(van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘VVD-Slaven-Master Rutte & Co’: Geen excuses voor ‘Koninklijke VOC-Slavenhandel’ & ‘Moordende-Kuifje in Afrika- Politie’. En geen loonsverhoging voor ‘Corona-zorgmedewerkers’(VIDEO’S).

De ‘VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video’s)

VVD-PR-NPO-Vatje-Jort Kelder’ aka” dr. Mengele” blijkt ook nog ‘Endlösung-Corona-Nazi’(Video’s)
De Nederlandse antiracismebeweging een voorbeeld zou moeten nemen aan het compromisloze denken van Frantz Fanon, maar dat terzijde. En men zou ieder racisme debat moeten starten met Het Volkslied:” Ain’t Got No Life” van alle Labbekakken van welke kleur en/of seksuele geaardheid en/of geloof dan ook in de Wereld(VIDEO’s)

Black & Poor-people from the Human ZOO are ‘terrified’ of Mad Dog Trump’s ‘Killer-cops’ who can pull trigger & walk free due to ‘qualified immunity’ just like in The Netherlands from Slave Master Premier Rutte(VIDEO’s).

US&EU is back to feudalism, with ‘Taxfree-Royal-Killer-Elite- Pedo-government’ treating ‘Americans & Europeans like peasants’(Video’s) 

De ‘VVD-NPO-dr Goebbels’ altijd liegende Presentator ‘VVD-Pr-Vatje Jort Kelder’ heeft zondagavond het ‘Nep en Fop-racismedebat’ van de ‘Staats-AIVD-NPO’ met als Boss de Mega-Fraudeur & Pimp Frans Klein geopend met een reactie op de meer dan terechte  kritiek die hij vooraf kreeg. „Gelukkig kan ik de dames en heren ‘Zwarte-Piet-boeroepers’ niet gerust stellen: de publieke ‘Graai & Naai-omroep’ is er niet voor iedereen, maar in hoofdzaak voor mijn gabber in crime de Subsidie-vreter- Miljonairs ‘Ja-knikker’Pauw’(Video’s)  & ‘Pedo-Rapist-# Metoo-Nieuwkkerk’(Video’s’)  ”, aldus  een brallende Kelder bij aanvang van het  ‘Nep en Fop debat’ in Café Rotterdam met gehuurd en betaald ‘Zwarte-Piet-klap-publiek’. Nu hoeft zijn de Stelling van Nederland ook niet te worden geboycot, want er kijken staren alleen maar bejaarde TV-Zombies (en wat leden van de VVD & D66-Bendeleden) naar, die nog steevast in de maand december hun goedkope ‘Bata-schoen’ bij de schoorsteen zetten en hopen dat zij niet met de Roe krijgen van hun Zwarte Piet.

Wil Madame Maxwell ‘CIA& MI6’ die (murder) by COVID 19 or by suicide (murder) in Jail. Peter R. de Vries: Maxwell& Epstein & Demmink zijn onschuldig(VIDEO’s) .

De altijd liegende en uit de hoogte doende Vatje Jort zou als ’Top-VVD- Pr.-Bendelid –überkakker/Übermensch’en ’NPO Zakkenvuller-polderdandy’ en ‘personale Frind’ van de ‘VVD Godfather Rutte’ het witte oude  racistische mannen ( Ratten in pak) privilege vertegenwoordigen, maar hij benadrukte dat de ‘Staats-(AIVD) –publieke-omroep ‘er niet is voor alle bevolkingsgroepen „ Niet Voor links en wel voor rechts, voor jong en oud, voor stad en platteland(kuch),  voor zwart en wit en voor alles wat daar tussenin zit maar in dienst is van de ‘Taxfree-Royal-Heersende –Pedo-Rapist- War Crime-Klasse’ met als Nederlands boegbeeld onze Taxfree-VOC-SS-King Willem, hihihihihihih .”

Freek de Jonge: “Ultra-Rijken stort AOW in Corona-Noodfonds” maakt Peter R de Vries & Jort Kelder woest(VIDEO’s) .

