(Door het Noord-Koreaanse AT-5 en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Grapperhaus: Geen spijt van geen gepaste afstand & mondkapjes :” Ik ben geen Labbekak, want die laat ik gelijk zonder mondkapje in elkaar meppen door mijn Politie & Boa’s”(VIDEO’s) .

7.900.000.000.000 dollar weggesluisd op de ‘VVD-Zuid-as’! Geld genoeg om de hele Wereld 61 jaar te voeden blijkt uit de ‘ Panama- Taxfree-  Royal-Killer-Elite Paradise Papers’(Video’s).

Is er geen Menselijkheid meer in ‘Yuppie& Expat-VVD Zuidas -Witwascentrale – Amsterdam’ van Keizerin Halsema(Video’s) .

Waarom wordt de ambtwoning van Halsema en de ‘Zuid-Witwas-as’ niet dicht getimmerd. Haar ‘man’ ‘Ninja-Elite-Loverboy-Oey’ legt het uit in de NRC(Video’s) .

Het Woongenot van twee Villa’s voor ‘Halsema& Loverboy -Ninja Oey& Zn.’ in Amsterdam is niet weggelegd voor Amsterdammers(Video’s)  

Er gaat toch  preventief etnisch bij de in hoofdzaak straatarme  ‘Morco&Turk&Black& White Trash gefouilleerd’ worden in de  ‘Yuppie&Expats &Prins Bernard Huisjesmelker ’s -Human Zoo- Stad’  van ‘GroenLinks Rechts -“Deep State”-Burgemeester- Keizerin Halsema& Loverboy-Ninja- Oey’ op wapens. Nee, niet naar de wapens van Loverboy-Ninja-Oey &Zn. En uiteraard worden nooit de voor het merendeel witte ‘Yuppies& Expats & Huisjesmelkers’ gefouilleerd en helemaal niet de  ‘Taxfree-Elite-Gangsters’ van de VVD Zuis –as, die  500 miljard tot een triljoen euro’s ‘Bloed-poen’ per jaar witwassen en zich dagelijks te pletter snuiven aan de cocaïne ( is een publiek geheim en bekent bij de AIVD&Politie&OM-Amsterdam & Keizerin Halsema)  waardoor o.a. 17 miljoen kinderen wereldwijd jaarlijks sterven van de honger.

Schande: Immateriële VVD Boef Wiebes- ‘schadevergoeding-klap in het gezicht‘ aardbevingen Groningen tot 5000 euro & ‘Taxfree-Shell-King Willem’ Terroriseert weer de Grieken(Video).

 

Dit terwijl het reactionaire discriminerende  ‘Zwarte-Piet-misdaad -plan’ oorspronkelijk van de baan was na terechte  ‘Zware Pieten- kritiek’ vanuit de raad. Door het  Volks geweld van de afgelopen tijd  van in hoofdzaak Labbekakken  uit  de laagste Klasse zonder  enig toekomst perspectief  in de  Straf de arme maatschappij  heeft de  ‘Nep en fop GroenLinks –burgemeester Keizerin Halsema’  nu dus toch besloten om Rechts door de knieën te gaan   en om hiertoe over te gaan.

Miljarden- Fraude ‘VVD Ratten in pak’ op Zuidas van  VVD Boef-Erik Wiebes aka Alle armen aan het Gas” vrijuit. Oud News voor Volksnews(Video’s) .

Schizofrene ‘VVD Boef –Pedo- Gerrit Zalm’: ‘Je moet mensen met schulden niet laten wegrotten in de door ons gecreëerde ‘Human-(Corona)- Zoo’, hahahahaha'(Video’s).

