( door het Noord-Koreaanse AT5 en bewerkt door onze waarheid commissie)  

 

AMSTERDAM-NOIR-  Crisis bij daklozenopvang &Woningzoekende in Amsterdam: ‘Junkie Halsema’& Krankzinnige Wethouder Wassink, nou en?(VIDEO’s).

Derde Wereld -(Corona)-Oorlog(VIDEO’s)? Groot deel Amsterdamse lagere banen van King Willem& Keizerin Halsema onder zware ‘Corona-druk’ was door ons al gelijk voorspelt(Video’s)

De wachttijd voor een sociale huurwoning is inmiddels meer dan 22 jaar en oplopend, behalve  voor Vluchtelingen met een Status die hebben binnen drie maanden een woning en tienduizend euro inrichting kosten en King Willem met zijn Parasieten familie& Yuppies&Expats, maar daarover u het ‘Noord Koreaanse AT5’ niet!!!!!!!!!!!

 ‘Taxfree-Royal-Corona -Aasgieren-King Willem & Huisjesmelker-Prins Bernhard’ hebben Lak aan het kaal geplukte Volk met Peperdure Speedboten: Hofnar Rutte: het zijn mooie boten(VIDEO’s) .

 

Steve Brown: Amsterdammers eerst, alle Vluchtelingen &Yuppies& Expats& King Willem & huisjesmelkers& AT-5  Amsterdam uit, tot woningnood is opgelost!(VIDEO’s) 

‘Corona Aasgieren -Néhmé & Torn’: VVD-misdaadgroep Amsterdam stelt voor 40-40-20-regel los te laten voor nog meer Woningnood voor ‘Jan met de Pet’(VIDEO’s). 

“Amsterdammers die van armoede overwegen om zelfmoord te gaan plegen kunnen voor(geen) hulp en  (geen) huis terecht bij onze Top VVD-(Pedo)- Desk-Killer Gerrit Zalm”, aldus de VVD-boeven Néhmé & Torn: “Schizofrene ‘VVD Boef –Pedo- Gerrit Zalm’: ‘Je moet mensen met schulden niet  wel laten wegrotten in de door ons gecreëerde ‘Human-(Corona)- Zoo’, hahahahahahaha(VIDEO’s)” .

 ‘ GroenLinks-Waanzin-Wethouder Wassink :Meer dan 11 miljoen voor 500 Vluchtelingen & Wachttijd voor Amsterdamse woningzoekende 22 jaar! (Video’s)

In de Elite stadsregio  ‘King-Willem-Yuppie-Expat-Amsterdam’ van Keizerin Halsema zoeken officieel  ruim 90.000  eerlijke ‘Jan met de Pet-huishoudens’ decennia laan zinloos  actief naar een sociale huurwoning in het ‘Walhalla-  Huisjesmelkers – Paradijs’ van het  ‘Elite- Maffiose types ’  a La  ‘Coca-Feestbeest -Prins Bernard’ aka” de Miljoenen- Corona-Speedboot “en de ex VVD Boef tegenwoordig Forum voor geen democratie  Tweede kamerlid Haga. Het werkelijke aantal kansloze woningzoekende Amsterdammers ligt veel hoger. De meeste  gewone Amsterdammers zijn dan ook de afgelopen decennia op straftransport gezet naar bijv. Almere en/of Lelystad  en zijn inmiddels een bedreigde diersoort geworden in Amsterdam door het wan en misdadige beleid van de wisselende  ‘Nep en Fop Links -Rechts’ corrupte en laffe Gevestigde Orde partijtjes& B&W met tegenwoordig Keizerin Halsema ( de Keizerin heeft twee Kapitale panden in Amsterdam) aan het Duivelse roer.

Woningnood. Niet voor King Willem want die heeft drie gratis Paleizen in NL en een Staats-uitkering van 300 miljoen euro per jaar en’ Nazi kunst’ in de verkoop(VIDEO’s)

Is er geen Menselijkheid meer in ‘King Willem&Yuppie& Expat-VVD Zuidas -Witwascentrale – Amsterdam’ van Keizerin Halsema(VIDEO’s)

 

Een eigen betaalbaar  huis vinden in de stad is voor jongeren niet makkelijk volgens het Noord-Koreaanse At5,  maar volgens ons gewoon onmogelijk, tenzij er een grote ‘King Willem&Yuppie&Expats- zak’ met ( zwart) geld is. Ruim 38.000 ‘jonge’  Amsterdammers tussen de 20 en 40 jaar  en inmiddels zelf een aantal ‘jongeren’ van boven de 65 jaar wonen nog steeds gedwongen bij hun stok oude ouders of op straat. Ook Said Shabier Alemi (28) uit ‘Morco-Nieuw-West’ heeft de grootste moeite met het vinden van een woning( tot zijn dood). In het ‘Noord Koreaanse At 5- Wij Zijn Amsterdam’ gaat hij hierover’ politiek-Zwarte Piet-correct'(Video)  in ‘Bral&Kul-gesprek’ met lotgenoot Johnny (25) en wethouder Geen Wonen voor Jan met de Pet Laurens Ivens.

