(door  de bijna  door ‘AIVD- informanten- Peter R .de Vries en Bas van Hout’ vermoorde  Verzetsheld (Video’s) ing Steve Brown )

AMSTERDAM-NOIR-‘CDA & VVD-OM’ maakt Dankbaar kapot net als De Mos: Dankbaar kreeg inval Arrestatie- team voor Sex-mailtjes van Peter R. de Vries(VIDEO’S)’

Wil Madame Maxwell ‘CIA & MI6’ die (murder) by COVID 19 or by suicide (murder) in Jail. ‘AIVD-Spy- Peter R. de Vries’: Maxwell & Epstein & Demmink zijn onschuldigVIDEO’s).

Weer betrapt: Corrupte Politie en AIVD runden infiltrant in top extreemrechtse partij NVU’ net als dat zij Moordenaars Bas van Hout & Peter R. de Vries tegen Brown inzette om hem o.a. straffeloos te laten vermoorden en maatschappelijk af te branden(VIDEO’s)

VVD-Griezel Teeven’ het Symbool van de teloorgang van Ministerie van Justitie&Media komt met ‘Huil & Lieg-Boek’(VIDEO’s) .

Het ‘Amsterdamse -Riool-Lynch-Pedo Redo-Rapist-OM’ is zo corrupt met schaamteloze  types als de Doofpot-Teamleider OvJ. Vriezen (Video’s) en de OvJ’s.-Moordenaars H. Hoekstra (Video’s) en Veen en ‘Pedo-Rapist-hoofdofficier Leenders’ dat zelfs alle  ‘Doofpot-Hoofdofficieren’ binnen de koste keren ‘onwel’ worden en nooit meer terug komen. Ze schijnen er nachtmerries aan over te hebben gehouden en ‘s-nacht in hun bed te pissen van angst. Vooral de grote duistere en inmiddels bizarre rol die de ‘OM Kroongetuigen- adviseur’ van de ‘Seriemoordenaar-Junkie  Nabil B.’( heeft bekend betrokken te zijn bij 9 moorden) & ‘AIVD-Politie-Informant Junkie-Peter R. de Vries’ en voorheen zijn Sidekick ‘AIVD-Politie informant- Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout'(Video)  al meer dan een decennia lang in alle grote ‘Riool-Showbizz -Lynch- straf processen’ van  o.a. Holleeder en de Liquidatie passage zaak en nu ook weer in de zaak Taghi spelen bij het Amsterdam-OM is ziekmakend en angst aanjagend zijn zelfs voor de ‘Doofpot-Hoofdofficieren’, laat staan voor de mensen die zij vervolgen. Maar valk de ‘Nacht und Nebel-Rechtbank Amsterdam’ niet uit, die o.a. medeplichtig zijn aan jaarlijkse Miljoenen corruptie van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek bloot gelegd door ing S. Brown(VIDEO’s).

Ook de vorige  Doofpot-Hoofdofficier Nicole Zandee stopte om gezondheidsredenen( lees: corruptie)
Nicole Zandee stopte officieel als hoofdofficier van Amsterdam. Eerder legde ze haar ‘Doofpot-taken’ al neer om gezondheidsredenen corruptie. Toch werd er verwacht dat Zandee terug zou keren, maar later bleek haar ‘gezondheid’ dat niet toe te laten(kuch). Er werd er daarom gezocht naar een vervanger en dat werd de domme altijd liegende ‘Fat-man-John Lucas’, die al geestenziek was en dat is natuurlijk in die corrupte ‘OM-Amsterdam- Lynch- kringen’ een plus punt.

Waardevolle bijdrage door ‘ziek’ te worden en haar mond te houden.

Het corrupte en laffe College van procureurs-generaal bedankt Zandee ‘voor haar waardevolle ‘Doofpot-bijdrage’ door er vandoor te gaan als  OM-Amsterdam -bestuurder’. Ook wordt haar een goed herstel toegewenst en ze krijgt door betaald zolang ze wil, zolang zij haar mond maar houdt over de extreem Corrupte bij het OM-Amsterdam.

