(van onze werd Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-King Willem & Queen Maxima: Alleen ons Klootjesvolk moet mondkapjes dragen en 1.5 m. afstand houden en niet nodeloos reizen en wij zijn nu op gratis ‘Royal -VIP-vakantie’ in Griekenland(VIDEO’s).

Vreedzame ‘Corona-Waanzin- Demonstratie’ Den Haag: ‘NSB-Killer-Politie’ van’ CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ & ‘Pedo-Boss Rutte’ met Pedohandboek slaan oude vrouwen straffeloos verrot( Video’s) .

‘CDA Minister-Gestapo-Generaal-Grapperhaus’ gaat alsnog voor de ‘Tokkie-Show’ door het stof voor het niet naleven van de afstandsregels en het niet dragen van mondkapjes op zijn ‘Klasse-Justitie Ratten in pak-Pedo-Rapist-bruiloft’ afgelopen weekend net als King Willem & Maxima en ‘Keizerin Halsema’. Kosten bruiloft  25.000,- euro Wit, hoeveel zwart is niet bekend „Er zijn helaas momenten geweest waar de 1,5 meter afstand niet in acht is genomen, hahahahah en aan mondkapjes doen wij niet, hahahahah . Dat spijt me(Niet), juist een CDA Duivel minister moet altijd het goede voorbeeld geven, hahahahah ”, zo laat de corrupte schaamteloze ‘Gestapo-Minister’ weten in een  ‘Duivelse-Leugen-verklaring’ in zijn  ‘dr. Goebbels- Outlet’ de ‘Staats-AIVD-NPO’. Zijn  corrupte en laffe  Boa’s en Killer-NSB-Politie stonden erbij en keken er naar.

Corrupt NSB-Politiebond &  Judas- Tweede Kamer:Drie jaar voor Moord op een Labbekak is een gepaste straf(‘qualified immunity’) voor onze ‘Killer-Cops’, Heil King Willem(VIDEO’s).

‘Taxfree-Royal-Corona -Aasgieren-King Willem & Huisjesmelker-Prins Bernhard’ hebben Lak aan het kaal geplukte Volk met Peperdure Speedboten: Hofnar Rutte: het zijn mooie boten(Video) .

Schizofrene ‘VVD Boef –Pedo- Gerrit Zalm’: ‘Je moet mensen met schulden niet laten wegrotten in de door ons gecreëerde ‘Human-(Corona)- Zoo’(Video’s)

Laffe ‘Killer-NSB –Politie & debiele Boa’s  van Grapperhaus  massaal uitgerukt om Kinderfeest in Haarlem te stoppen door gasten en kinderen in elkaar te meppen.

Steve Brown: De gevestigde Orde politiek is al decennia lang op slinkse wijze bezig de Albert Cuyp markt De Pijp uit te laten gaan en zet nu ‘Corona-mondkapje’ in als’ Genade-Klap(VIDEO’s) .

Derde Wereld Oorlog? Groot deel Amsterdamse lagere banen van King Willem& Keizerin Halsema onder zware ‘Corona-druk’ was door ons al gelijk voorspelt(VICEO’s)


