( door het ‘reactionaire Tokkie –AD’  en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Inclusive subsidie ontvangers maakt ze Doorgedraaid: “Uncle Tom”-Janice Deul in AD: ‘Witte mannen-Eva Jinek- Haring & Lange Frans’? Dat hoeft voorlopig even niet meer voor mij en Saskia Noort”(VIDEO’s).

GQ magazine’s ‘new fake masculinity’ is men ‘Like Shell-CEO-Killer Zalm’ & ‘Killer-Pedo Bil Clinton’ & Psycho Giuliani in make-up and dresses (VIDEO).

Misdadig Kabinet-Rutte en zijn ‘NSB-Coalitie’ blijven erbij: geen extra Corona-loonsverhogingtje in de zorg alleen applaus en een ‘Rutte-Schop’ onder de kont(Video’s).

Taxfree-Royal-Corona -Aasgieren-King Willem & Huisjesmelker-Prins Bernhard’ hebben Lak aan het kaal geplukte Volk met Peperdure Speedboten: Hofnar Rutte: het zijn mooie boten(VIDEO’s). 

Der Endlösung- Covid-19 hasn’t been about capitalism or socialism, it’s been about Crapitalism and Cronyism as corrupt ‘Taxfree-Royal- Pedo-Killer-Elites’ destroy lives&Freedom(VIDEO’s).

Als VVD-Elite-Gangsters-Minister van Financiën voor de’ Taxfree Royal-Ultra- Rijken-Elite- Pedo-Rapist-Gangster'(VIDEO’s) hield  ‘Schizofrene-Pedo-Gerrit Zalm ‘(68) zich bezig met het op orde brengen straffeloos kaal plukken van met name de Laagste  Klasse en Midden Klasse onder het mom van de  overheidsfinanciën. Daarnaast  heeft hij als Bankier-gangsters en ‘CEO-DESK-Killer’(Video’s) van ‘Taxfree-Royal-Shell-Misdaadgroep’ ontelbare misdaden tegen mensheid gepleegd.

Is er geen Menselijkheid meer in ‘Yuppie& Expat-VVD Zuidas -Witwascentrale – Amsterdam’ van Keizerin Halsema(VIDEO’s).

VVD—Pedo Boef-Gerrit Zalm van ‘Snake in Suit -Minister van Financiën’ tot ‘ABN-Bankier-Gangster & Shell-Moordenaar &DSB CEO tot Informateur Rutte3 tot CEO bij ‘Nep en Fop Rating bureau Moody’ en nu armen helpen(Kuch).(VIDEO’s)
Hoe ga je verstandig om met te weinig geld om te overleven? ‘Taxfree-Koningin Máxima’ geeft tips in de Kunsthal(Kuch)om er VIP van te leven zonder echt te werken zoals zij dat doet(VIDEO’s)
Nu probeert de Levensgevaarlijke psychopaat Zalm de ellende die hij mede heeft veroorzaak als voorzitter van Nep en Fop SchuldenlabNL  zijn miljoenen slachtoffers en slachtoffers van zijn VVD-Godfather ’Pedo-Boss-Rutte’ met zijn NSB-partijtjes CDA, PvdA,D66, GroenLinks, CU  van hun schulden af te helpen(kuch). De noodzaak is volgens groter dan ooit, vooral nu door’ der Endlösung- Corona-Bom virus’ de Labbekakken werkloosheid hard oploopt en daarmee ook het aantal mensen met schulden en de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Pedo-Killer-Elite’ nog meer hun zakken vullen met dank aan zijn partij de VVD-misdaadgroep.Volgens ramingen van ‘zijn’ SchuldenlabNL en de Elite-Misdaadgroep Deloitte belooft het aantal huishoudens met schulden dit jaar te stijgen van 1,3 miljoen naar 1,9 tot 2,6 miljoen huishoudens volgend jaar. Liefst 41 procent zou niet op eigen kracht uit de schulden komen, is de voorspelling.  Schizofrene  Zalm houdt vooral zijn Duivelse hart vast voor mensen die nu al in economisch kwetsbare posities zitten, zoals de toch zwaar onderbetaalde flexwerkers, zzp’ers en mensen die net van school afkomen die zo de ‘VVD- straf de arme maatschappij’ in gaan, hahahhhah.Verregaande maatregelen zijn nodig om te voorkomen dat  weer de zelfde  grote groep Nederlanders weer en deze keer nog erger in financiële ellende belandt als gevolg van de oplopende werkloosheid door de coronacrisis en ‘Pedo-Boss Rutte’ & NSB Partijtjes CDA&D66&CU , vindt de Schizofrene ‘VVD Pedo-Boef Zalm’.

