( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat u niet ziet bij de ‘Staat-AIVD Oranje Boven- NPO’: King Willem Jat recentelijk 10 miljoen en nu Onderzoek naar miljoenen ‘Prins- Bernhard-smeergeldaffaire’ Spaanse ex-koning Carlos(VIDEO’s).

Zwart Neuk geld van King Carlos was Spaans’ IRT- OM-Nederland- Massa vermoorde-Vietnamezen-doorlaat-project(VIDEO’s) 
De Spaanse oud-koning Juan Carlos aka” de Olifanten Doder & Allesneuker” is opnieuw in opspraak geraakt en loopt nog steeds vrij rond. Hij is het symbool van alle nog bestaande verrotte ‘Taxfree-Koningshuizen’ a La ‘Pedo-Rapist Queen Elizabeth & Prince Andrew’ (Videos‘) en de openlijke met Staats- poen ( uw geld dus) smijtende schaamteloze Parasieten-paar ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem & ‘Queen Exotica -Maxima’ in de EU. Volgens de Spaanse krant El Confidencial heeft hij grote hoeveelheden contant zwart ‘neuk’ & snuif geld vanuit Zwitserland naar Spanje laten komen via de luchthaven van Madrid. Het ging voornamelijk om neuk en bastaard kinderen, snuif en’ jacht-slacht- geld’.

De krant meldt op basis van justitiedocumenten dat het zwarte contante geld in de periode tussen 2008 en 2012 met honderden duizenden euro’s tegelijk Spanje in werd gebracht. De King neukte net als Prins Bernhard  zich helemaal gek. Volgens de Spaanse regels moet elk bedrag van 10.000 euro of meer worden gemeld bij de belastingdienst, maar niet voor de King en ook niet voor Prins Bernhard. De  Amerikaanse(CIA) en Spaanse als zowel de Nederlandse(AIVD) Geheime diensten wisten al die jaren van niets( Kuch). Daar was het spreekwoord: “Van de Prins geen kwaad, zolang zij maar doen wat wij willen”.Bovendien is het in Spanje niet toegestaan om meer dan 100.000 euro het land in te brengen. Uit documenten, die in handen zijn van de krant, blijkt echter dat regelmatig vele tonnen naar binnen werden gebracht. In veel gevallen ging het om zo’n 200.000 euro, maar er soms werd er 300.000 tot 500.00 euro per keer ingevlogen naar vliegveld Barajas. Extreme drukke Neuk& snuif- & slacht de dieren af-Maand’.  En de douane heeft nooit wat gemerkt (kuch).

‘Elite-Witwas-Spin’ in het  ‘Prins-web’ is een Zwitserse advocaat die kind aan huis was op de’ VVD-Zuidas te Amsterdam’ , die vorig jaar opeens met pensioen is gegaan(kuch). Hij haalde het zwarte geld van de King zijn ‘Strijkstok-bankrekening’ in Zwitserland, vertrok met een lijnvlucht naar Spanje, overhandigde het zwarte geld aan de koning en keerde weer fluitend terug, jaar in jaar uit ! Pikant in dit verband is dat de ‘Loverboy- Nazi Prins- Bernhard’ ook bij de zelfde ‘Elite-Misdaad- bank’ als zijn Royal collega King Carlos een zwarte’ IG- Faber & Lockheed-Strijkstok- bankrekening’ had en/of wie zou het zeggen nog steeds heeft en nu zijn naamgenoot de  extreem misdadige  ‘Huisjesmelker Prins Bernhard Jr.’ Aka ” het Woning-Nood- Monster van Amsterdam ” de zwarte poen eens in de zoveel tijd naar hem toe laat vliegen.

Vast staat dat beide Duivelse Royals Carlos& Bernhard  dezelfde zieke hobby’s er op na hielden: Weerloze dieren afknallen in Afrika, alles wat los en vast zit neuken met als gevolg een rits aan Bastaard kinderen en altijd de zakken vullen middels de strijkstok of welke (SS)-misdaad dan ook.
Soms kwam er eens in de twee maanden geld, dat kon King Carlos ff niet meer neuken met de Peperdure ( te jonge) Callgirls( te moe), maar er waren ook tijden dat het geldtransport elke week naar Spanje vertrok. Bij het ‘Royal- Elite-Witwas-Misdaad-schandaal’ zou ook een partner van de louche ‘Koerier-advocaat‘ betrokken zijn geweest.

Smeergeld voor bouwproject: de Staat-AIVD-NPO van ‘Pooier Frans Klein’: “Terreur terug” ‘vergeet’ ‘Gladio-Prins Bernhard’ (Video). 

‘ Smeerpoets& Zakkenvuller- King Carlos’ ligt sinds enige jaren stevig onder vuur en daar veegt hij zijn inmiddels bejaarde Royal-billen mee af net als ‘Nazi-Prins Bernhard’ ook altijd heeft gedaan en zijn domme Kleinzoon King Willem vandaag de dag ook doet. ‘Nimfomane King Carlos’ was in eerste instantie ten onrechte populair wegens zijn ‘Nep en Fop rol bij de overgang van de Spaanse dictatuur onder de Massa Moordenaar SS-generaal Franco naar een ‘Nep en Fop King Carlos democratie’, eind jaren ’70. Maar dat ‘Fake-imago’ kantelde vanaf 2011. De Strijkstok King heeft o.a. ‘bemiddeld’ voor Spaanse Elite-misdaad- ondernemers bij de aanleg van een hogesnelheidslijn in Saudi-Arabië van de ‘Massa-Moordenaar Prins Salma'( ‘vriend’ van Maxima) .Hij heeft daar persoonlijk 65 miljoen euro aan ‘verdiend’, geld dat in Zwitserland zou zijn gestald. Wij stellen vast dat de Royal-Elite Gangster King Carlo en King Willem en Queen Maxima en Queen Elizabeth nog steeds vrij rond lopen  en ‘Nazi- Strijkstok-Prins Bernhard’ ook geen dag in de cel heeft gezeten. En dat de AIVD met zijn Top informanten ‘Hoerenloper -Junkie- Peter R. de Vries’&  Hoerenjong-  Bruine Rat- Bas van Hout’ van niks weten(kuch) en nooit wat weten als het gaat om ‘Taxfree-Royal-Ultra-Rich-Pedo-Rapist-Elite-Gangsters'(Video’s).

Tot Slot: Steve Brown legt hierna o.a.  uit waarom de extreem Misdadige  Royal nooit worden gearresteerd en Amsterdammers een uitstervende, vermoorde diersoort zijn(Video’s) :

Wij besluit dit wordt wakker artikel met het Volkslied:”Ain’t Got No Life” van alle Labbekakken van welke kleur en/of seksuele geaardheid en/of geloof dan ook in de Wereld(VIDEO”s)

Think your friends would be interested? Share this story!