( door de bijna door ‘AIVD &Politie-Informanten -Peter R. de Vries& Bas van Hout vermoorde Verzetsheld  Steve Brown(Video))

AMSTERDAM-NOIR- Heeft lekken van ‘AIVD-informant-Peter R. de Vries’ geleid tot de arrestatie van Ridouan Taghi en zijn Gabbers en de Moord op Mr. Wiersum ??

Hoop in bange dagen: Mr Denise Wiedeman behoort ook tot Top Advocaten Mr. Weski, Knoops, Roethof en P. Van der Laar(Video’s)

‘AIVD & Politie-informant& Pedo-Rapist-Peter R. de Vries’ en zijn ‘SBS-Judas-Raadkamer –advocaat-Pedo-Rapist  Peter Schouten’: ”Wij bezorgen Willem Holleeder & Ridouan Taghi Levenslang zolang Justitie ons betaald” (VIDEO’s)

Het extreem lekkende ‘Riool-Showbizz- Lynch-Openbaar Ministerie –Amsterdam met als vaste altijd liegende  Kroongetuigen – Judassen Adviseur van ‘Junkie-Nabil B.& Judas-zussen Holleeder de  ‘AIVD& Politie- informant- Pedo-Rapist- Peter R. de Vries’ heeft in het opgeklopte Marengo-onderzoek naar de vermeende criminele organisatie van Ridouan Taghi een proces-verbaal aan het rechtbankdossier toegevoegd waaruit zou blijken dat advocaten als ‘boodschappenjongens’ voor de organisatie hebben gewerkt en dan hadden het OM het niet over hun altijd liegende en corrupte boodschappenjongens de AIVD en Politie informanten Peter R. de Vries en Bas van Hout en Paul Vughts en John van den Heuvel, etc.

Inclusive subsidie ontvangers maakt ze Doorgedraaid: “Uncle Tom”-Janice Deul in AD: ‘Witte mannen-Eva Jinek- Haring& Lange Frans’? Dat hoeft voorlopig even niet meer voor mij en Saskia Noort(Video’s).

Aanranding van Prins Andrew: ’Langste tien ‘Horror-minuten’ van mijn leven’. Peter R. de Vries: ‘die Virginia moet niet zeuren ,ze wilde zelf'(Video).

Het OM-Amsterdam heeft gelekt naar hun Clubbladen-Outlet’s het ‘oude mannen NSB-Vod-De Telegraaf’ en het ‘oude mannen- PvdA-hoertjes’ -Vod-Het Parool en het reactionaire Tokkie AD van Uncle Tom”-Janice Deul & dr’ Goebbels Saskia Noort en die hebben het proces-verbaal ingezien.In het door het OM gelekte proces-verbaal staat dat een aantal strafrechtadvocaten zoals Kazem van Peter R. de Vries & Zoon Domme Royce informatie uit strafdossiers aan de organisatie heeft doorgespeeld, informatie die nog onder de geheimhoudingsregels viel(kuch). De organisatie bleef zo op de hoogte van het opgeklopte sensatie onderzoek van het ‘Pedo Rapist-Hoofdofficier Vincents- Leenders-OM- Amsterdam. De advocaten Mocro Khalid Kasem en Yassine Bouchikhi worden genoemd en ook raadslieden van het kantoor Ficq & Partners.Het OM schrijft ook dat verdachten onder druk zijn gezet om advocaten in de arm te nemen die “plat” waren. “Ik weet sowieso dat bepaalde raadslieden zo lek zijn als een mandje”, zou de altijd liegende Moordenaar Junkie  kroongetuige Nabil B. hebben verklaard. Advocaten die meewerkten, zouden daarvoor ook  zwart geld hebben gekregen net als de OM-adviseur  en AIVD & Politie informanten Peter R. de Vries en Hoerenjong-Bruine Rat- Bas van Hout ( meer dan een miljoen euro) dat krijgen van de AIVD en/of de Polite en/of het OM.

Khalid Kasem en Royce de Vries en  Pa De Vries en Pedohandboek van Grapperhaus.

