( door ‘ Elsevier –ZombieTV- staarder- Gerry van der List‘ en bewerkt door onze waarheid- redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Peter R. de Vries kan niet meer met drugsgeld van de vermoorde  Klaas Bruinsma zijn ‘Master John de Mol’ weer redden van faillissement(Video’s).

Bij  het lichtelijk debiele Veronica Inside  met voorheen voor Veronica het enige redelijk goed  bekeken programma The Veronica Inside -Three Stooges’ met bejaarde racist ‘Toean Besar-Derksen’(VIDEO’s) maken ze Zwarte Pieten ruzie om de ‘pepernoten’. Het bejaarde ‘Tokkie -SBS6’  heeft geen ‘Riool-emplooi’ voor dure vedetten ‘Junkie – BN-Hoertjes'(Video)  en zendt vooral herhalingen uit, NET5 blijft een bleke debiele boel. Het lijkt erop dat media –maffia-magnaat John de Mol er opnieuw niet in slaagt zenders tot bloei te brengen, schrijft ‘ZombieTV-staarder -Gerry van der List’ van het reactionaire Elsevier niet, maar wij wel: de Waarheid.

LOL:Huichelaar & Farizeeër ‘AIVD & Politie-informant –Junkie-Peter R. de Vries’ vindt ‘Pooier-Genee’ een Huichelaar & Farizeeër(VIDEO’s).

Maffia Boss John de Mol van Witwascentrale Talpa aangeklaagd wegens diefstal.
‘Riool-Showbizz–onbenul-Gay Guy-Peter van der Vorst, ooit zijn Zakkenvullers carrière  begonnen als ‘Bral-presentator’ van ‘RTL- Riool –Lynch-Boulevard’ en van Koninklijke Huize  trekt nog weleens de aandacht met vreemde ‘Junkie-beleidsdaden’, maar dat is wel logisch als je het extreem verrotte (Pedo)-‘Taxfree-VOC-SS-Koninklijk-huis’ dr. Goebbels promoot. Zou die onbenul Van der Vorst ook een Pedofiel zijn en stiekem zwart betaald voor de AIVD werken? Het kan zomaar want zelfs de UK Labour Leider werkt voor de geheime dienst:” Dr. Goebbels- Labour’ with Leader-puppet ‘Sir -MI6 -Pedo- Stramer’ demand ‘North Korean – censorship’ for RT and don’t care about Assange &Free press& poor People (VIDEO’s) .

Steve Brown Ongehoord:De waarheid over o.a. John de Mol & AIVD-Peter R. de Vries& misdaad&drugshandel& media& politiek(Video)

De mislukte extreem laffe een corrupte programmadirecteur van RTL-Riool met hun inmiddels zinkende slagschip ‘RTL-Riool-Boulevard’, het thuishonk van ‘Pedo-Rapist-AIVD –informant- Peter R de Vries’ (Video’s) en de altijd Ja -Knikkende ‘Junkie- BN-Hoertjes ‘van John de Mol  liet de sympathieke  bejaarde nieuwslezer Jan de Hoop verzuipen in een waardeloze ‘Tokkie-quiz, draaide’ het  bij de bejaarde Zombie TV kijkers populaire programma Eigen huis en tuin de nek om en voer een vreemde zigzagkoers inzake het moreel controversiële verleidingsprogramma ‘Tokkie-Temptation Island’ met veel blote Volkse Lullen en Kutten.( zie Video hiervoor waar Brown uitlegt dat mensen uit de Klasse Klasse misbruikt worden als ranzige ‘Temptation- idioten’.)

Maar ‘Oranje Boven Zakkenvuller- Van der Vorst’ zet ook dingen op de ‘Tokkie-kaart’. Zo drong hij erop aan dat er in de Kul-soap Goede tijden slechte tijden  waar geen hond te zien viel. En hij werkt aan de terugkeer van Big Brother op ‘SBS-Tokkie-televisie’. Natuurlijk moet nog wel even worden afgewacht of met de  debiele realityserie veel bejaarde Zombie-kijkers kunnen worden getrokken.

Met zijn eerste Media Bedrijf en Sport 7 en Tien ging de ‘Media-Maffia-Magnaat’ al de mist in.

The RTL-Voice of Holland-Angela Groothuizen’ : Mien met schort moet niet meer vliegen, maar thuis op de bank naar mij staren op de Tv(Video’s) .

De Inktzwarte Drugs & Witwas geschiedenis en heden van ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn ‘loopjongen AIVD-Peter R. de Vries’(Video)
Vaststaat dat het gejatte Big Brother een briljant ‘Tokkie-programma’ was(kuch) . Bedenker’ Format Dief -Mafioso John de Mol’ veranderde er echt de bejaarde  ‘Zombie- televisiewereld’ mee. Later zou hij nog vaker zijn ‘Tokkie-creativiteit’ als bagger psychopaat producent tonen, in het bijzonder met de debiele The Voice, dat De Mol trouwens heeft gejat van Roy  Barry(Video’s). Maar het opzetten en succesvol exploiteren van zenders blijkt een ander verhaal. Met  zijn eerste ‘Witwas-Media- bedrijf’ ( Nog gered met zwart geld van de Vermoorde Maffia Baas Klaas Bruisma(VIDEO’s))en Sport 7 en Tien ging de ‘Media –Maffia-Witwas–magnaat’ flink de mist.Nu dreigt zijn nieuwe ‘Tokkie-Witwas-zenderavontuur’ ook op een mislukking uit te lopen. De Mol’s ‘Witwas-Talpa’ boert niet goed op televisie. Voor een deel kan hij daar weinig aan doen(Kuch) volgens domme ‘Zombie Gerry’.