Said woont nu nog in een zelfstandige studio-Kippenhok waar hij niet eens recht op kan staat voor een ‘Prins- Bernhard-Wurg huur’, maar moet daar binnen een maand uit. Zijn zoektocht naar een nieuw onderkomen in de stad heeft nog geen vruchten afgeworpen en dat frustreert hem enorm. ‘Ik zal waarschijnlijk weer terug naar mijn ouders moeten. Of bij vrienden gaan logeren ,want ik ben geen King Willem of Yuppie of Expat’, zegt hij(Niet) .Said’s probleem is een probleem dat veel andere Amsterdammers zonder een grote zak poen ook hebben, blijkt uit de meest recente cijfers van het bureau Onderzoek, Informatie en Statistiek (OIS). Ruim 12 procent van alle 321.000 Amsterdammers tussen de 20 en 40 jaar woont nog gedwongen  thuis en dat zullen zij blijven tot de dood. Verreweg de meesten van hen, bijna 10.000 jongeren, wonen in ‘Mocro-Nieuw-West’.

‘Ik kom uit Amsterdam en heb gewoon recht op een huis hier en hoe kan het dat Burgemeester  Halsema twee huizen heeft in Amsterdam en ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ een leeg paleis op de Dam waar zo maar 1000 jongeren zouden kunnen wonen  ‘

JOHNNY, WONINGZOEKENDE TOT DE DOOD

Eén van hen is Johnny, die nog bij zijn vader woont. Hij  heeft een vaste baan, een vriendin en zoekt actief naar een betaalbare  woning maar voorlopig zonder resultaat. ‘Het is echt tijd voor mij om op mezelf te gaan wonen en aan mijn toekomst te werken, maar dit houdt je gewoon tegen en  de Prins Bernhard huren zijn onbetaalbaar voor een gewone werkende jongen uit Amsterdam ‘, vertelt de 25-jarige (niet).

Nieuwe woonruimteverdeling(Kuch, Kuch)

Laurens Ivens, wethouder Geen  Wonen voor Amsterdammers , is bekend met het probleem en wil het liever vandaag dan morgen oplossen, maar makkelijk gaat dat niet voor Amsterdammers met al die Expats&Yuppies en King Willem en zijn Huisjesmelker neef Prins Bernhard  . Een woning binnen drie maanden is alleen mogelijk voor Vluchtelingen, Yuppies&Expats en natuurlijk onze King Willem en zijn Parasieten Familie. Zo is tien jaar geleden al begonnen met het jaarlijks bijbouwen van gemiddeld duizend jongerenwoningen die voor 90 % naar de studenten  uit de provincie gaan.Tja, Rijke Papa en/of de juiste  corrupte politieke en/of ambtelijke Rat in pak connecties . Daarbij zijn nog eens 13 duizend deelwoningen speciaal gereserveerd voor jongeren om in samen te wonen. ‘Maar het is nog steeds niet genoeg’,  bralt Ivens uit.  Hij wil geen commentaar  geven hoe het kan dat zijn ‘GroenLinks Rechts- Keizerin  Halsema’ & ‘Loverboy  Ninja Oey’ twee kapitale panden in Amsterdam hebben.

Ivens: ‘Daarom zijn we bezig om de woonruimteverdeling te veranderen; We willen dat jongeren die problematisch thuis wonen eerder een woning kunnen krijgen. En we zijn ook begonnen met een lokale voorrangsregeling voor Amsterdamse jongeren(kuch).’Wanneer deze regelingen daadwerkelijk in werking zullen treden is nog de vraag, maar het lijkt erop dat dit op zijn vroegst volgend jaar wordt. Hoewel veel Amsterdammers vanwege de krappe huizenmarkt al de stad gedwongen uit zijn verhuisd, geven Johnny en Said nog niet op. ‘Ik kom uit Amsterdam en ik heb gewoon recht op een huis hier net als de Vluchtelingen & Expats&Yuppies uit de provincie met ‘Rijke- VVD& D66-Boef Papa’ . Dat is wat ik wil en wat ben ik minder dan King Willem die n.b. een Paleis op de Dam heeft leegstaan ‘, aldus (niet) een kansloze Johnny. Die ook nog eens nu  wordt misbruikt door het Noord Koreaans At5(Video’s).

Wat is Wij Zijn Amsterdam?
In ‘Wij Noord-Koreaans AT5- Zijn Amsterdam’ maken we  politiek correctie verhalen( anders wordt onze subsidie van B&W stop gezet)  uit de buurt die zogenaamd  zijn gemaakt en bedacht door jonge Amsterdammers tussen de 18 en 28 jaar. Zij hebben zich opgegeven om mee te doen aan dit project en door hun ogen willen we laten zien wat er allemaal speelt in de stad,(Kuch) in hun buurt of wijk(kuch). Dit doen ze onder  dr. Goebbels begeleiding van  zelf verklaarde professionals allemaal Yuppies vanuit de Provincie van het Noord Koreaanse  AT5 en elke zaterdag publiceren we een nieuw politiek correct  ‘Bral&Kul-buurtverhaal’.. 

Think your friends would be interested? Share this story!