Netflix apology ‘cuties’ pedophilia-4chan and the Ducht Media ‘Maffia-Boss John de Mol’ & ‘Taxfree-Royal-Elite’ can’t stop (pedo)- sexualizing children(VIDEO’s)

Vreedzame ‘Corona-Waanzin- Demonstratie’ Den Haag: ‘NSB-Killer-Politie’ van’ CDA-Gestapo-Generaal Grapperhaus’ & ‘Pedo-Boss Rutte’ met Pedohandboek slaan oude vrouwen straffeloos verrot.(VIDEO’s).

Doofpot-onderzoek’ naar zelfmoord straatarme- OM-Kroongetuigen-man in Oss. ‘VVD Boef-Burgemeester Glaudemans’ & ‘AIVD-Peter R. de Vries’: Het is zijn eigen schuld”!(VIDEO’s).

Zalm: “Zo moet er een groot ‘Omscholings-Slaven-programma’ komen voor mensen Labbekakken die hun  toch al zwaar onderbetaalde baan verliezen, hahahahah. Ook is een nationaal opkoopfonds voor particuliere schulden volgens hem een reële optie(kuch). ,,Doen we niets, dan komt straks een hele grote groep mensen in uitzichtloze financiële problemen en het zal jaren duren voordat zij daar weer uit zijn, hahahhaha, en vergeet vooral niet dat ik ook miljoenen mensen de afgrond in heb geholpen, hahahahahah  en nee het is niet waar ik ben geen Pedo(VIDEO’s),hihihihihihihihihj .”

Dreigt een weer de Laagste Klasse en Midden klaas  van straks door ‘der Endlösung corona-Bom-crisis’ weg te zakken in een schuldenmoeras hoofdzaak veroorzaakt door uw partijleider ‘Pedo-Boss-Rutte’.
We hadden al een grote groep met risicovolle en problematische schulden opgezadeld, hahhahaha. Daar komt nu nog een nieuwe, grote groep schuldenaren bij. We verwachten een boeggolf. En we weten dat mensen met schulden jaren onzichtbaar kunnen blijven door schaamte en  dat zij murw geslagen  zijn door onze Snake in Suits politiek. Ze vragen vaak pas om hulp als ze in een hulpeloze situatie zitten en op het punt staan om zelfmoord te plegen. De schulden zijn dan al opgestapeld door ‘Maffia-Wurg- incassokosten en ‘Rutte- boetes’. Daar is niemand bij gediend. Niet de schuldenaar, niet de schuldeiser en de maatschappij ook niet. Nu al kosten schulden de samenleving al 11 miljard euro. Belangrijk is daarom dat mensen met schulden zich melden en dat we ze hulp kunnen bieden aan het ‘Erik Wiebes& Jeroen Dijsselbloem-Gas, hahahahaha.

Wat doet SchuldenlabNL precies? Dat weet alleen de Duivel,hahahahaha
Schuldenlab is een Nep en Fop-stichting opgericht in november 2018. Wat we proberen is om projecten voor schuldenaren die lokaal goed werken, bewezen effectief zijn, landelijk uit te rollen,hahahaha, terwijl ondertussen mijn Leider Rutte iedereen behalve de ‘Taxfree-Pedo-Rapist Elite’  aan de bedtafel brengt en tot zelfmoord drijft. Tot mijn Duivels genoegen en verbazing is de bereidheid om mee te werken niet echt groot. Grote ‘Taxfree-Elite Snake in Suits- Misdaad partijen’, van verzekeraars, banken( heb ik zelf jaren misdaden voor gepleegd tegen het Volk als Bankier ) , telecombedrijven tot de  Uitzuig- belastingdienst( denk allen maar aan de Zorg toeslag-(zelfmoord)- Ellende) en het meest misdadige aasgieren-uitzuig-  justitieel incassobureau, hebben zich aangesloten en financieren projecten voor hun eigen Ratten in pak.