O.a. op de trappen van het ‘Elite- Criminele-VVD-Rat in pak-stadhuis’ in Bloemendaal stonden de ‘Duivelse- Rat in pak-Justitie-gasten’ op de ‘Tuig van de Richel bruiloft’ van de ‘Nep en Fop Christen – CDA-Minister Gestapo-Generaal Grapperhaus en o.a. zijn gabber in crime de bejaarde Elite criminele recidivist VVD Staatssecretaris van Klasse Justitie voor de ‘Royal-Taxfree Pedo-Elite’ en geen Veiligheid voor het gewone Volk ( Labbekakken) Ankie Broeker-Knol dicht opeen zonder mondkapjes, zo blijkt uit beelden van onder meer roddel ‘Vuilnis-weekblad -Geen- Privé’.
Als CDA minister is Grapperhaus verantwoordelijk voor de handhaving van de regels van de ‘Taxfree-Royal-Pedo-Elite-Heersende Klasse'(VIDEO’s). Afgelopen maanden werden door zijn onderbetaalde en amper opgeleide Mafdaaien Boa’s en ‘Killer-NSB-politie’ door heel het land duizenden ’coronaboetes’ opgelegd en honderden mensen en zelfs kinderen in elkaar gemept en een aantal zelfs vermoord. Kleine Horecazaken die de Elite-regels niet naleefden, moesten zonder pardon sluiten en duizenden euro’s aftikken bij de staat of te wel de VVD ‘Pedo-Boss Rutte & Co’.
Het ‘Taxfree-VOC-SS-Koningspaar’ en hun Hofnarren Rutte & Grapperhaus & Keizerin Halsema &Ankie Broeker-Knol , etc.hebben uiteraard lak aan het Volk, mondkapjes en het Volk en leveren niks in, maar vullen hun Duivelse zakken als nooit te voren stelde wij en de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/ SaltoTV reeds in de eerst week van het uitbreken van’ der Endlösung –het gewone Volk-Corona-Bom- virus’:

Top- Advocaat Weski(VIDEO) : Taghi is bont en blauw geslagen en uit Dubai ontvoerd door de altijd liegende CDA Minister Grapperhaus. Politie- Media-huurmoordenaar &AIVD-informant John van den Heuvel & AIVD-Informant-Pedo-Rapist-Peter R. de Vries woest!(Video’s)

De hautaine CDA ‘Gestapo- Generaal Grapperhaus’ vond eerder op de dag excuses in zijn geval niet nodig, ‘wat denkt men wel ik ben geen Labbekak’, hahahahah. Volgens hem en Ankie Broekers-Knol  waren de ‘Duivelse- Elite -regels’ immers nageleefd. Later kwam hij toch met een ‘Nep en Fop excuusbrief’ aan Nederland. „We hebben het Horror feest een jaar uitgesteld, en in ‘kleine Rat in pak- kring’ gevierd, met een beperkt aantal Elite Gangsters en’ OM –Rapist –Pedofielen’, zoals de Hoofdofficier Vincent Leenders(OM-Amsterdam) en onze voormalige hoogste Boss van het OM mijn goede vrienden Joris Demmink & (Griezel)- Fred Teeven(Video’s) en onze vet betaalde (ook zwart) vaste ‘Top adviseur & AIVD & Politie- informant-Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’(VIDEO’s) van het ‘Riool-Lynch-Showbizz- OM-Amsterdam’, hahahahahaha, Wie doet ons wat, Justitie, Politie, de extreem domme Boa’s, daar ben ik de baas van, hahahahahah” .

‘Psycho-Pedo-Rutte’: Losgeslagen (straatarm)tuig in Getto-Den Haag en Utrecht (zonder toekomst) met dank aan de VVD-misdaadgroep(Video’s).

“We hebben er voortdurend (niet) op gelet dat mensen voldoende afstand hielden” liegt de CDA-Duivel Grapperhaus keihard “ en de hygiëne in acht namen en nee er waren geen te jonge ‘Onno Hoes- schandknaapjes’ en/ of te  jonge ‘Rob Oudkerk- Heroïne- Hoertjes’ aanwezig , hahhahahhaha. We hebben de  CDA-omhelzingen vervangen door Duivelse elleboogjes in de Anus en/of vagina, hahahahahah. Ook met plaatsing hebben we (geen) rekening gehouden met ‘Horror- Elite-huishoudens’- gezinnen en (pedo)- koppels, hahahahha, is er nog iemand die mij gelooft, behalve onze Fake news Outlet ‘dr. Goebbels AIVD-NPO’hahahahahha.”

 Duivelse Grapperhaus : Boete of pak slaag zonder pardon voor de Labbekakken, Leve Taxfree- King Willem& Queen Exotica.

