(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Taxfree-Royal King Willem& Queen Maxima ‘&  Huisjesmelker -Prins Bernhard& Keizerin Halsema (ook zonder mondkapje) (Video’s)  hebben Lak aan het Volk en Corona &Mondkapjes en 1.5 m afstand(Video’s).

Braking News: Taxfree-King Willem&Parasieten- Familie gratis op ‘VIP-Vakantie’ in zijn Zomerpaleis te Griekenland(VIDEO’s)

Taxfree-Royal-Corona -Aasgieren-King Willem’ &’ Huisjesmelker-Prins Bernhard’ hebben Lak aan het kaal geplukte Volk met Peperdure Speedboten: Hofnar Rutte: het zijn mooie boten(Video’s) 

De ‘Taxfree -VOC-SS-King Willem’& Queen Exotica Maxima zijn weer op kosten van het Nederlandse Klootjesvolk op ‘Royal- Miljardair -VIP- vakantie’ en deze keer zijn ze de Grieken aan het terroriseren. Op  hun zoveel ‘Royal-VIP- Miljardair- vakantie’ per jaar maken ze het wel helemaal bont ,want behalve het rond ‘Scheuren- Milieu vervuilend- varen’ (gebuikt 100 liter per uur) in hun miljoenen euro kostende ‘Potsierlijke-Pooiers-Speedboot’ lopen ze ook nog als we hun ‘Hofnar Rutte’ moeten geloven de Grieken te besmetten met Corona door geen mondkapjes te dragen en geen 1.5 m. afstand te houden tot de Grieken.

Vreedzame ‘Corona-Waanzin- Demonstratie’ Den Haag: ‘NSB-Killer-Politie’ van’ CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ & ‘Pedo-Boss Rutte’ met Pedohandboek slaan oude vrouwen straffeloos verrot (VIDEO’s)

De ‘NSB-Rijksvoorlichtingsdienst’ van ‘Hofnar Rutte’ reageert zoals je van de  altijd liegende  dr. Goebbels -Royal- Rijksvoorlichtingsdienst’ en hun  ‘VVD-Pedo-boss'(Video’s)- Hofnar Rutte’ verwacht:“Dit is  weer een ‘Royal-Misdaad- privésituatie’,” bralt een schaamteloze en gewetenloze   ‘NSB-woordvoerder’. Maar ja, bleek de afgelopen weken nou juist niet dat in de privésfeer de meeste coronabesmettingen plaatsvinden volgens de Taxfree-King en zijn ‘Hofnar Rutte’ ?

‘Taxfree-King Willem ‘Jat recentelijk  srtaffeloos 10 miljoen en nu  Nep en Fop Onderzoek naar miljoenen ‘Prins- Bernhard-smeergeldaffaire’ Spaanse ex-koning Carlos de Allesneuker en Jatter.

VVD-Billenmaatjes Rutte & NPO-Kelder’ gespot op ‘Kontebonk –vakantie’- ‘voor alle leeftijden’ op Terschelling. ‘Junkie-Gordon’ in ‘Kelder’(VIDEO’s)

Der Endlösung- Covid-19 hasn’t been about capitalism or socialism, it’s been about Crapitalism and Cronyism as corrupt ‘Taxfree-Royal- Pedo-Killer-Elites’ destroy Lives &Freedom(VIDEO’s)

Maar in een tijd dat premier Hofnar -‘VVD-Pedo- Boss Rutte(VIDEO’s)’ het Nederlandse Volk keer keer op keer wijst op het naleven van  de coronamaatregelen en het belang daarvan en dreigt met zware boetes en zijn ‘Killer-NSB-politie’ , kun je niet anders dan constateren dat ‘Taxfree-King Willem & Queen Exotica Maxima’ lak hebben aan hun ‘Hofnar Rutte'( en de Tweede Kamer) & Corona en het Griekse en Nederlandse Volk.

( ing Verzetsheld van het kaalgeplukte en geroofde Volk Steve Brown legt hiervoor als jurist o.a. uit waarom de Taxfree Koning en Koningin nooit worden vervolgd voor hun Misdaden)

Psycho-Pedo-Rutte’: Losgeslagen (straatarm)tuig in Getto-Den Haag en Utrecht (zonder toekomst) met dank aan de VVD-misdaadgroep(VIDEO’s) .

King Willem knipt zijn peperdure Hermes das door bij verbijsterde Daklozen.‘Hofnar Rutte’:Mijn King is een echte ‘VVD-Doener’(VIDEO’s).

Steve Brown: De gevestigde Orde politiek is al decennia lang op slinkse wijze bezig de Albert Cuyp markt De Pijp uit te laten gaan en zet nu de  ‘Corona-Mondkapjes’ in als Genade-Klap(VIDEO’s)  .

Als de ‘Taxfree-King& Queen’ weer eens  voor de zoveelste keer betrapt zijn op asociaal en/of misdadig gedrag horen wij van hun ‘Hofnar Rutte’ standaard: “dat is zijn privésituatie”. Maar als kansloze radeloze straat arme jongeren die nooit op vakantie kunnen(Video’s) en/of de strijders van de Viruswaanzin groep in opstand komen tegen de ‘VVD-Godfather Rutte &King Willem en zijn ‘Killer-NSB-Politie ‘dan schreeuwt hij van de ‘dr. Goebbels-Staats-AIVD-NPO- Fake News- daken’ dat dat Tuig van de Richel keihard moet worden aangepakt. En dat de ‘VVD-Pedo-Boss Rutte’ en zijn billenmaatjes NPO-Vatje -Jort Kleder &Junkie Gordon(VIDEO’s) niet begrijpen wat de ouders van die jongeren doen. Nou, Rutte hoe zit het met de (Nazi-Bernhard & Claus & Junta- Zorreguieta)-ouders van de ‘Royal Taxfree-Tuig van de Richel King Willem en Maxima’?

 In media verscheen( dus de hiervoor geplaatste) een  foto waarop we te weinig afstand houden. In de spontaniteit van het moment hebben we daar niet goed op gelet. Dat hadden we natuurlijk wel moeten doen. Want ook op vakantie is naleven van coronaregels essentieel om het virus eronder te krijgen,hahahahahahaha ” – WA & Máxima.
Dirk:” Als je een boete krijgt, kun je het nu wel afwimpelen op, ” In de spontaniteit van het moment hebben we daar niet goed op gelet”, maar dat zal voor de labbekakken wel weer niet gelden”.

Think your friends would be interested? Share this story!