu pas Pedohandboek strafbaar stellen: Rutte& Junkie’s Gordon& ‘AIVD & Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ geschokt(VIDEO’s).

Boy Macron’ from the ‘Taxfree-Ultra-Rich-Elite-Gangsters’ removes mask to COUGH during address to college students (VIDEO)

Op de ‘Horror-Rat in pak-foto’s’ is te zien dat de aartsbrutale leugenaar Grapperhaus handen schudt en zijn hoog bejaarde seniele schoonmoeder omhelst( staat gelijk aan een Moordaanslag) en vrouwelijke en mannelijke gasten in de billen knijpt. Hij ging afgelopen week al voor de  ‘Tokkie-Gelovige- show’  door het stof nadat op zijn Horror-bruiloft genomen foto was verschenen. Daaruit bleek dat hij en zijn ‘Justitie-Rat in pak-gasten’ geen 1,5 meter afstand tot elkaar bewaarden en geen mondkapjes dragen. De corrupte en laffe minister bood nadat al was betrapt op liegen in deze zaak uiteindelijk zijn ‘Nep en Fop excuses’ aan omdat niet tijdens de hele ‘Horror-bruiloft’ aan de 1.5 meter en mondkapjes wet gehouden werd. Ook maakte de krent  780 euro – tweemaal een coronaboete – over naar het Rode Kruis, wat hij normaal gesproken in uur verbrast in een Bordeel voor (Christelijke &VVD) ‘Heren op stand’ met te jonge jongens en meisjes. Nu blijkt dat hij zelfs tijdens zijn ‘Nep en Fop excuse’s ook aan het liegen was. Tja, dit Tuig van de Richel kan niet anders dan liegen,liegen en nog eens liegen.

Devil- Elon& CIA – Tesla-Musk’s aka ” the US -dr. Mengele” desire to control our minds is dehumanizing Corna world. King Willem& Rutte& Grapperhaus& PvdA Dijkstra &AIVD-NPO wij willen het ook en koop vooral een Tesla(VIDEO’s)

Grapperhaus bralde zich de kwestie zeer aan te trekken(kuch) nu hij was betrapt op weer eens liegen en de wet overtreden, omdat hij als nep en fop Christen-CDA Minister van  ‘Klasse-Pedo-Justitie en Veiligheid voor de ‘Taxfree-Royal-King-Willem- Ultra-Rijken-Pedo-Elite’ een voorbeeldfunctie heeft(kuch). Over de nieuwe ‘Horror foto’s’ bralt hij tegen Shownieuws dat hij niets heeft toe te voegen aan zijn eerdere  Duivelse ‘leugen-verklaring’ en dat hij vermoed net zoals de Westerse- (Leugen)-Leider  ‘Made in USA- Hate Jesus Trump'(Video’s) altijd stelt als hij weer eens voor de 20.000 ste keer betrapt is op liegen, dat het hier gaat om Fake news.

De ‘Judas-Tweede -Kamer debatteert vandaag over onder meer de vraag of Grapperhaus & zijn ‘Pedo-Boss Rutte& Kelder&Junkie Gordon(Video’s) nog geloofwaardig verder kunnen als ‘Leugen-ministers’. De corrupte en laffe CDA-bewindsman haalde eerder hard uit naar Nederlanders  die de coronaregels schenden en noemde ze onder meer “asociale Labbekakken die in elkaar moeten worden gemept en zwaar beboet door mijn NSB-Politie & debiele BOA’s en ik kan niet wachten dat onze ‘Devil- Elon& CIA – Tesla-Muskeen Chip in hun hersens dauwt, hahahahaha”.

Duivelse Grapperhaus en zijn ‘Boss-Pedo Boss-Rutte’ verwachten niet dat hij zal moeten aftreden zoals eveneens altijd liegende VVD Boeven van ‘Klasse-Pedo-Justitie’ ‘Griezel-Teeven’ & ‘Bral-Opstelten’ en ‘Fraudeur van der Steur’ vandaag. Grapperhaus :”als zij mij en mijn ‘Pedo-Boss-Rutte’ wegsturen omdat ik de wet heb overtreden en lieg dan kunnen ze wel het hele kabinet wegsturen en 90% van de Kamer en mijn ‘Taxfree-King Willem &Queen Exotica Maxima’, Prease the Lord Duivel en onze Top Leugenaar Rutte!”

Grapperhaus:” Dan ga ik op het juiste moment net als de ‘MH17 Huil- Komediant & EU Zakkenvuller- Timmermans’ en mijn voorgangers bij Justitie Ard van der Steur en Teeven huilen en bral ik dat ik altijd gehandeld naar Eer en geweten( ‘Griezel-Teeven’ zijn vaste ‘NSB- gezegde’ als hij weer eens op een leugen was betrapt), werkt altijd bij het Nederlandse Volk de Makke Schappen, hahahahah “.

Ing Verzetsheld Brown als Party Boss van de Stem van de Straat partij eiste ooit een Leugendetector bij alle politieke debatten en werd weg gehoond als een Gek neergezet door  de hele corrupte en laffe altijd liegende Gevestigde Orde Politiek en hun ‘dr. Goebbels-Fake News Media’ met als de grote roerganger de ‘Staats-AIVD-NPO’.

Think your friends would be interested? Share this story.

Opmerking van Algemene wordt Wakker importantie:Voor weer een laatste keer terug :Best bekeken en Meest Bekroonde News Tokshow” De Stem van de Straat terug bij SALTO TV Amsterdam(VIDEO),Power to The People & De waarheid en Primeur& exclusief bij de Stem van de Straat: America Firts with Made in USA ‘Hate -Jesus Mad Dog – Trump’ the Puppet of the THE CORPORATE COUP D’ÉTAT!