Toch bralt de ‘Elite – Duivel Grapperhaus’ dat hij geen ’100 procent garantie’ te kunnen geven dat er desondanks momenten zijn geweest waarop zijn ‘Rat in pak-gasten’ toch te dicht op elkaar hebben gestaan(kuch). Wat voor ‘Bral-boodschap’ de corrupte en laffe CDA- bewindsman daarmee afgeeft aan burgers die een fikse boete kregen of ergers zelfs door zijn ‘ Killer-NSB-Politie’  in elkaar zijn geslagen op momenten van onachtzaamheid? „Ik vind dat we het Klootjesvolk altijd ons zijn best moeten doen om onze ‘Klasse -Justitie Pedo-regels’ na te leven, hahahahahah, die niet gelden voor de ‘Taxfree-Royal-Pedo-Rapist-Elite’ en mij en de mijne, hahahahahhha .”

King Willem & Maxima & Keizerin Halsema & Grapperhaus &Justitie leven  net als Made in USA -‘Haat -Jezus- Trump’(Video’s) en zijn Krankzinnige  bende straffeloos in een ‘alternatieve waarheid’: “Co Star Trump’s ‘Bizarre -Speedo-sex- Falwell Jr& Gangbang Wife Becki’ cancelled as speaker ‘Lunatics- Republican- National-Freak-Hate-convention.’Rutte& Kelder & Gordon: waarom wij dragen ook Speedo’s(Video’)

Schande: Kristallnacht herdacht/misbruikt door ‘CDA-Gestapo Generaal–Grapperhaus’ in onze Joodse Portugese Synagoge te Mokum(VIDEO’s) .

Misdadig Kabinet-Rutte en zijn ‘NSB-Coalitie’ blijven erbij: geen extra Corona-loonsverhogingtje in de zorg alleen applaus en een ‘Rutte-Schop’ onder de Kont! (Video’s).


De hoogbejaarde elite criminele recidivist Ankie Broekers-Knol, ‘VVD-Boef-staatssecretaris’ op het corrupt en laffe ‘Klasse-Justitie-Pedo-departement ‘van ‘Gestapo –Generaal- Grapperhaus ‘ was de ‘Duivelse-Pedo—trouwambtenaar-Ankie Broeker-Knol bij diens ‘Horror-Tuig van de Richel-bruiloft’, ontkende donderdag glashard dat er sprake is geweest van overtreding van de coronaregels. „Als érgens de (elite) regels zijn nageleefd, dan is het bij deze bruiloft. En ik kan het weten, want ik was erbij en als er één kan liegen dan ben ik het wel als bendelid van de Top Leugenaar van Nederland ‘Pedo-Boss’-Rutte & Kelder & Gordon(Video’s), hihihihihihi .”

Trage’ CDA Minister Duivelse Grapperhaus wil nu pas Pedohandboek strafbaar stellen: Rutte& Junkie’s Gordon& Peter R. de Vries geschokt(Video’s) .

De CDA-Minister Grapperhaus trouwde afgelopen zaterdag in het geheim en bewaakt door zijn laffe en corrupte  Boa’s en politie met de extreem reactionaire Elsevier-journalist en tevens AIVD-informant-Liesbeth Wytzes(VIDEO’s). Die haar jarenlange Loverboy en nu echtgenoot Grapperhaus in veel Fake News artikelen en interviews de Hemel had ingeprezen, die oude ‘CDA-Duivel in bed’ met het Pedohandboek op zijn nachtkastje. Deja Vu: Hoe het ook zij kennelijk is het in de CDA Duivelse Kringen gangbaar dat de bewindspersonen al dan niet getrouwd en al dan niet stiekem neuken met reactionaire fake journalisten blijkens het smeerpoetsen geval Henk Bleeker (zie: “CDA Suiker Oompje van NRC journalist Barbara Rijlaarsdam is ‘Geile Pedo Beer Henk Bleker’). Maar toen hij betrapt was nog de wereld te klein, maar tegenwoordig van tijdperk Westersere Wereldleider de Aarts -leugenaar – Lunatic- Pedo-Rapist-Trump en zijn ‘Dutch -Pedo Boy Rutte’ is er niets aan hand meer.

Tot Slot: De ‘Grapperhaus- Liesbeth Wytzes& Demmink- Elite-Horror-Pedo-Soap wordt steeds smeriger

Think your friends would be interested? Share this story!