Dat u als ras ‘VVD–Pedo-Boef’ voorzitter bent, helpt daar ongetwijfeld bij…, hahahahahah
Dat opent zeker deuren. Het is fijn om mijn  extreem misdadige Duivelse  ervaring te kunnen verzilveren voor het ‘Goede -Elite-Maffia-doel’. Wat ook helpt is dat  mijn Taxfree- Zakkenvuller koningin Maxima mijn  initiatief een warm Duivels-hart toedraagt en zich regelmatig laat zien op ‘Bral-bijeenkomsten’. Dat is een geweldige Duivelse stimulans voor alle hypocriete ‘Snake in Suit- partijen,’ ahahahashashah.

Wat deed u eigenlijk besluiten om voorzitter te worden? Toch best verrassend voor een VVD-Bendelid, hahahahah.
Iemand had gesuggereerd dat ik een geschikte voorzitter voor het bestuur zou zijn, gezien mijn ervaring met  het voorzaken van schulden voor Jan met de Pet door onze partij vaak uitgescholden voor Labbekakken, hahahahaha . Ik heb in mijn ministerstijd veel gedaan om mensen  dak- en thuisloos te maken en daar zaten veel schuldenproblemen bij. Overigens lag het destijds ook niet voor de hand dat ik dat als VVD-minister van Financiën voor King Willem en de Ultra-Rijken deed.

Hoe kwam het dat u het onderwerp oppakte? Dat komt omdat ik Schizofreen ben, hahahahaha
Ik werd bezocht door kolonel Ine Voorham van het Leger des Heils die zich beklaagde dat het zo’n doolhof was voor mensen die van de rails geraakt waren en dat niemand daar wat aan deed, en of ik ideeën had als VVD Duivel. Uiteindelijk heb ik er een ambtenaar voor vrijgesteld die er fanatiek inging en toen hebben we met succes die zaken aangepakt in de vier grote steden. Na de economische crisis verslofte het beleid helaas, hahahahahah.We lobbyen om de termijn van wettelijke schuldsane­ring van 3 jaar naar 1 jaar terug te brengen, hahahahaha.

Hoe wil SchuldenlabNL die snel groter wordende groep schuldenaren helpen? Denkt u dat er iemand is die u geloofd, hahahahaha
We lobbyen om de termijn van wettelijke schuldsanering van 3 jaar naar 1 jaar terug te brengen. 1,5 jaar zou al een stap vooruit zijn. Drie jaar op een sociaal minimum honger lijden , is echt veel te lang, zelf voor die vreselijke Labbekakken. Maar dat is iets dat via wetgeving moet worden aangepast, hahahahahahah. Een nieuw onderwerp dat we  voor de Duivelse Show onderzoeken, is een opkoopfonds voor schulden,hahahaha. Dat zou onze steenrijke Maxima alleen al kunnen doen, hahahahahah

U wilt schulden van particulieren gaan opkopen die nu geint worden door dat onmenselijke  ‘Deurwaarders-aasgieren Tuig’  met als  corrupte Voorzitter uw partijgenoot ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’?

Wat je vaak ziet is dat instellingen als telefoonmaatschappijen als ze hun geld niet krijgen de vordering verkopen aan een ‘Maffia achtige-‘aasgieren-incassobureau’ tegen een bepaald percentage van de oorspronkelijk waarde. Die gaan daar dan mee aan de slag. Dat verkopen van schulden is een vrij dure aangelegenheid en bovendien is een deel van de schulden oninbaar. Dat opkoopfonds zou dan de schulden opkopen, tegen korting uiteraard en een regeling maken voor de schuldenaar, hahahhaah. Of the record er verandert  natuurlijk  niets :de arme worden armer en de Taxfree-Ultra- rijken worden nog rijker, hahahahah, aldus een inmiddels van het schaterlachen van zijn stoel af vallende Zalm.

Think your friends would be interested? Share this story!