( van onze wordt Wakker redactie) 

AMSTERDAM-NOIR- Psycho-Pedo-Rutte’: Losgeslagen (straatarm)tuig in Getto-Den Haag en Utrecht (zonder toekomst) met dank aan de VVD-misdaadgroep(VIDEO’s)

(Steve Brown legt hiervoor uit waarom de Levensgevaarlijke psychopaten King Willem en Prins Bernhard nooit worden gearresteerd)

Nadat ‘Taxfree- VOC-SS-King Willem’ (VIDEO’s) recentelijk het door zijn ‘Hofnar Rutte’ kaal geplukte Volk de ogen uit stak met zijn  walglijke potsierlijke ‘Patser Speedboot’ van 4 miljoen komt zijn ‘Royal-Parasiet- neef’ de extreem misdadige  ‘Huisjesmelker&  Coca Feestbeest-Prins Bernhard’ niet achterblijven. Dit terwijl het merendeel( 80 %) van het Nederlandse Volk een inktzwarte Toekomst te gemoet(VIDEO’s) gaat van werkloosheid, honger en dak en thuisloos die de crisis  van de jaren 30 tot een Paradijs maken. Kan de ‘Taxfree-Royals-Elite-Pedo’s (VIDEO’s) en hun laffe en corrupte Politieke -D66,VVD,CDA,GroenLinks,PvdA& CU-NSB-Lakeien’ wat schelen.

Schandalig: ‘Corona-Aasgier-Koning Willem-Alexander’ vaarde proef tijdens Coronacrisis ‘Super-Patser- Speedboot’ van 4 miljoen euro(VIDEO’S).

Wie niet behoort tot de ‘Royal-Taxfree-Elite’ zoals Poch, Wilders & Brown &Holleeder zijn kansloos om hun Recht te halen bij het ‘Volksgerichtshofe-Rechtbank-Casino’(VIDEO’s) .

Like this story? Share it with a friend!