We gaan het  middel ‘NSB-proefsgewijs’ en zeer selectief ‘Zware Piet-inzetten’, aldus de schaamteloze “Deep State”- Burgemeester Keizerin  in de extreem corrupte racistische, reactionaire commissievergadering ‘Algemene-Doofpot- Zaken’. ‘En dit per keer evalueren, hihhihihhih, snif, snif . Aanvankelijk voor een Zwarte Pieten- maand ,hhihihihhi. snif, snif .‘ Het gaat om kleinschalige selectieve discriminerende  ‘Zwarte-Piet-Labbekakken’ controles door de ‘Killer-NSP-Politie’ van ‘Minister van Klasse Justitie CDA- Gestapo- Generaal Grapperhaus’ (zonder mondkapje en 1/1/2 m afstand)  waarbij op een bepaalde ‘ Mocro&Turk&Blacks& White Trash-hotspot’ gericht, maar ‘a-Zwarte-Piet-selectief’ kan worden gecontroleerd bla, bla. Kinderen tot 12 jaar, 65-plussers en gezinnen & Yuppies&Expats & Prins Bernhard -Huisjesmelkers en ‘Taxfree King Willem& Queen Exotica’ met peperdure postsierlijke  Pooiers Speedboot(Video’s) ( zonder mondkapjes en 1/1/2 m. afstand )  & ‘VVD- Pedo Boss-Rutte’.& CDA-Gestapo-Generaal-Grapperhaus( altijd zonder mondkapjes en geen 1/1/2 m. afstand )  met zijn Duivelse  bende& Vluchtelinge.  zijn uitgesloten van de Zwarte Piette-controles. Bij de ‘Zwarte Pieten- fouilleeracties’ zullen onafhankelijke ‘blinde’ waarnemers aanwezig zijn.

‘Feestbeest-Keizerin Halsema’ & ‘NSB-Hoofdcommissaris Paauw’ akkoord met ‘Blacks-& Mocro- Nazi-fouilleeracties’ in Getto Bijlmer & West(Video’s).

Steve Brown eist opheldering van Amsterdamse NSB-Hoofdcommissaris Paauw wegens o.a. grove laster: Brown Beroepscrimineel(Video’s)

De Discriminerende  ‘Straf de arme -Taxfree-Elite-Gangsters- Misdaad-Plannen’ eerder ingetrokken. De  Reactionaire ‘NSB-Zwarte-Pieten-plannen’ werden dus eerder al aangekondigd   in mei van dit jaar. (Geen)Verschil met die ‘Elite-misdaad- Zwarte Piet-Labbekakken- plannen’ is dat het nu gaat om een proef van een maand, terwijl dit oorspronkelijk twee maanden waren. In juni van dit jaar  werden de ‘Zwarte-Piet misdaad-plannen’ ingetrokken. ‘Na de bespreking van het  discrimineerde  ‘Zwarte Piet-voorstel’ in de corrupte reactionaire  ‘NSB- commissie Algemene Doofpot-Zaken’ constateerden de GroenLinks Rechts-” Deep State”- burgemeester Keizerin Halsema  en haar  ‘NSB-hoofdcommissaris Paauw’  al dat er weinig draagvlak was onder raadsleden’, bralde een woordvoerder van de Keizerin toen. ‘Draagvlak in de raad en in de snuivende ‘Yuppie&Expats- Prins Bernard Huisjesmelkers-Stad’ is essentieel,hihihihihihih.’

7 Verkeersdoden op een dag. ‘A’dam D66 Yuppie-Lord Paternotte’& OM-Amsterdam met hun ‘Fake News-Journalisten -boodschappenjongens’ : “Pas op voor ‘Mocro-Liquidaties’(VIDEO’s) .

Tienduizenden Amsterdammers wonen nog (Corona)- gedwongen bij hun (hoog bejaarde) ouders, terwijl Vluchtelingen binnen drie maanden een huis krijgen (Video’s)

Maar daar is nu door het Volkse geweld van de afgelopen tijd dus verandering in gekomen(kuch). Onder meer  de laffe en verschrikkelijke  moord op Bas van Wijk bij de Nieuwe Meer en de Volkse schietincidenten van de afgelopen dagen in onder meer de Vechtstraat in de Rivierenbuurt werden genoemd tijdens de ‘Bral-Zwarte-Pieten-vergadering.’ Maar dat er  jaar in jaar uit minimaal een miljard per dag op de VVD-Zuid- as door de ‘Expats&Yuppie- Ratten in pak’ wordt witgewassen wordt nooit besproken in die laffe en corrupte ‘NSB- Commissie’. Immers als de NSB-Politie één dag gaat fouilleren  bij de ‘VVD -Zuis- as’ dan pakken zij een  minimaal  1 tot 10 miljard en tientallen kilo’s cocaïne (Video’s).Trouwens het is ook een publiek geheim in Amsterdam dat de Yuppies met rijke’ VVD&D66- Boef Papa’s’ uit de provincie en Expats en ‘Junkie-Halsema& Ninja- Loverboy Oey’ zich straffeloos bijna openlijk met een wit wijntje op terras  te pletter  snuiven. En dat laat dat massale ‘Expats&Yuppie-&Haslema- cocaïne’ gebruik nu ook een van de oorzaken zijn van het  Volks-geweld. Zonder deze ‘Mega-Elite-gebruikers’ geen ‘Taghi’s’ ‘.En dan  kunnen al die kansloze jongeren en al die Amsterdammers die onder de armoedegrens (  is 30 %) moeten zien te overleven aan een baan, huis en toekomst en menswaardig bestaan worden geholpen en zal dat Volks-geweld als sneeuw voor de zon verdwijnen, dat begrijpt zelfs een klein kind.

