( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR‘Staats-NPO-VVD-Pr.-Vatje-Jort Kelder’ reageert liegend op ‘Zwarte Pieten-boycot’ van zijn ‘Nep en Fop racismedebat(Video’s).

Doofpot-onderzoek’ naar zelfmoord OM-Kroongetuigen-man in Oss. ‘VVD Boef-Burgemeester Glaudemans’ & ‘AIVD-Peter R. de Vries’: Het is zijn eigen schuld”! (VIDEO’s)

‘Cocaïne &Muziekverslaafde en Feyenoord-&VVD-fan Bert-Jan Westerink’ deed een wel heel ‘toevallig’ een bijzondere ’VVD- Kontebonk-vondst’ toen hij maandagavond op het strand van Terschelling liep naar schelpen kleine jongetjes te zoeken. Kwam hij daar niemand minder dan onze eigen premier  VVD Godfather Mark Rutte en diens goede Billenmaatje & ‘NPO-Pr Kontebonker -Jort Kelder tegen(kuch). Voor die doorzichtige ‘Pr-pomo- Jort & Rutte’ mocht ‘VVD-Trol-Bert’ ook een nachtje de ‘Labbekakken-Dark Room’ van Jort in maar moest dan wel de oude ‘Kontebonker – Ed Nijpels’ van achter nemen. Waarom wordt dat zooitje ‘Rutte-Pedo-Rat in pak’ nooit vervolgd door het OM?  Dat leest u hier:“Lekkende Bepaalde Politie& OM Amsterdam doen niet onder voor ‘Maffioso-politie & OM’ uit  een derde Wereld Banana republiek(Video’s)”.

Koningsdag: ‘Riool Nicht-Mr.Spong’ is benoemd tot ‘Ridder in de Kontenbonker-Orde von(Pedo)- Amsberg & Nimwegen’(Video’s) voor zijn duistere diensten in de ‘SBS-Judas- Raadkamer’ van ‘Joker&Junkie- Pedo-Rapist-Peter R. de Vries’(VIDEO’s)

De ‘Pedo-Quote’ van de Week komt van ‘Op1 – Pedo-Rukker-Sander Schimmelpenninck’: “Prinses Alexia( 15 jaar) de “lekkerste” prinsesje van Nederland“(Video’s)

Daar moest ‘VVD-Trol Bert’ natuurlijk even een ‘Kontebonk-foto’ van gemaakt worden – (geen)rekening houdend met de anderhalve meter – die dan ook wordt gedeeld op  dr. Goebbels-Twitter en Instagram. Het leidt tot overwegend enthousiaste reacties van internet Trollen van de VVD-misdaadgroep en’ Boy-Rutte'(VIDEO’s), de ‘Taxfree- oranje- Pedo-Prins Bernhard-  boven- All Stars'(Video’s) van onze minister-president  ‘VVD Godfather -Rutte’ worden gewaardeerd en een andere volger hoopt dat Rutte daar op het eiland dan ook goed uitrust na het nachtelijk  ‘alle leeftijden’ Gekontebonkt  en cocaïne snuiven en Champagne  zuipen in de illegale  ‘Dark Room-Martel en Rape- Kelder’ van Jort.

De corrupte  GroenLinks Recht Burgemeester Bert Wessink verlaat Terschelling als een Dief in de nacht.

De extreem corrupte ‘GroenLinksRechts-‘Rat in pak Burgemeester Bert’ is ongetwijfeld de enige in ‘Taxfree-Royal-Prins Bernhard-Banana-Fraude-Pedo-Nederland'(Video’s)   van ‘Taxfree-Shell-Rutte & Kelder & Junkie- Gordon’ die zowel corrupt  raadslid, raadsgriffier, gemeentesecretaris, wethouder als burgemeester is geweest. Een favoriet heeft hij niet, het waren allemaal interessante en onvergelijkbare ‘Graai & Naai-functies’, hahahahahah. Na bijna één termijn verlaat de corrupte Burgemeester Bert Wassink Terschelling onverwachts, omdat hij de illegale  ‘Kontebonke- Muren’- bouwvergunning aan Jort Kelder heeft verstrekt.

‘BN-Hoer-Gordon’: Ik snoof 3 tot 4 gram coke op één avond en trok ik minimaal 3 (te jonge) schandknapen uit elkaar, het leek bij mij thuis wel de Paardesteeg(Video’s) .

Advocaten in door het ‘Pedo-OM’ gelekte proces-verbaal aan hun AIVD & OM & Politie-‘journalisten’ beschuldigd van lekken naar organisatie Taghi. (Video’)
De ‘Staat-AIVD- NPO- VVD-Pr- Kontebonker -Jort Kelder’ heeft al een aantal jaren een duistere Villa in de duinen met een heuse illegale Kelder (Dark- Room) met de naam de” Labbekakken-Dark-Room” op Terschelling, waarvan alleen de Kontebonk- bad- en slaapkamers ommuurd zijn. En dat ommuurd zijn is strijd met de woningbouw voorschriften op Terschelling.

Geen Staatsgeheimen voor Kelder & Gordon& Nijpels:Geslaagde’ Top VVD- er ‘Rose-Pedo-Nijpels’ raakt ‘Horror-Villa’ met Drak-Room-niet kwijt.

Het is een publiek geheim op Terschelling  dat de meest walgelijke  dierlijke kreten  ‘s-nacht van achter de muur vandaan komen. In de ‘Labbekaken- Darkroom’ bespreekt Rutte tussen het ge-Kontebonk door met Kelder en Junkie Gordon en de al dan niet gedwongen schandknapen ( meestal wezen) en bij gelegenheid  de oude Rot in het Kontebonken de Top VVD-er en tegenwoordig ‘Klimaat Koning- Oplichter- Rose Pedo- Ed Nijpels’ met uiteraard de nodige cocaïne en schandknaapjes de voorjaars Nota. Dolle pret en gierende orgasmes als ze met zijn vieren weer hun ‘Misdaden- plannen’ bedenken om het Nederlandse Volk en met name de Labbekakken( laagste Klassen en gehandicapten) nog meer kunnen beroven voor hun Bazen de ‘Taxfree—Royal- Pedo-Rapist- Killer-Elite’.

Aanranding op Terschelling door Rutte & Gordon & Kelder & Nijpels, etc. : ’Langste tien ‘Horror-minuten’ van mijn leven’.  Pedo-Rapist-Junkie-Peter R. de Vries: ‘dat  schandknaapje moet niet zeuren , hij wilde het zelf'(Video).

  Like this story? Share it with a friend!