Sinds 2018(geen april grap):De Teloorgang van het OM-Amsterdam: Officier van justitie Susanne Terporten aka ‘Lady Slettenbak’(VIDEO).

De corrupte en laffe Zandee was pas  sinds 1 april 2018 werkzaam als ‘Doofpot-hoofdofficier’ in Amsterdam. Daarvoor bekleedde ze deze ‘Doofpot –functie’ onder meer in Roermond en Arnhem. Vanaf mei 2019 werd ze tijdelijk vervangen door  Fat-man-John Lucas,  de ‘Doofpot-hoofdofficier’ van corrupte parket Oost-Nederland.  De algemeen bekende  Gluiperd René de Beukelaer is per 15 augustus de nieuwe ‘Doofpot-hoofdofficier van justitie’ in Amsterdam. De Beukelaer is hiermee de opvolger van Nicole Zandee, die in mei 2019 als dief in de nacht terug trad om haar ‘gezondheidsreden’ ( in haar bed plassen)( OM-corruptie). In de tussentijd was de domme Fat-man- John Lucas waarnemend  ‘Doofpot-hoofdofficier. ‘Maar Lucas werd eerder dit jaar benoemd ( hij schijn zelfs te pissen en te poepen in zijn bed) tot ‘ Doofpot-hoofdofficier (VIDEO”s) van het extreem corrupte Landelijk Parket( Zie Video Hierna) als dank dat ook hij zijn mond heeft gehouden over de ‘Beerput-OM-Amsterdam’.En dus kon de Heersende Klasse van de Straf de armen maatschappij op zoek naar een nieuwe Doofpot-al dan niet ‘Pedo-Rapist-hoofdofficier’ en werd door het OM een vacature opengesteld. In de persoon van de 54-jarige ‘Doofpot-De Beukelaer ‘is nu een opvolger gevonden.

De extreem corrupte en laffe De Beukelaer ‘werkt’ sinds 1999 duister als ‘Moordenaar ‘officier van justitie bij het OM, aanvankelijk bij extreem corrupte parket Den Bosch. In 2010 werd hij daar ‘Doofpot-hoofdofficier’ en vervolgens ‘Doofpot-hoofdofficier’ van het corrupte parket Oost-Brabant. In 2014 stapte hij over naar het corrupte parket Rotterdam als plaatsvervangend ‘Doofpot-hoofdofficier’ en vervolgens was hij daar van 2018 tot en met mei 2020 ‘Doofpot- hoofdofficier’. Zijn goede Duivelse leiderschap kwaliteiten zijn dat hij altijd zijn ogen sluit voor de’ Zwarte-Tuig in Toga corruptie’( en de misdaden van  Junkie-Peter R de Vries & Bas van Hout), die al meer dan een decennia heerst bij het OM met de ‘Pedo-Rapist- Hoofdofficieren’ a la Vincent Leenders en de AIVD-Informanten –journalisten- Moordenaars a La ‘Hoerenloper & Junkie -Peter R. de Vries’ &  ‘Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’ .

Weer betrapt: Corrupte Politie en AIVD runden infiltrant in top extreemrechtse partij NVU’ net als dat zij Moordenaars Bas van Hout & Peter R. de Vries tegen Brown inzette om hem o.a. straffeloos te laten vermoorden en maatschappelijk af te branden(VIDEO’s) .

Lees hier de ten onrechte en in strijdt met de feiten afwijzing van Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD) inzake zijn klacht tegen Van Hout en de Vries en Pauw.
De zaak gaat nu naar de rechter en zal wel eindigen bij het Europees Hof van de Rechten van de Mens en/of de Verenigde Naties.

Like this story? Share it with a friend!

Binnenkort exclusief schokkende reportage: Nadat ‘AIVD-Informant-Ratje-Bas van Hout’( en  Rose Pedo Ed Nijpels) (Video’s) mocht proberen zijn straatje schoon te vegen met Politie & AIVD -Informant en acteur ‘Ratje- Belinfante’ bij EenVandaag was nu ‘AIVD- informant Ratje- Peter R.de Vries’ aan de beurt(Video’s) .