( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Democratie? Voor wie dan?  Gisteren was het ‘Der Endlösung -Corona- Bom- virus ‘gebral debat met de CDA Minister Hugo de Jong aka de schoenen Fetisje” (Video’s) de ‘VVD-Gangsterin -Tamra van Ark aka” dood aan de Labbekakken en de zorg medewerkers ” en hun  ‘Elite Pedo-Boss- Kontebonk -Rutte&Gordon & Kelder(Video’s).

Rutte&Co : ‘Judas- Klappen’ voor Zorgmedewerkers en ze daarna keer op en keer een Klap in het gezicht geven. Bonusje niet voor iedereen!(Video’s) 

Daar waar Poetin direct na het uitbreken van COVID-19 het zorgpersoneel loonsverhoging gaf, geeft ‘Judas-Rutte &Co’ ze weer een klap in het gezicht& ‘Veronica- Inside-Zwarte-Pieten- Gekte’(VIDEO’s)

De ‘Ping Pong-  Democratie’ is er niet voor de onderbetaalde zorgmedewrekers en extreem misdadig uitgebuite Laagste Klasse (  Door de VVD Labbekakken genoemd ). De oppositie in de Tweede Kamer is woest op de corrupte en laffe  coalitiepartijen door een opmerkelijke ondemocratische   situatie na afloop van het  ‘Nep en Fop coronadebat’. Door het vroegtijdig vertrek als een Dief in de nacht van de corrupte   en laffe (NSB)-coalitie-Kamerleden van de VDD-misdaadgroep en de Nep en Fop Christen CDA en de ‘PLO-Kaag al –Qaq’ D66 DDR66’ (Video’s) en de’ CU-Incest Bijbel-belt’ waren er niet genoeg kamerleden in het parlementsgebouw aanwezig om hoofdelijk te stemmen over een voorstel voor een  fatsoenlijk, menselijke beloning voor onderbetaald en overwerkte zorgmedewerkers.De grote Blonde PVV-leider Geert Wilders vroeg alle Kamerleden om hoofdelijk kleur te bekennen nadat de stemmen staakten bij zijn voorstel. Om hoofdelijk te kunnen stemmen moet het quorum aanwezig zijn. Dat betekent dat er minimaal ‘Judas-76 Kamerleden’ in de zaal moeten zitten om ’voor’ of ’tegen’ te zeggen.De oppositie beschuldigt  meer dan terecht   de laffe en corrupte coalitie ervan dat hun Kamerleden opzettelijk het gebouw hebben verlaten als een Dief in de nacht om de hoofdelijke stemming te frustreren.  PvdA Mocro Spion& arbeiders verrader -Kamervoorzitter Arib moest vaststellen dat er niet genoeg mensen aanwezig waren. De Tweede Kamer is woensdag speciaal teruggekomen van  hen Feodale langdurige vakantie voor een extra debat over de coronacrisis.

’Te laf en te corrupt en een aanslag op de ( Fake)  Democratie.

‘Master Rutte & Co’: Geen excuses voor ‘Koninklijke VOC-Slavenhandel’ & ‘Moordende-Kuifje in Afrika- Politie’. En geen loonsverhoging voor ‘Corona-zorgmedewerkers’(Video’s).

Derde Wereld Oorlog? Groot deel Amsterdamse lagere banen van King Willem& Keizerin Halsema onder zware ‘Corona-druk’ was door ons al gelijk voorspelt(Video’s)

PVV-voorman Wilders stelt dat hij CDA- Rat-fractievoorzitter Pieter Heerma met zijn dikke lichaam  ’zag ‘wegrennen-hobbelen’ als een vet gemest  ‘VVD Nazi-Hans van Baalen-Monsanto- BOI- varken’  omdat hij te laf is om te stemmen’. GroenLinks Rechts -voorman – ‘Boy-Jesse Klaver’ noemt de situatie ’ondemocratisch’ en ’oncollegiaal’ en ‘corrupt en Laf en NSB achtig’.

„Dat coalitieleden het gebouw als een Dief in de nacht ontvluchten vind ik ongehoord”, reageert Leider van de PvdA-Hoertjes ‘Joodse Raad-  Lodewijk Asscher en de Duivelse Meester in de Ping Pong -Democratie. ( zie Video hiervoor)„Dit getuigt niet van respect dat een coalitie moet hebben richting de oppositie en hier is sprake van het verkrachten  van de Democratie en de zorg medewerkers  .”SP-leider Lilian Marijnissen vraagt zich af hoe de hele situatie op de mensen thuis overkomt: „Wat moeten  de onderbtaalde en uitgebuite zorgmedewerkers hier nu van denken?” De Tweede Kamer moet nu op een later moment alsnog bijeenkomen om te stemmen over het voorstel van Wilders.De laffe en corrupte  coalitiepartijen wijzen  als echte NSB-ers naar een afspraak die in het presidium van de Tweede Kamer is gemaakt over hoofdelijke stemmingen in coronatijd. Achter de ‘Rutte-schermen en Kelder-(Pedo)-Muur is op Terschelling (Video’s)  afgesproken om daar aparte momenten voor in te richten waarbij Kamerleden in groepen van vijftig gaan stemmen. Op die manier kunnen de corrupte en laffe  politici voldoende afstand van elkaar houden in de nationale vergaderzaal(Kuch).

Think your friends would be interested? Share this story!