( van onze ‘VVD&CDA- Pedo-Rapist-Klasse Justitie’(Video’s) – redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- Held van het Volk & Rule of Law & Volksnieuws Amsterdam-Noir Top Strafrechtadvocaat Inez Weski gast in VPRO Zomergasten. AIVD-Peter R. de Vries: “Weski deugt niet”(Video’s)

Verleden week was de ‘Pedo Quote’ van de week van ‘RTL-Riool- Boulevard’ – ‘Pedo Rapist-Viezerik & AIVD& Politie-Informant – Peter R de Vries’(VIDEO’S) :

‘NPO’ ‘Pedo-Rapist-viezerik -Sander Schimmelpenninckpick’ kijkt kwijlend  met een ‘grote Haan’ in zijn broekje naar minderjarig prinsesje: ‘Alexia is de lekkerste!’
 Onze  vaste lezers weten ( meer dan een miljoen per week) dat wij bepaald geen fan zijn van ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem ‘en  zijn Parasieten familie:

Maar daar hebben  Papa King Willem en zijn echte Boss mama ‘Queen Exotica Maxima’ hun kinderen geen boodschap aan. En anders dan de Russische revolutie  waar men de hele  extreem misdadige ‘Feodale Koninklijke  -Tsaar Familie’  met kinderen en al beestachtig Duivels vermoorden zijn wij van  mening dat met zowel letterlijk en figuurlijk van de ‘Royal- Kinderen’ moet afblijven.

Met die opmerking  indien het een maatschappij publiekelijke functie dient zoals het feit dat  Prinses Amalia vanaf haar 18de de Jongste  Zakkenvuller van de Wereld wordt zonder één  dag te hoeven werken.

Italian police bust major ‘Psycho-Pedo Repist-sect’ for over 30 YEAR child abuse-Maar Demmink en zijn ‘Peter R. de Vries -Pedo Rapist-Kliek’ lopen nog steeds vrij rond in NL(Video”)

In zijn nieuwste ‘Elite-Pedo-Bral-podcast’ heeft de ‘Staats-NPO-presentator Sander Schimmelpenninckpick’ verteld dat hij de vijftienjarige prinses Alexia de “lekkerste” prinses van Nederland vindt. Hoe ongepast die opmerking over het minderjarige meisje is, heeft hij kennelijk niet in de gaten.Los daarvan is het zeer laag bij de grond om van drie zusjes er eentje op Nationale media tot de knapste uit te roepen en daarmee de andere twee jonge pubermeisjes weg te zetten als Lelijkerds.

Trage’ CDA Minister Duivelse Grapperhaus wil nu pas Pedohandboek strafbaar stellen: Rutte& Junkie’s Gordon& Peter R. de Vries geschokt(Video’s) .

‘Pedo-Rapist-Sander Schimmelpenninckpick’ reactionaire hoofdredacteur van Quote het ‘Taxfree- Ultra-Rijke- Pedo –Rapist- Elite’ Club & Ruk Blad Vod’ van voorheen het Billenmaatje van Mark Rutte ‘Viezerikje Jort Kelder’ en Bral-presentator van NPO-programma’s Op1 en ‘Dragon’s Den ‘ziet de minderjarige dochters van Koning Willem-Alexander als Lust & Ruk-objecten, zo valt op te maken uit een fragment van z’n nieuwste’ Bral-Pedo-podcast’ ‘Zelfspodcast‘ die hij samen met  Pedo-Rapist- Jaap Reesema maakt. Reesema en Schimmelpenninckpick komen op het onderwerp koninklijk huis, en de Bral-NPO’er laat ongevraagd weten dat de vijftienjarige Alexia z’n favoriete  Ruk prinsesje is. Niet vanwege bepaalde innerlijke kwaliteiten, maar omdat de tiener “de lekkerste” van het stel is, hijg, Hik, Snif.

NPO- Zakkenvuller’ Pedo-Rapist-Schimmelpenninck’:
Alexia? “De lekkerste. Ja, daar kunnen we niet omheen draaien en Rukken maar. Ze schijnt wel arrogant te zijn net als ik en mij gabber in ‘Pedo- crime Jort Kelder’ . In Wassenaar wordt gezegd dat ze al wel buiten haar prinsenmuiltjes loopt en ik ben niet Dom, want het Pedohandboek ligt al jaren op mijn Ruk-&S nuif-nachtkastje ‘.”De Op1-pedo-host is zelf dubbel zo oud, en vierde vorige maand zijn 36e verjaardag. Dat je op zo’n leeftijd echt niet meer achter middelbare scholieren kan aanzitten, is iets wat hij desondanks niet wil of kan begrijpen.

Spaanse koning (Pedo)-Juan Carlos liet tonnen zwarte cash invliegen vanuit Zwitserland net als (Pedo)- Prins Bernhard. AIVD wist van niks(Kuch).(VIDEO’s)

Verder maakt ‘OP1 & Quote-Pedo-Rapist-Schimmelpenninckpick’ er in z’n Pedo-Bral-podcast melding van dat hij nooit mensen beledigt en dat bewijst dat hij niet alleen een Pedo-Rapist is, maar ook nog Stapelgek. Een uitermate geestelijk gestoorde opmerking, aangezien hij de redactie van ons Volksnieuws-Amsterdam-Noir onlangs nog uitschold voor “zolderkamerdebieltjes zonder subsidie “. Niet dat wij ermee zitten als zo’n ‘Pedo-Repist- subsidiekoekwaus ‘ons zo meent te moeten noemen. Maar het geeft wel aan met wat voor amoreel, quasi-‘kinderlokkend-  Demmink & Ed Nijpes& Hoofdofficier Leenders & Prins Bernhard  -heerschap’ we hier te maken hebben. Maar waar zij nu de adverteerders  en ‘Nep en Fop Linkse Grachtengordel-subsidie vreters –schreeuwerds’ om te eisen dat  deze  Pedo-Rapist -Sander Schimmelpenninckpick aka’ de OP1-pedo-Rukker” van de Buis moet en zijn ‘Vod – Quote’ geboycot. Die dat wel met zijn alle van hun  peperdure GroenLinksRecht -Halsema- Villa & Grachtenpandjes-daken’ (Video’s)  schreeuwde toen de oude lichtelijk seniele ‘Toean Basar Derksen’ van’ Maffia Boss John de Mol’ uit de  ‘Zwarte Pieten- bocht’(Video’s) vloog?

Like this story? Share it with a friend!