( door Verzetsheld  ing  Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-De schuld van Amsterdam is 5. 6 miljard euro door misdaden van de ‘Bestuurlijk – Elite’ met Burgemeesters Van der Laan & Halsema als Godfather ‘s : Pas op voor de Russen & Chinezen(VIDEO’s)

Onlangs was ik bij toeval even op ‘visite’ bij twee hele oude bekende kameraden van de Straat. Ik was er in geen twee jaar meer geweest. Het is een Pools echtpaar dat een decennia geleden kerngezond  is neer gestreken in het toen nog oude vrije’ Rock & Roll- Amsterdam’.

Psychopaat Wiersma van de ‘VVD-Misdaadgroep’: ’Werklozen-labbekakken’ moeten vakken gaan vullen als ‘Poolse-Nacht-Slaven’(VIDEO’s)

Derde Wereld Oorlog? Groot deel Amsterdamse lagere banen van King Willem& Keizerin Halsema onder zware ‘Corona-druk’ was door ons al gelijk voorspelt(VIDEO’s).

‘Doofpot-onderzoek’ naar zelfmoord OM-Kroongetuigen-man in Oss. ‘VVD Boef-Burgemeester Glaudemans’ & ‘AIVD-Peter R. de Vries’: Het is zijn eigen schuld”!(VIDEO’s)

Gaande weg zijn ze zwaar aan de drugs en alcohol verslaafd geraakt(Video’s ). Zij overleven al jaren in een soort van container waar de dierenbescherming  terecht dieren uit zou halen: onbewoonbaar voor dieren, laat staan mensen. Voor dat Rattenhol moeten ze ook nog 400,- euro huur betalen aan de één of andere ‘Prins Bernhard – huisjesmelker’ en daar heeft Keizerin Halsema en haar ‘Gestapo- DWI’ geen enkel probleem mee. De ‘DWI- ambtenaren vallen om de haverklap  de container binnen voor ‘controle’,  misschien om te kijken of ze al zelfmoord hebben gepleegd. Maar ondanks dat zij al  jaren zeg maar vol Junk zijn zijn het de liefste en eerlijkste mensen die je maar kan bedenken. Nu zijn de meeste Junken a la Ron Ostrowski de loopjongen van de ‘AIVD & politie-informanten-Hoerenjong-Bruine- Rat Bas van Hout'(VIDEO’s) & ‘Pedo-Rapist-Junkie Peter R. de Vries'(VIDEO’s) vreselijke psychopaten zijn die in staat zijn om hun eigen reet en moeder en kinderen en (huis)-dieren te verkopen voor drugs, maar zij niet.

Steve Brown: De gevestigde Orde politiek met Keizerin Halsema is al decennia lang op slinkse wijze bezig de Albert Cuyp markt De Pijp uit te laten gaan(VIDEO’s).

Ik schrok hoe zij er uit zagen als twee Walking Deads. Nu waren zij altijd Junkie mager, maar nu leken zij wel twee lopende spierwitte skeletten zonder tanden in hun mond. Ik vroeg hen hoe het kwam dat zij er zo slecht uit zagen. Ze antwoordde mij dat het afgelopen jaar hun hongerbijstand uitkering 6 x als straf was stop gezet. Stop gezet voor straf vroeg ik, hoe bedoel je?  Nou, dan krijgen wij helemaal niets. Ik geloofde mij eigen oren niet. Dus je bedoelt dat de ‘Linkse’  Gemeente Amsterdam van Keizerin Halsema jullie gewoon laat dood hongeren? Ja, daar komt het wel op neer antwoordde ze mistroostig en wanhopig. Ik was verbijsterd. En nu, hebben jullie nu weer je (honger)-uitkering?  Nee, die is nu al weer drie maanden stop gezet ,want we moesten ook solliciteren tijdens de ‘Corona- Lockdown’. En dan te bedenken dat er dagelijks 2 miljard  straffeloos  wordt Wit-gewassen  op de VVD-Zuidas te Amsterdam en dan moeten ze die twee op sterven na dood zijnde mensen hun hongeruitkering van 1000,- per maand af pakken?

We hebben nu zes kansloze zaken bij de ‘Nacht un Nebel- Rechter’ lopen en dat schiet ook niet op. Ik ben nogal wat onrecht gewend in het  ‘Mooie -VVD- Doenders- Land’ van’ Pedo Rutte&Jort Kelder&Gordon(VIDEO’s)’ , maar deze misdadige toestanden in strijd met de mensenrechten  in Amsterdam van  ‘GroenLinks Rechts- Keizerin Halsema’  had ik niet verwacht. Kijk deze twee mensen van de straat , ja het zijn mensen behoren te worden geholpen, want ze zijn ziek en niet gestraft door hun de facto honger uitkering stop te zetten . En sollicitatieplicht voor twee zichtbare  Walking Deads? Voor wat voor baan dan? Het spookhuis?  De ‘VVD-Zuidas-Witwas-Centrale’ van de ‘Taxfree- Elite-gangsters’, die zich ook een gat in de rondte snuiven. Welke ‘Gestapo- ambtenaar’ van DWI heeft dat bedacht?  Die moesten ze gelijk op staande voet ontstaan en opsluiten in een TBS –kliniek.

Verzetsheld ing  Steve Brown legt hierna met gevaar voor eigen leven  uit dat Amsterdamse een bedreigde uitstervende diersoort is geworden door de’ Heersende Taxfree-Royal-Killer-Elite Klasse’ :