( door  de bijna  door ‘AIVD- informanten- Peter R .de Vries en Bas van Hout’ vermoorde  Verzetsheld (Video’s) ing Steve Brown )

AMSTERDAM-NOIR-Old Smurrie-Kutjes News’: ‘Junkie-Peter R. de Vries’ weer woest en gaat aangifte doen: Schunnige foto’s van zijn ‘Swingers-vrouwtje Jac’ duiken weer op( Video’s).
CDA&VVD-OM’ maakt Richard de Mos & Rachid Guernaoui &Poch & Wilders, etc. kapot en laat VVD-boeven a La Burgemeesters Krikke & Remkes & Godfather Rutte lopen(VIDEO’S) .

Verdachte Peter R. de Vries: “Demmink Maxwell & Epstein onschuldig, Niet de bosjes ingetrokken is Geen Verkrachting!!”& Advocaten doen aangifte tegen De Vries(Video’s)

Steve Brown: “Hotel Tabak ‘Ome Jan’ voorheen kwamen er bijna de hele Amsterdamse Onderwereld o.a. Willem Holleeder en AIVD-Informant Peter R. De Vries nu de Complot Denkers”.
Presentatie in Hotel Tabak: Het ‘Verboden-Vaatstra Dagboek’ van Wim Dankbaar en Hans Mauritz . Hotel Tabak ook ‘Ome Jan’ genoemd waar AIVD Informant Peter R. de Vries vaak een afspraak had met o.a. Willem Holleeder.

De ‘CDA-VVD-OM-ondergang’ van voormalig  zeldzame eerlijke internet- Miljonair Wim Dankbaar die nu in de ‘honger- bijstand ‘zit en in zijn geval zelfs de cel  begon toen hij een inval kreeg van het corrupte  ‘Pedo-Rapist-Bolhaar- arrestatie team’, omdat Bolhaar hem verdacht van het openbaar maken van zijn zoveelste  ranzige debiele seks mails met foto’s van ‘AIVD & Politie informant  & Kroongetuigen Nabil H. Lieg en bedrieg- adviseur -Peter R de Vries’, toen hij nog getrouwd was meet zijn swingers vrouwtje Jac aan zijn eveneens debiel minnares  ‘Media -NOS-slettebak-Monique Tesselaar‘: Met trots een kaal Kutje voor haar ‘Held Peter met de Grote LUL’.(kuch) Dat laatste, dat De Vries een grote LUL heeft wordt uitdrukkelijk tegen gesproken door zijn voormalige  Volks Onderwereld bazen Willem Holleeder (levenslang) en Cor van Hout (vermoord)(Video’s).

‘Loverboy Peter R.de Vries’ zijn ‘NOS-gangstersletje Monique Tesselaar’ ript Steve Brown voor vijf ruggen(Video’s)

Corrupte en laffe Bolhaar namens OM: besluit Peter R. de Vries  om te stoppen jammer( Bron: NOS)
Ik ben toen der tijd nog langs geweest bij Wim Dankbaar in zijn statige Villa te Heemstede om over die  bizarre ‘Kale-Kutjes-mails’ en  ‘AIVD & Politie informant Peter R. de Vries’ en het corrupte OM te spreken. Dankbaar heeft mij toen de bizarre  ‘Kale Kutjes- mails’ getoond, maar uitdrukkelijk niet ter hand gesteld. Ik kreeg die mails later in handen van een andere persoon (politieman) die kotsmisselijk was van De Vries. Toch was ‘Junkie- Peter R. de Vries’ er van overtuigd dat Dankbaar deze bizarre sex-mails aan mij had geven en liet dus De Vries een inval doen om 6 uur ’s morgens bij Dankbaar door zijn  ‘Pedo-Rapist-Bolhaar- arrestatieteam’  van de ‘NSB-Killer- politie’ te Heemstede.  Zijn ‘Taxfree-Rat in pak- Elite Buren’ die boven de wet leven verkeerde daarna lange tijd in een Shock.Ik heb die bizarre mails toen in het kader van het algemeen belang gepubliceerd  en kreeg prompt een  ‘Kakfa- Nacht und Nebel- proces aan mij mijn broek en werd door  de ‘Slachter-rechter ‘a La types als de hysterische senior Rechter mevr. M.A. Broekhuis  (Video’s)  veroordeelt tot het betalen  van een schadevergoeding van 5.000,- euro aan de Staats-(AIVD&)- Media-NOS-Slettebak Tesselaar. Tja, waarom ook niet?

Bericht van door het CDA & VVD-OM en AIVD-informant – Peter R de Vries kapot gemaakt  Wim Dankbaar uit de bajes!