In navolging van Steve Brown komt ‘Zombie-Gerry van der List’ ook tot de conclusie  dat Maffiaboss John de Mol op het randtje van Faissement  zit , zij het volgens Brown door andere oorzaken(VIDEO’s):

No one’s flying and Millions of jobs lost – but airlines like KLM took billions, ‘Snake in Suit-CEOs & King Willem ‘got rich and employees got screwed, again: Rutte&Co:Het is Oké(VIDEO’s)
De ‘Der Endlösung corona-Bom-crisis’ bezorgt iedereen problemen in hoofdzaak ‘Jan met de Pet’ extreme problemen en armoede. Kort na het uitbreken van de pandemie zag de Dief John de Mol zich genoodzaakt ‘draconische maatregelen’ aan te kondigen. Het uit de hand laten lopen van de botsing van de duurbetaalde  ‘BN-Junkie Hoertjes- ego’s’  van Veronica ‘Toean Basar Derksen -Inside’ valt hem al meer aan te rekenen.

 ‘Tokkie-SBS6 ‘zendt in de zomer vooral herhalingen uit waar geen  bejaarde hond naar kijkt.

Olcay Gulsen: “Bi-sexuele Johnny de Mol heeft mij niet geneukt, ook niet gevingerd of verkracht”.

Maar het voornaamste probleem is dat De Mol zijn  Zombie-zenders geen helder, aansprekend profiel heeft weten te geven. Voor NET5 moest zijn  zus ‘Oerdomme  Linda’ en zijn ‘Dwergzoontje – #Metoo Johnny de Mol’ die N.B. zelf in de media herhaaldelijk verklaarde volle Coke Junk te zijn en alle ‘Junkie-BN-Hoertje’ van zijn vader neukt( ze hebben geen keus) de klus klaren, maar dat lijkt vooralsnog een te zware opgave voor de zelf verklaarde Oerdomme televisiekoningin met extreem dikke kont en de zelf verklaarde Coke Junkie Johny. De door haar ontwikkelde ‘Bral-talkshow -Ladies Night’ flopte bijvoorbeeld enorm, naar een door haar geliefde serie als Fleabag keek geen bejaarde hond. De koek is op voor de Maffia-Familie De Mol.

‘BN-Junkie-Hoer-Gordon’ en billenmaatje van Boy Rutte’: Ik snoof 3 tot 4 gram coke op één avond en trok ik minimaal 3 (te jonge) schandknapen uit elkaar, het leek bij mij thuis wel de Paardesteeg(VIDEO’s).

Voor ‘Tokkie-SBS6’ dankte haar Maffia-broer de  bij de bejaarde Zombie TV kijkers geliefde weerman Piet Paulusma af, om ook nog enkele in zijn ogen te oude presentatrices van ‘Bral- sensatie-Hart ‘van Nederland de laan uit te sturen. Maar voor bij de concurrentie weggeplukte ‘sterren’ als simpele  Olcay Gulsen, die wel als enige de moed had om  te weigeren om met Johnny de Mol te moeten neuken wist hij geen mooie ‘bejaarde -Zombie-TV- programma’s’ te bedenken jatten. De narcistisch vedette ‘Super-Junkie-Gordon’ gaat het nu proberen met een gereanimeerde Duivelse NCRV-Nep en Fop-klassieker, Taxi, terwijl dit aardige Oplichting’s programma het juist moest hebben van een bescheiden presentator als Oplichter Joris Linssen die zich zogenaamde onbespied wanende passagiers bijzondere verhalen wist te ontlokken(Kuch).Typerend is de programmering van ‘Tokkie-SBS6 ‘voor een maandag in juli. Na 50/50 volgen Lingo, Lang leve de liefde, Cash or trash? en Urk! Achter al deze bejaarde Kul-programma’s staat in de televisiegids een ‘H’, wat betekent dat het om herhalingen gaat. ‘ Maffia Boss- Bagger- Psychopaat -John de Mol’ lijkt er niet veel zin meer in te hebben en vreest hij en zijn Media-Huurmoordenaar- AIVD& Politie-informant & Pedo-Rapist- Peter R. de Vries(VIDEO’s)  inmiddels voor een Moordaanslag als hij en De Vries de geïnvesteerde ‘Witwas-zwarte miljoenen’ van de Onderwereld niet meer kan terug betalen(VIDEO’s).

Tot Slot  Wordt Wakker:
RT is een must voor elke  kritische  nieuwsvolger . Wij vergelijken bijna  ieder dag de corporate crime & Staats Westerse Mainstream Media ‘CIA-CNN’ & ‘Red Neck- Fake -FOX News’ & ‘AIVD-NPO’& ‘MI6-BBC’ met wat RT daar over publiceert. Op die manier achterhalen wij de waarheid. U ook? Zo niet dan raden wij u aan om dat eens te gaan doen en dan verzekeren wij u dat door de bril van RT de ‘Westerse mainstream-(CIA&AIVD& MI6)- media’ lachwekkende leugenaars zijn in dienst van de ‘Taxfree-Royal-Pedo Rapist-Killer Elite- Klasse’: “In post-Iraq invasion world, it’s absolutely insane  to blindly believe the ‘US-Taxfree-War Crime-Steel the Oil & Gold Pedo-Redo-Rapist- Killer-Elite’ with puppet psychopaat Pompeo narrative on China“.

Think your friends would be interested? Share this story!