(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het  misdadige resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder de armoedegrens, maar de Taxfree-King-Willem’ vangt 300 miljoen euro per jaar(VIDEO’s)

The ‘Royal- Elite-German & Dutch-Rutte & Kelder & Gordon’- Pedo-Files : Pedohandboek niet verboden in Nederland(VIDEO’s).

De ‘rellen’ Opstand  in onder meer Utrecht en Den Haag zijn door premier ‘VVD Godfather Rutte’ maandag in scherpe ‘dr. Goebbels- bewoordingen’ veroordeeld. Volgens hem is er sprake van ’losgeslagen tuig’ ( projectie) dat huishoudt in zijn deels door hem leeg geplunderde steden. Hij vergeet hier even voor het gemak dat de VVD Godfather Rutte en zijn wisselden ‘NSB- steun-partijtjes’ PvdA, GroenLinks, D66, CU en CDA die hem in zadel houden al meer dan decennia misdadig huishouden in Nederland en in het bijzonder in de uitzichtloze Volksbuurten-Getto’s in de grote steden.

‘VVD-Billenmaatjes Rutte & NPO-Kelder’ gespot op ‘Kontebonk –vakantie’- ‘voor alle leeftijden’ op Terschelling. ‘Junkie-Gordon’ in Kelder(VIDEO’s)

“Dit is compleet zinloos en onacceptabel gedrag waarbij ik me echt afvraag wat die ( wanhopige)ouders( uit de Laagste Klasse) aan het doen zijn dat ze dit toelaten”,  bralt ‘VVD Godfather Rutte’, die pal staat met zijn ‘Pedo-billenmaatjes- NP0- Jort Kelder’& ‘Junkie Gordon’(VIDEO’s) voor de Straf de Armen maatschappij van de ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rijken- Pedo-Elite’. Hij reageert daarmee op de zware ‘rellen’ in Utrecht en Den Haag, waar kansloze groepen vooral allochtone jongeren zich misdragen uiten in de straten uit pure uitzichtloosheid en geen toekomst mede veroorzaakt door  ‘Godfather- Rutte’ en zijn politieke bende . ‘Hofnar Rutte’ van ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ heeft er geen behoefte aan om een verklaring te zoeken voor de ‘rellen’. En dat is logisch want de Levensgevaarlijke psychopaat Rutte weet drommels goed dat zijn jarenlange wan en misdadig beleid en het sluiten van bijv. van alle Jeugdvoorzieningen zoals The Happy Family van toen der tijd Steve Brown (VIDEO’s) de hoofdoorzaak zijn van die ‘rellen’.  En daar komt nog bij dat Puppet Rutte van de ‘Taxfree-Royal Prins Bernhard -Demmink-hoofdofficier Vincent Leenders-Nijpels- Pedo-Rapist-Elite’ (VIDEO’s)die hij dient zich al jaren en jaren vergrijpt aan de kansloze jongeren, daar zijn ze wel goed voor, bah, bah!

Is er geen Menselijkheid meer in ‘Yuppie& Expat-VVD Zuidas -Witwascentrale – Amsterdam’ van Keizerin Halsema (VIDEO’s)

‘Psycho-Pedo-Rutte’:„Ik ben geen socioloog( maar psychopaat )  en dat wil ik ook helemaal niet zijn,hhihihihihihih. Dit is gewoon idioot gedrag waar ik geen verklaringen voor ga zoeken, hihihihihi, nee, er zit niks in mijn kont, hhihihihih,. Dit hoort te stoppen.” Nou, dat kan wel stoppen door die jongeren een toekomst te geven, ‘Tuig van de Richel Rutte’ want een toekomst heb jij ze afgepakt met 12 jaar misdadig bezuinigen op de Laagste Klasse.

Voormalige corrupte ‘AIVD Boss- Arthur Docters van Leeuwen die Steve Brown het land wilde uitzetten voor Bas van Hout & Peter R. de Vries is overleden en zit nu in de Hel (VIDEO’s)

Oppositie woest over ’vluchtende’ coalitiepartijen met Rutte & Co die tegen een fatsoenlijke betaling zijn van CORONA-Zorgmedewerkers(VIDEO’s)

EU Herstel- (cadeau)- fonds is een Ponzi scheme’: 700 miljard Euro’s cadeau aan het Zuiden & Oostblok & PLO en pensioenen gekort met dank aan Rutte & Co:”Pas op voor de Russen en Chinezen” (VIDEO’s).

Ook vanuit de corrupt en laffe ‘NSB-coalitie’ klinkt duidelijke afkeuring over de ‘rellen’ Opstand. De ‘CU-incest Bijbel –fractieleider- Duivelse Segers‘ noemt de beelden ’vreselijk’(Kuch). Wat hij daarmee bedoetl is  wel erg vaag. Bedoelt hij soms dat het vreselijk is dat deze jongeren zich geen raad meer weten in die verpauperde Volksbuurten zonder toekomst? En ook de ‘PLO- Minister Kaag- al –Qaq’-  D66 DDR 66 fractievoorzitter Robot-Trol-Rob Jetten (VIDEO’s)’veroordeelt het gedrag: „Dat  mensen ( die wij kansloos hebben gemaakt en aanranden) zonder aanleiding dingen gaan slopen, dat is onacceptabel, dat mogen wij alleen zoals Pensioenen(VIDEO’s) en Corona-Zorg-salarissen(Video’s) en AOW en ga zo maar door, hhihihihhi, en nee ik neuk niet met Gordon en Jort Kelder, hihihihihih of kleine jongetjes, hhihihihih, maar of ze mij hebben geneukt……….,hhihihihihihiih  .”

Wanneer wordt het echte Tuig eens een keer aangepakt?

Elite Gangsters

 

 

Opmerkelijk: ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’ geeft de jongeren  in de Getto’s ook ongevraagd advies: “HEEEEE, ‘Rel-Tuig-jongeren’ wordt ook een Royal en voordat je weet zit je in net als ik en mijn neef Prins Bernhard in een Speedbootje en woon je gratis in binnen en buitenland in Paleizen(VIDEO’s)  

Like this story? Share it with a friend!