Toen AVROTROS met  de Top VVD Bendelid ‘Rose Pedo-Ed Nijpels’ als Voorzitter mij vroeg om ‘De Oranje & VVD- Boven – stelling’ van Nederland de heersende Klasse  te presenteren over het thema racisme, heb ik uiteraard nederig ja geknikt(kuch) en nee Nijpels en ook onze ‘Riool-Showbizz -VVD -gabber -Junkie-Gordon’ (Video’s) hebben mij niet in mijn kontje geneukt, hihihihihhi . Wat ik niet kon bevroeden dat dit programma en vooral mijn geweldige  boven het Klootjesvolk ( door de VVD Labbekakken  genoemd) verheven persoon het lijdend voorwerp zou worden van een boycot. Nog voordat er iets over de opzet van het programma of de gasten bekend was, besloten activisten dat een witte  ‘VVD- Pr-presentator’ op deze plek ongepast is. Ze riepen hun achterban op om niet te komen”, bralde Kelder in zijn ‘Lieg-VVD-Vatjes-introductie’. „En voor wie dat belangrijk vindt: ik ben van geen geloof, geen gezindte, geen VVD- partij. Ik ben toch gewoon de zoon van een zeeman, die zijn afkomst verloochend voor de poen en een geboren leugenaar is bekend hijzelf moet kunnen als NPO presentator.  Ik ben gewoon de ‘dr. Goebbels-VVD-debatleider’. Onze intentie is om niet over elkaar te praten, maar met elkaar, hihihihihihihihi.”

Will Brown, victim of Omaha, Nebraska KKK- lynching. The charred corpse of Will Brown after being killed, mutilated and burned. 28 September 1919 © Wikipedia / University of Washington
Will Brown, victim of Omaha, Nebraska KKK- lynching. The charred corpse of Will Brown after being killed, mutilated and burned. 28 September 1919 © Wikipedia / University of Washington

Riool-Showbizz- Officier van Justitie-Beau van Erven Dorens’& ‘Killer-Rechter-Junkie Peter R. de Vries ‘halen Mr. Roethof door de stront ton in de zaak Verstappen, maar verdedigen ‘Pedo- Rapist Demmink'(Video’s).

De Stelling van het ‘Bral-debat’ van de ‘Staats-AIVD-NPO’ luidt: “Het huidige racismedebat drijft Nederland uit elkaar en Leve King Willem en de VVD-misdaadgroep met ‘Slaven-Master Rutte’ en houdt vooral de armoede in stand”. Deelnemers aan het debat zijn onder anderen voormalig atleet Gregory Sedoc, Kamerlid  Farid Azarkan van DENK. niet na & extreem corrupte Kamerlid Jan Paternotte van D66 ‘PLO-DDR66’(VIDEO’s), het Rotterdamse altijd liegende gemeenteraadslid Vincent Karremans (VVD-misdaadgroep(VIDEO’s)), cabaretier Steven Brunswijk, Top en zeldzame integere advocaat Gerald Roethof( één van de Helden van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SaltoTV) en de beroeps braller radiopresentatrice Mischa Blok. De ‘Staats-AIVD-NPO’ stond al de hele dag in het teken van ‘Toean Basar- Derksen- Zwarte Pieten-racisme’. Op televisie, radio en online werd in diverse ‘dr. Goebbels- programma’s’in hoofdzaak ‘Kul-aandacht’ aan het onderwerp besteed.

Amsterdamse in hoofdzaak ‘zwarte’ ‘Labbekakken-scholen’ gedwongen door ‘Oorlog-misdadiger-Rutte3’&Slob tot vierdaagse schoolweek en/of sluiting(VIDEO’s)

Africa & ‘Fake-Green-Boy Klaver’& World needs to hear dr. Shiva Calls War On ‘Taxfree -Billionaire-Devil-Bill Gates(VIdeo’s).

Als alternatief voor het ‘Bral-debat’ met ‘Top VVD-bendelid & Zakkenvuller-Vatje Kelder ‘was zondagavond tegelijkertijd in Amsterdam een bijeenkomst, georganiseerd door een aantal antiracisme-organisaties. Onder meer Sylvana Simons van de partij BIJ1 en al dan niet de bekende ‘Grachtengordel-Elite-Maffia-experts’ en zelf verklaarde beroeps-ervaringsdeskundigen bralde in cultuurcentrum De Appel over racisme en ongelijkheid in de samenleving, maar geen woord over The Human Zoo & Frantz Fanon en ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem’. Deze in hoofdzaak ‘Elite-Maffia- GroenLinks Rechts- Grachtengordel-Klasse Justitie-incest-bijeenkomst’(VIDEO’s) de integere Verzetshelden in deze niet te nagesproken was te volgen via een livestream en daar keek op de AIVD na geen hond na.

Like this story? Share it with a friend!