( Door de bijna door de AIVD&Politie & Peter R. de Vries & Bas van Hout vermoorde(VIDEO’s) Verzetsheld Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Wat u nooit ziet in de ‘dr. Goebbels- Staats-AIVD-NPO ‘en /of leest in de corrupte en laffe ‘NSB-Gevestigde Orde Kranten met hun Talking Heads’: Surrender Henk Kuipers: “Het ergste is Steve Brown spreekt ook nog de waarheid”(VIDEO):

Boerin met 2-jarige dochter: ’Die ‘NSB-Politie-Razzia’ van ‘CDA-Gestapo-Generaal -Grapperhaus’& ‘VVD Elite-Gangster Dekker’ pakken iedereen op. Shit, het lijk wel of de Nazi’s weer de Baas zijn in NL!(Video’s).

Corrupt NSB-Politiebond &  Judas- Tweede Kamer:Drie jaar voor Moord op een Labbekak is een gepaste straf(‘qualified immunity’) voor onze ‘Killer-Cops’, Heil King Willem(VIDEO’s).

Zoals wij reeds voorspelde’ NBS-Killer-Politie’ van ‘VVD Boef Remkes’ voert nu Charges uit tegen vreedzame demonstranten Virus-Waanzin Malieveld(Video’s)

Bepaalde Amsterdamse politie handelt als beroepscriminelen met goedkeuring van bepaalde OM-Amsterdam(VIDEO’S).

Complot Gek? President of Ghana Reveals the ‘Corona-Devil-Plan’ of the ‘Taxfree- Pedo- War Crime-Killer Elite’(VIDEO’s) .

Gisteren was er een vreedzame demonstratie tegen de ‘Gevestigde Orde- Corona-Waanzin’ & ‘Pedo-Elite-SS- Straf de arme maatschappij-Spoedwet’ tot de  laffe en corrupte ‘NSB-Killer-Politie’ ten tonele verscheen. De ‘NSB- Killer-Politie’ draaide waanzinnig  door  bij  de demonstratie tegen  ‘der Endlösung- corona- Bom –virus’ maatregelen in Haagse centrum en sloeg op alles wat bewoog : geen aanhoudingen van de Laffe sadistische ‘Oma -Beukers- politie’ van’ CDA- Gestapo-Generaal-Grapperhaus’ & ‘Pedo-Boss Rutte’, want voor hun geldt niet het Wetboek van Strafrecht, maar het Pedohandboek(VIDEO’s) :

The five biggest coronavirus myths BUSTED! Exposing the fear mongering, ‘dr. Goebbels- MSM-NPO-CNN-BBC-propaganda’ and outright lies that are plaguing the world(VIDEO’s)
De ‘Fake News- berichtgeving’  met uiteraard de ‘dr. Goebbels -AIVD-NPO’  weer voorop maakte het deze keer wel helemaal bont ( en blauw) en stelde dat de  bejaarde en vrouwelijke Demonstranten erg agressief waren tegen hun Heldhaftige en menselijke politie en hun eerlijke  ‘Snake in Suits-Ministers’ in Den Haag en geen woord over de skala van zware sadistische laffe straffeloze mishandelingen door de NSB-Killer-politie van alles wat maar bewoog.

Misdadig Kabinet-Rutte’ en zijn ‘NSB-Coalitie’ blijven erbij: geen extra Corona-loonsverhogingtje in de zorg alleen applaus(Video’s) en hun ‘Rutte-Schop’ onder hun gat.

Maar bij de Belgische SS-collega’s van de Nederlandse ‘Killer-NSB- Politie’ is het niet veel anders: De ‘Belgische- SS-Killer-politie mist net als  de Nederlandse ‘Killer-NSB- Politie’ normbesef. Ook ophef in België om schokkende bewakingsbeelden van  een ‘SS-Politie-Moord- arrestatie’, waarbij een weerloze in de war zijnde  38-jarige Slowaakse man sadistisch en laf wordt vermoord door een stuk of acht ‘TBs-Killers’ dateert van ruim twee en een half  jaar geleden:

Op die schokkende’SS-Killer-Politiebeelden’ die  gisteren naar buiten kwamen is te zien hoe laffe en sadistische Belgische agenten twee en een half jaar geleden de weerloze man vermoorden en daarna lachen, dansen en één van hen zelfs de Hitlergroet brengt. Tot op heden is deze ‘SS-Killer-Politie’ niet vervolgd en/of veroordeelt. En zo gaat dat ook in het ‘Mooie- VVD-Doeners Land’ van ‘Pedo-Boss-Rutte’ en zijn Staatsadviseurs -‘NPO-PR -Vatje Jort Kelder’ & ‘Junkie-Gordon’ (VIDEO’s). Want de ‘NSB-Politie-Moordenaars’ van Mitch Henriquez en de 17 jarige Rishi en Stok, ,Koomen en Ihsan Gurz en de Poging tot ‘Wurg-Moord ‘van de Amsterdamse NSB-Killer- Politie in vereniging  met de ‘AIVD & Politie-Informanten- Pedo-Rapist-Junkie -Peter R. de Vries'(VIDEO’s) & ‘Hoerenjong-Bruine Rat- Bas van Hout'(Video’s) op ‘Volks-Verzetsheld – Steve Brown’  zijn tot vandaag de dag ook niet veroordeelt tot celstraffen en de meeste ‘werken’ gewoon nog als ‘NSB-Killer-Politie’.

Om het kaal geplukte Volk onder de duim te houden rost en Moord de ‘SS&NSB-Elite-EU-Politie’ met  King Willem&‘Keizerin Halsema ‘er op lost(Video’s).

Ook de ‘Franse SS-Politie’ van ‘Boy Macron’ (Video’s) en de ‘Spaanse-Franco-Politie’ van de ‘Taxfree-Pedo-Heersende-Prins Bernhard & King Carlos-Klasse’(Video’s) kan er wat van: “Yellow Vests DEFY Covid-19, lockdown and get beaten by police(Video): Oplichter & Pedo-Kees van der Spek: Ik sta achter de Politie en eet Tijgervlees(Video’s):

Tot Slot: ing Steve Brown legt hierna uit  dat de Elite-Gangsters en corrupte Hoge politici en Justitie, politie en gerechtelijke macht leden en het ‘Taxfree-Shell-Koningshuis'( succesvolste misdaadgroep) bijna nooit worden vervolgd:

Think your friends would be interested? Share this story!