Want vergist u zich niet die ‘Zwarte Pieten-fouillering’ van Keizerin Halsema  en de ‘Mocro Tagie’s’  dienen als bliksemafleider van de echte Massa moordende en rovende Elite Gangsters(Video’s) met als boegbeeld ‘Taxfree-King Willem’ en zijn Parasieten familie het bewijs van ongelijkheid bij geboorte en je hele leven straffeloos je zakken  ‘Mega- Mega- Taxfree-vullen’ over het rug van het Volk.

Geen wondermiddel: Alleen Taxfree- King Willem en zijn Parasieten familie leven in Wonderland(VIDEO’s).

‘Dit niet invoeren is spelen met de levens van de inwoners van Amsterdam’, was Annabel Nanninga aka “de Dobberneger” (Forum voor geen democratie ) vanmiddag stellig in haar mening over preventief Zwarte Piet-fouilleren. En ook andere NSB-partijen uit de oppositie, zoals het  de ‘Nep en Fop Christen- CDA’ en de VVD-misdaadgroep( Video)  ,benadrukten de ‘Zwarte-Piet-noodzaak’ die de maatregel in hun ‘NSB- ogen’ heeft.

‘PLO -Minister Kaag- al –Qaq’ met bloed aan haar handen moet eindelijk opheldering geven over Nederlands geld aan haar Palestijnse terreurclub van haar CIA-Man’(VIDEO’s).

De’ NSB-Coalitiepartijen  ‘PLO Kaag-al Qaq- D66 DDR66 en GroenLinks Rechts’ van Boy Klaver zijn geen ‘Zwarte Pieten-voorstander ‘of zelfs uitgesproken tegen(kuch). ‘We vinden het een zeer zwaar ‘Zwarte Pieten-middel hahahahahah ’. Fouilleeracties van de Labbekakken  hadden geweld van afgelopen weken niet kunnen voorkomen en dus doen we het toch’, aldus  de brallende NSB-er  Femke Roosma (GroenLinks Rechts). DENK, Bij1 en de Partij voor de Dieren lieten zich eerder al kritisch uit over de ‘Zwarte Piet-fouilleeracties’. De ‘PvdA-hoertjes’ vroegen expliciet om onafhankelijke blinde waarnemers om discriminatie tegen te gaan(kuch). Die ‘Nep en Fop-onafhankelijke waarnemers’ zullen er ook komen in de vorm van Zwarte Piet, die kan dan gelijk de Labbekakken in de zak stoppen en in elkaar meppen met de Roe.De corrupte rechtse Burgemeester  Keizerin Halsema benadrukte ook schaamteloos  dat preventief  ‘Zwarte Pieten-fouilleren’ geen wondermiddel is en het  Volkse geweld  van in hoofdzaak mensen  uit de kansloze Laagste Klasse  door de ‘VVD-Misdaadgroep’ van de altijd liegende ‘Pedo-Boss- Rutte& NPO-Vatje- Jort Kelder& Junkie Gordon’(VIDEO’s) Labbekakken genoemd hierdoor niet zomaar zal stoppen, hihihihhi. Snif, snif.

Tot Slot: Verzetsheld ing  Steve Brown legt hierna uit de Amsterdammers door het misdadige  beleid van de corrupte en laffe   ‘Gevestigde  Orde-  NSB-partijtjes PVDA, D66, VVD’& GroenLinks’ een bedreigde  diersoort zijn geworden`:

Wij besluit dit wordt Wakker artikel met het Volkslied:”Ain’t Got No Life” van alle Labbekakken van welke kleur en/of seksuele geaardheid en/of geloof dan ook in de Wereld(VIDEO”s)

Think your friends would be interested? Share this story!