( door Delo en ondersteunt door onze wordt  Wakker  redactie)

Amsterdam-Noir- Held van het Volk Pieter Omtzigt één van beste en zeldzaam eerlijke Kamerleden bij de verkeerde Duivelse CDA Partij(VIDEO’s)

De Partijleider  van het ‘Nep en Fop Christelijke  CDA’& Minister Hugo de Jonge aka “de Schoenen Fetisj” ( Video’s) benoemde de Duivelse ‘Super- Zakkenvuller Sijbesma’ in maart als speciaal ‘Der Endlösung – Corona-Bom-gezant’ om het tekort aan Coronatests aan te pakken en op zoek te gaan naar een vaccin(kuch, kuch), zodat alle Ratten in pak weer hun zakken kunnen vullen.  De corrupte en laffe  Gevestigde Orde Pers prijsde deze oude Rat in pak gelijk  ‘Trouw ‘de hemel in:”Feike Sijbesma: coronagezant met indrukwekkend, wereldwijd( Rat in pak) netwerk”.

Maar wie is Feike Sijbesma? Hij was tot februari de niets ontziende misdadige bestuursvoorzitter van’ Bio- Milieu vervuilende & slaven in de Derde wereld-  Chemie reus -Taxfree-Elite-DSM-misdaadgroep’. Een echte Duivelse  grootverdiener die naast  de Graai & Naai-bestuursvoorzitter van Elite-Misdaadgroep  DSM met een aantal lucratieve  Duivelse bijbaantjes nog wat bijverdient waar zomaar 10.000 bijstandsgezinnen  een meer dan menswaardig bestaan van zouden kunnen hebben. Alles bij elkaar goed voor…minimaal €2.000.000,00 per jaar. Lees meer op Viruswaanzin.

Like this story? Share it with a friend!