( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Terwijl de ‘NSB-Killer- Politie’ van ‘Pedo Boss- Rutte(Video’s)  bijna wekelijks vreedzame Demonstraties van het voor het merendeel kaal geplukte  ‘Corno-Volk’ in elkaar slaat en/of zelfs vermoord  blijven de ‘Taxfree-Royal-Elite -Pedo’s’ uit het beeld van de Gevestigde  Orde Media met de ‘dr. Goebbels- AIVD-Royal-NPO’ als aanvoerder.   

Lawsuit Epstein used  Pedo-Rapist- Bill Clinton Sexx friendship to intimidate 15-year-old girl into ‘vicious sex assault’.

Het ‘Taxfree-Elite Pedo-Rapist- Misdaad’  rondom ‘Elite Pedo-Pimp- JEFFREY EPSTEIN’ blijft zich alsmaar verder uitbreiden. Jarenlang lokte de veroordeelde Taxfree-miljardair& CIA& Mossad agent’ straffeloos minderjarige meisjes naar zijn ‘Pedo-Rapist- sekseiland’ in het Caribisch gebied. Alle Westerse geheimen diensten inlusief de Israëlische Mossad  en de hele Westerse MSM-Media wisten van niets(Kuch). Die hadden en hebben het te druk om u hysterisch vals  te waarschuwen voor de Russen, Chinezen en Iran.etc(VIDEO’s). Uit reisdocumenten blijkt nu dat ook  Royal- CLEMENTINE HAMBRO – in 1981 een van de bruidsmeisjes op het huwelijk van zwakzinnige  PRINSES DIANA en  Pedo-Rapist-PRINS CHARLES – ‘Little Pedo-Rapist – Saint James’ vrijwillig heeft bezocht. ‘AIVD-Politie- Informant ‘en eveneens ‘Pedo-Rapist-Peter R de Vries’: Zie je wel ze wilde  net als al die andere  te jonge meisjes zelf  naar het Eiland toe, been there done that”(Video’s) :

Photos of ‘Pedo-Bill Clinton’ being ‘MASSAGED’ by Epstein ‘sex slave’ surfaces just for Dem convention speech: Peter R de Vries: Die meisjes wilde zelf, been there done that(Video).

‘VVD-Billenmaatjes Rutte & NPO-Kelder’ gespot op ‘Kontebonk –vakantie’- ‘voor alle leeftijden’ op Terschelling. ‘Junkie-Gordon’ in ‘Kelder’ (Video’s)

Voormalige corrupte ‘AIVD- Boss- Arthur Docters van Leeuwen die Steve Brown het land wilde uitzetten voor Bas van Hout & Peter R de Vries is overleden en zit nu in de Hel (VIDEO’s) .

Why the ‘Taxfree-Royal British-Killer-Elite’ should apologise to India.Rutte: ‘Mass- Murderer Churchill is mijn ‘Doener-Held (VIDEO’s).

Monica Lewinsky aka “de Sigaar” moest liegen van ‘Pedo-Bill Clinton’.Trump het is oké(Video’s) 


Over wat daar in 1999 op het beruchte privé- pedo-rapist-eiland daadwerkelijk aan ongekende smerigheid  plaatsvond, wil de inmiddels 44-jarige achterkleindochter van’ Sir- Racist Genocide- pleger – Winston Churchill’ niet veel kwijt. „De eerste keer dat ik er kwam met mijn oom Andrew(Video)   was het om  Duivelse zakelijke redenen,hihihihihihi ”, bralt de Royal zwakzinnige Lady Hambro – die destijds  vaag ‘werkzaam’ was voor het beroemde veilinghuis Christie’s – aan de Britse krant The Daily MailMijn tweede bezoek aan ‘Little-Pedo-Rapist- Saint James’ vond plaats nadat ik een persoonlijke ‘Hopsha-uitnodiging’ had ontvangen van  toen der tijd nog President  Bill Clinton aka” The Sigar” . Ik keek ernaar uit om daar opnieuw te zijn, maar dat viel flink tegen. Ik kende er niemand  van die seks slaven meisjes en had het er absoluut niet naar mijn zin met Bill. Ik koos er dus voor om het bij die twee keer te laten met pijn in mijn ‘Royal- anus’ en geloof me die kan echt wat hebben’,hihihihihihhi .”