‘Pedo-Rapist-Trump’ : Ik hoop dat het goed gaat met mijn Maxwell en zijn CIA & AIVD agenten Geraldo & Peter R. de Vries vinden dat Maxwell op borg moet worden vrijgelaten en dat zij onschuld is(Video)

Het reactionaire ‘Tokki-AD ‘hoorde in mei van lekkende corrupte  bronnen bij  ‘Killer-NSB-politie’ en de ‘Pedo Rapist-justitie’ van de ‘CDA Minister-  Gestapo-Generaal Grapperhaus’& ‘VVD Elite-Gangster Dekker’ dat advocaat Khalid Kasem informatie uit het onderzoek naar de organisatie zou hebben gelekt door enveloppen met delen van het dossier door Domme Royce naar de Taghi leden te laten brengen. De ontvangers beloonde Domme  Royce daarvoor altijd met een Haring:

Sinds ‘VVD-Crimefighter –Teeven’ (Video’s) de grote baas van Jeugdzorg is in Amsterdam zijn de ‘Pedo-verkrachtingen van patiënten een Coronavirus geworden(VIDEO’s).

Griezel Teeven’ het Symbool van de teloorgang van Ministerie van Justitie&Media komt met ‘Huil & Lieg-Boek’(Video’s)]

Morco Kazem had  Domme Royce wijsgemaakt dat hij  een Goede daad deed door het Pedohandboek in een enveloppe af te geven aan de corrupte Jeugd-zorgmedewerkers  van ex staatssecretaris van ‘Klasse en Pedo Justitie’ de ‘VVD- Griezel Fred Teeven’.Kasem ontkende dat met klem en vroeg de corrupte  Nederlandse orde van advocaten Nep en Fop onderzoek te doen naar de beschuldigingen. Of dat ‘Nep en Fop-onderzoek’ is gestart, is niet bekend.De  extreem corrupte deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten Mr. Evert-Jan HenrichsVIDEO), bralt nu in De Telegraaf dat hij “zo nodig de stukken bij het Riool-Showbizz-Lynch-OM-Amsterdam zal opvragen en een Nep en fop-onderzoek zal instellen, hahahahaha, is er iemand die mij nog gelooft, hahahhah “.

Reactie advocaten
De genoemde kranten  Clubbladen-Outlets  van Justitie en Politie hebben hun publicaties  aan de betrokken advocaten voorgelegd. “Met dat proces-verbaal opent het ‘Riool-Showbizz-Pedo-Rapist- OM –Amsterdam’ de aanval op meerdere advocaten, waaronder een aantal van ons kantoor”, schrijft het kantoor Ficq & Partners.Volgens het kantoor houdt die aanval verband met ” corrupte -problemen” rond  de altijd liegende kroongetuige Moordenaar Junkie-Nabil B. En zijn ‘Pedo- Rapisten Advocaat  Peter Schouten & Adviseur & woordvoeder Junkie- Peter R de Vries’:  “Vanwege onze wettelijke geheimhoudingsverplichting kunnen wij niet inhoudelijk reageren op de PGP-berichten. Het OM weet dat ook, die vuile Pedofielen”.

Hersenspoeling door ‘regiem Rutte&Co’ en zijn OM en ‘Pulp-Media-Media’.

‘ Top- VVD- Elite- Maffia-Bazen- Rutte& Dijkstra’ betrapt op ‘geheime ontmoeting’ met hun ‘Media-huurmoordenaar John van den Heuvel’ op de eren tribune bij PSV.

Nu worden wij al decennia lang bijna dag in dag uit gehersenspoeld op de Zombie TV onder leiding van dr. Goebbels -‘AIVD-NPO’& ‘RTL- Riool-Boulevard’ en corrupte en laffe de Gevestigde Orde kanten met de Taking Head met Pas op voor de Volkse Monsters de Passage Liquidatie –zaak, Willem Holleeder, Motor Bendes Clubs , de Russen, China en Iran en nu weer Tagie.
Terwijl de grootste ‘Taxfree-Elite- Massa Moordende- misdaadgroepen’ zoals de Taxfree-VOC-SS-Koninklijke Familie(Video’s), de’ VVD-Witwas-Zuid-as’ te Amsterdam(Video’s) en de ‘Rat in pak- Bestuur-gangsters’( VIDEO’s),die jaarlijks straffeloos miljarden stelen van het Volk en nooit worden vervolgd door het ‘Pedo-Ministerie van Klasse- Justitie'(Video’s)  en het OM-Amsterdam zolang het ‘Taxfree-Shell regiem Rutte” aan de macht.

No Surrender Henk Kuipers: “Het ergste is Steve Brown spreekt ook nog de waarheid” (Video’s):