(Geplaatst op 1 juli 2020door Wim Dankbaar)

De reden dat ik een tijd niets heb gepost is dat ik op 15 juni volledig onverwachts en onaangekondigd ben opgepakt door de politie om de opgelegde celstraf uit te zitten. Derhalve verblijf ik nu in de PI Zeist postbus 111, 3769 AZ Soesterberg. De straf zal tot 11 september duren en tot die tijd zult u dan ook weinig van mij horen want zoals u wellicht weet heeft de gevangene geen toegang tot het internet. Wel kan ik u zeggen dat mijn onterechte straf past in het stelselmatig kapot maken van een klokkenluider van een ongekende misstand. Ook wil ik u zeggen dat de pogingen van Justitie om mij handelingsonbekwaam en monddood te maken een averechts effect zullen hebben. Ik beloof u dan ook zodra ik vrij ben vol gas zal geven om de corrupte elementen binnen onze Justitie te ontmaskeren. Juist deze vrijheidsstraf voedt mijn verontwaardiging en boosheid meer dan ooit tevoren. Mijn motivatie om mijn goede strijd voor te zetten heeft daarmee een extra impuls gekregen.

Hoewel een verblijf in de gevangenis geen pretje is, is het ook een ervaring. Het geeft je alle tijd om na te denken, zeker omdat je de eerste twee weken in quarantaine zit vanwege de corona maatregelen. Dat betekent dat je 22 van de 24 uur achter de deur zit. Een uurtje recreatie en een uurtje luchten, that’s it. Het eten is niet van een Michelin-chef maar wel te doen. Het bewakingspersoneel is verassend lief. Wat ik het meeste mis is de toegang tot het internet. Dat ontneemt je de mogelijkheid tot communiceren maar in feite ook je vrijheid van meningsuiting. Toch wil ik benadrukken dat drie maandjes cel peanuts is vergeleken met het vermogen van ruim 1 miljoen wat mij door Justitie afgepakt is. De Staat heeft goed begrepen dat je een klokkenluider het best uitschakelt door zijn geld af te nemen. De Staat hoor ik u vragen? Ja, de Staat want rechters werken voor de Staat. Het zijn rechters geweest die hebben geoordeeld dat mij correct en legaal ruim een miljoen is afgenomen. Het zijn rechters geweest die mij stelselmatig mijn getuigen hebben geweigerd. Het zijn rechters geweest die structureel alle geldende rechtsregels aan hun laars hebben gelapt tot en met de Hoge Raad. Al deze rechters acht ik daarom medeplichtig aan het verhullen van een staatsmisdrijf of beter gezegd een reeks van staatsmisdrijven.

Alles wat u van Justitie heeft geleerd over de moord op Marianne Vaatstra is van A tot Z één grote leugen. De waarheid is dat de werkelijke moordenaars asielzoekers waren die het niet mochten zijn en daarom actief door Justitie zijn geholpen om hun straf te ontlopen.
U zult begrijpen dat Justitie er alles er aan zal doen om dit onder de pet te houden want het alternatief is het grootste rechtsschandaal sinds de Tweede Wereldoorlog. Dat is dan ook precies de reden dat ik zo tegen gewerkt wordt. Niet rechtstreeks maar via een omweg.

De reden dat ik hier zit is een Duitser die de verkrachting en moord in zijn caravan heeft laten gebeuren. Vervolgens heeft hij het lichaam van Marianne Vaatstra met zijn auto
vervoerd en gedumpt in het weiland waar zij de volgende dag werd gevonden. Deze man heeft het lef gehad om aangifte van smaad tegen mij te doen. Daarbij is hem uiteraard geen strobreed in de weg gelegd door het OM en ook de rechters hebben ervoor gezorgd dat ik het bovenstaande niet mocht bewijzen door structureel mijn getuigen te weigeren. Deze man is dus hartstikke medeplichtig aan de moord. Hij heeft zijn auto in Duitsland laten vernietigen en zijn caravan op de plaats delict, midden in de nacht, in de fik gestoken. Wij hebben dus over een zware crimineel die alle medewerking van Justitie krijgt om de ware toedracht van de moord onder het tapijt te houden ten koste van klokkenluider Wim Dankbaar.

Nu zal dit voor de meeste lezers die deze website voor het eerst bezoeken totaal nieuw en wellicht ongeloofwaardig klinken maar ik verzeker u dat het voor de top van Justitie niet nieuw of ongeloofwaardig is. Justitie kent de ware toedracht van de moord sinds dag één, de datum van de moord. Daarom bespaart Justitie kosten nog moeite om de boodschapper van deze waarheid uit te schakelen. Echter, als ze daar denken dat ik het hoofd in de schoot werp dan misrekenen ze zich lelijk. Ik heb toch niets meer te verliezen en als ik straks weer buiten ben gooi ik alle remmen los. Om mij het zwijgen op te leggen zullen ze toch met iets beters moeten komen dan alleen maar karaktermoord.

