( van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Afgelopen week is er geschoten op het  louche Kantoor van Mr. Jan Kuiper en niet op het extreem corrupte Lekkende ‘OM- AIVD-Kroongetuigen Nabil H.-adviseur- (pedo -Rapist)- De Vries en Kazem(Video’s) .Uit de Oude Penoze Doos:Gaat Steve Brown Mr. Jan Kuipers zijn Kop er afrukken in Naam der Gerechtigheid:

Vandaag ging ing Steve Brown even langs het ‘Pedo-Witwas-kantoor’ van de ‘Riool- Straatvechter Mr. Jan Hein Kuijper’ van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries ‘& ‘Pedo Leugenteam Hendrik Jan Korterink’.
Brown had uitsluitend de intentie om de locatie persoonlijk in ogenschouw te nemen voor de komende “Grand Finale-opnames” met de Street Soldiers redactie. Met name vanuit welke positie de beste beelden geschoten kunnen worden. Brown was verbaast dat het kantoor van de zelfverklaarde ‘Riool Straatvechter’ Kuijper( Bron Volkskrant) niet voorzien was van rolluiken en kogelwerend glas, temeer Kuijper n.b. zelf pocht dat er in het verleden al brandbommen zijn kantoor in zijn gevlogen. Bij advocaat Kuijper weten zijn cliënten nooit of hij werkt voor ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en aan hem gelieerde justitie of voor hun. Daar weet Willem Holleeder inmiddels in de Dodencel alles van! Maar goed Brown kon het niet laten en klopte op de ramen van het louche kantoor en vroeg of Kuijper er was.

Steve Brown sloopt Leugenteam ‘Mr. Jan Hein Kuijper & Pedo-Hendrik Jan Korterink’ en politie-informant Willem de Moor.

Een ‘Man’ of ‘vrouw’ type Koe (110 kg deed pijn aan je ogen) qua uiterlijk bralde stoer tegen Brown door de ramen van het Kuiper Kantoor:´Kom maar binnen ik ben niet onder de indruk’, waarop Brown  antwoorden:’ doe de deur maar open’. Hierop werd niet gereageerd. Daarop nodigde Brown  ‘hem-haar’ uit naar buiten te komen en ‘hem-haar’ omdat de sekse onduidelijk was te behandelen als een man. Hierop keek de ‘Hem-haar-Koe’ naar het plafond, nadat Brown ‘hem-haar’ er nog op gewezen had dat zij een Corrupte advocaten ‘Media-Maffia –Hoer Koe’ van Kuijpers is.

‘Leugenteam Hendrik Jan Korterink’ haalt halfslachtig Bakzeil met Fantasieboek “Kleine Willem” de harddrugsdealer en Politie-infromant.

De reden dat Brown o.a. Kuijper wenst te interviewen kunt u hier lezen:” Voor wie werkt Mr.Kuijpers als Riool-‘Straatvechter’ en informant tegen Holleeder en Brown”.

Opmerking. Brown wacht nog met verdere gerechtelijke en buitenrechtelijke acties op de herziene editie van het groot Leugen boek van ‘Pedofiel Hendrik Jan Korterink’ met zijn ‘Buikspreekpop Kleine Willem’ of zij zonder Brown zijn toestemming zijn eis tot recitatie ( copyright bij Brown) zonder zijn  toestemming deels en/of verknipt in dat boek hebben geplaatst, hetgeen diefstal is.

Think your friends would be interested? Share this story!