( door  de bijna door ‘AIVD- informanten- Peter R .de Vries en Bas van Hout’ vermoorde  Verzetsheld (Video’s) ing Steve Brown )

AMSTERDAM-NOIR-Nadat ‘AIVD-Informant-Ratje-Bas van Hout’( en Top VVD-er ‘Rose Pedo- Ed Nijpels’) eerst  mocht proberen zijn straatje schoon te vegen met ‘Politie & AIVD -Informant & crisismanager- en acteur ‘Ratje- Marc Belinfante’bij Staats ‘dr. Goebbels- EenVandaag’ was nu ‘AIVD-& Politie- informant- Ratje- Junkie-Peter R.de Vries’ aan de beurt..

Let vooral op hoe ‘AIVD & Politie-informant’- Marc Belinfante  zijn ‘Crisis -management- Veeg je straatje- schoon- uitzending’ gluiperig framed:” Lastig voor zijn omgeving, veeleisend voor zichzelf: ‘Het is niet makkelijk om Peter R. de Vries te zijn’”(kuch).

Zie hierna de waarheid inzake de  laffe en corrupte ‘AIVD- Moordenaars-  De Vries & Van Hout'(VIDEO’s)  en waarom zij nooit naar behoren zijn vervolgd  en/of worden vervolgd door het  ‘Lynch- Riool- Showbizz-OM-Amsterdam'(VIDEO’s):

M.a.w.  De Vries is een echte Held die het zich zelf niet makkelijk maakt is de verborgen boodschap van gluiperd Marc. Toch is er wel een groot verschil tussen Van Hout en de Vries en Gluiperd Marc. Daar waar de Moordenaars De Vries en Van Hout miljoenen euro’s  zwart en wit binnen slepen voor hun’ Judas- diensten’ voor de corrupte en laffe AIVD en het OM (VIDEO’s) en de Politie vangt de laffe en extreem corrupte gluiperd Marc slechts 3000,- euro  zwart per uitzending(VIDEO’s) van de AIVD & OM voor zijn ‘Judas-diensten’.

Marc Belinfante Media training/Crisis Management/ Crisis media strategy politie & justitie?
U gelooft ons niet check zijn bizarre Linkedin van AIVD/politie/justitie Gluiperd Marc Belinfante.

Think your friends would be interested? Share this story!