Nooit eerder ben ik meer overtuigd geweest om voor een goede zaak te strijden ter verdediging van de Rechtsstaat in het algemeen maatschappelijk belang. Het gaat mij daarbij niet zo zeer om de ware oplossing van deze oude moordzaak maar veel meer om de ronduit misdadige rol van Justitie om de waarheid te verhullen middels puur list en bedrog. Degene die voor het eerst kennis maken met mijn missie in deze zaak raad ik aan om op deze site te zoeken op ‘getuigenverzoek’. De steeds afgewezen getuigenverzoeken
geeft de beste samenvatting van mijn zaak.

Onderwijl zal ik niet onder stoelen of banken steken dat ik het best leuk zal vinden om post te ontvangen van sympathisanten of tegenstanders. In de bajes gaat de tijd aangenamer als je kunt communiceren over wat je bezig houdt. Het postadres is PI Zeist, Postbus 111, 3769 AZ Soesterberg, t.a.v. W.J. Dankbaar, registratienummer 10090270. Mocht u mij financieel willen steunen dan ben ik u meer dan dankbaar. Donaties zijn voorlopig welkom op rekeningnummer NL85INGB0705004481 t.n.v. Ministerie van Veiligheid en Justitie, PI Zeist t.n.v. W.D. Dankbaar, registratienummer 10090270.

Mijn lezers weten dat ik van miljonair tot bijstandstrekker ben gemaakt. Tot overmaat van ramp heb ik net geleerd dat de uitkering wordt stopgezet zolang men in detentie zit. Dit is natuurlijk een belachelijke regel omdat de kosten zoals huur, gas, water en licht gewoon door lopen. Een extra tegenslag die mijn medestanders kunnen verlichten want de Staat zal het niet doen. Onthoudt u maar dat mijn hoogste doel is om aan te tonen dat de Staat der Nederlanden het Nederlandse volk op een ongekende manier heeft belazerd in de moordzaak op Marianne Vaatstra en dit gelieg en bedrieg na 21 jaar nog steeds volhoudt. Realiseert u zich dat als ik mijn gelijk bewijs ik recht heb op een schadevergoeding van enkele miljoenen euro’s. Mocht ik hierin ooit slagen dan betaal ik u bijdrage dubbel terug. Denkt u niet dat het onmogelijk is want Fred Spijkers, Willem Oltmans en Ad Bos is het ook gelukt.

Tot slot wil ik zeggen dat je in de bajes makkelijk vrienden maakt. Ik zit hier op de zogenaamde arrestantenafdeling met relatief kortgestraften. De meesten hebben niet meer dan twee maanden. Dus ik ben met drie maanden de zware jongen van het stel. Als ik hen mietjes noem heb ik de lachers al op mijn hand. Met name ook omdat ze weten waarom ik hier zit. Ik zit hier op een valse aangifte van een crimineel die medeplichtig is aan de moord op Marianne Vaatstra. Een crimineel die beschermd wordt door Justitie net als de verkrachters en moordenaars van Marianne Vaatstra zelf. Dit zijn de Irakezen Ali Hassan en Haval Ali Mawloud die een vrije aftocht hebben gekregen van Justitie. De grootste criminelen zitten dus bij Justitie zelf en dit zijn minimaal Joris Demmink en Harm Brouwer, die later de hoogste bazen van respectievelijk het Ministerie van J & V en het OM zijn geworden. Dit zijn de architecten van deze doofpot waarin de gangbang en moord op een minderjarig meisje is verdwenen. Stelt u nu eens dat het niet waar is wat ik zeg. Dan is dat pas smaad van de hoogste orde. Vraagt u zich dan eens af waarom deze heren niets tegen mij hebben ondernomen. Realiseert u zich dat Harm Brouwer ook rechter is. Dan begrijpt u ook waarom zijn collega’s hem beschermen tegen de klokkenluider die het
allemaal in rechten probeert te bewijzen. Vraagt u zich af waarom ik ook hen niet als getuigen krijg. Vraagt u zich af waarom deze topambtenaren dit soort vreselijke overtuigingen over zich heen laten gaan. Vraagt u zich af waarom Demmink en Brouwer mijn intense beledigingen niet simpel naar het rijk der fabelen verwijzen. Omdat ze mij niet serieus hoeven te nemen? Omdat ik een gek met waanbeelden ben? Waarom wordt deze idioot dan één miljoen afgenomen via ons rechtsststeem? Waarom belandt deze complotdenker dan in de bak? Waarom is deze malloot nog niet onderzocht in het Pieter Baan Centrum? Misschien kunnen ze het aan de psychologen hier vragen. Ik wil zelf nu ook wel eens weten hoe gezond mijn mentale gesteldheid is door iemand die er voor gestudeerd heeft.

Voorlopig laat ik het even hierbij. U zult begrijpen dat ik deze post door een vriend op mijn site laat plaatsen. Deze vriend zal ook mijn volgende update plaatsen en eventuele reacties toestaan. Tot de volgende update.

Wim

Like this story? Share it with a friend!