( van onze VVD&CDA Pedo-Rapist -Klasse Justitie(Video’s) redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Klasse Justitie: Wapen in bezit: 40 uur Taakstraf voor ‘Ninja- Oey‘ de Loverboy van Halsema en 9 maanden Cel voor een Labbekak(VIDEO’s).
Wat u nooit leest in het Noord Koreaan At5 en/of het corrupte  ‘PvdA bejaarde mannen- Vod Het Parool ‘de dr. Goebbels Outlet Van Keizerin Halsema en haar misdaadbende : De corrupte van de Graai en Naai Elite is  in Amsterdam al decenia’s lang Moordend voor Jan met de Pet :” D66–er ‘Octopus-Zakkenvuller-Claudia Zuiderwijk’ volgt ‘GVB-Mega -Fraudeur-D66-staatssecretaris -Van Huffelen’ op als nieuwe ‘GVB- Rat in pak-Doofpot-directeur’(VIDEO’s)”:

Kapitalisme- Waanzin’ in Amsterdam en Nederland: Slotervaart ziekenhuis failliet en dicht en nu Hotel in Slotervaart ingericht voor opvang coronapatiënten(VIDEO’s).

‘Master Rutte’ & Co: Geen excuses voor ‘Koninklijke VOC-Slavenhandel’ & ‘Kuifje in Afrika- Politie’. En geen loonsverhoging voor ‘Corona-zorgmedewerkers’(VIDEO’s)

Keizerin Halsema’ koopt tweede Villa in Amsterdam: Nieuwe ‘Oey-Wapenoplagplaats’ in Amsterdam-Noord. ‘Klasse Justitie-OM-Amsterdam’: het is Oké(VIDEO’s)

Volksnieuws berichtte als enige dat er 10 duizenden betogers op de Dam stonden samen met Keizerin  Halsema zonder ‘Corona-mond –doekje’ en nu dat zij mag blijven als Burgemeester.(VIDEO’s)

De openlijke Klasse Justitie voor de Amsterdamse GroenLinksRechts burgemeester Keizerin Halsema van Amsterdam  en haar Wapen en inbrekers en subsidievreters  familie is schaamteloos:  ‘Keizerin Halsema& Loverboy Ninja Oey‘ mag van  haar corrupte en laffe GroenLinksRechts college van B&W en mag haar illegale tweede Villa in Noord lekker houden . Het  normale  bijna uitgestorven en verjaagde Amsterdamse  Volk de  totaal onbelangrijken zoals u (ook wel ‘het gepeupel’ en/of Labbenkakken genoemd) mag dat natuurlijk niet want de woningvoorraad in Amsterdam is beperkt door de invasie van de  ‘GroenLinks Rechts- Yuppies’ uit de provincie met rijke ‘VVD-papa’ en de  ‘D66- VVD -Expats’ en  door de Huisjesmelkers Prins Bernhard  en de ex VVD Boef en  tegenwoordig Form voor een geen Democratie Tweede kamerlid  Haga  dus moet je het met maximaal één woning doen. Daarnaast heeft het Amsterdamse ‘Pedo- Rapist Riool-Showbizz -OM'(VIDEO’s) haar man ‘Nina Loverboy Oey’ voor het bezit van een wapen slecht een taak strafje gegeven van 40 uur en haar zoon voor het inbreken met een wapen en daarna  verzet tegen arrestatie tegen de Politie naar de GroenLinksRechts & PvdA-Hoertjes vrienden bij bureau Halt gestuurd(kuch) . Maar  ‘Elite-maffia-GroenLinksers’ behoren in Amsterdam tot de boven ons gestelden en daarvoor gelden hele andere klasse justitie regels.

Het schaamteloze en corrupte  College van B&W (GroenLinksrechts) verklaart zich als volgt:
“Het college heeft besloten tot het verlenen van een onttrekkingsvergunning voor een woning van de burgemeester in Holysloot op grond van de( Nep en Fop) hardheidsclausule van de huisvestingsverordening. De burgemeester heeft eerder al laten weten dat zij hiervoor een verzoek zou indienen. Bij de aankoop van het huis wist zij dat ze zes maanden de tijd had om de vergunning aan te vragen. Om de procedure ordentelijk te laten verlopen heeft zij hier de afgelopen maanden de tijd voor genomen. Het verzoek is daarna ingediend bij het college. De burgemeester was voor de zuiverheid bij het nemen van het besluit niet aanwezig.”

Die ‘hardheidsclausule’ is een soort van ‘de wet geldt voor iedereen, maar stiekem toch niet voor iedereen’-kaart-in-de- rat in pak-mouw die het GroenLinksRechts Elite-Maffia College van B&W nu speciaal voor de Keizerin Halsema  tevoorschijn heeft getoverd, terwijl de gewone Amsterdammer  22 jaar moet wachten op een betaalbare huisje drie hoog achter:

Kortom: als u ook graag dingen wilt doen die anderen niet mogen moet u lid worden van GroenLinks Rechts–elektrische -SUW- Bakfietsen Maffia  en zorgen dat u bij de hoofdstedelijke ‘Elite-Maffia- Grachtengordel- bestuurselite’ hoort. Wat meteen verklaart waarom die GroenLinks Rechts hoofdstedelijke ‘Graai & Naai-bestuurselite’ zo populair is bij de Yuppies en Expats. Het kan je zomaar een op magische Klasse Justitie  wijze legaal gemaakt illegaal tweede Villa opleveren en je uit de cel houden als je op hedendaad gepakt wordt door de ‘ Keizerin Halsema’s ‘Red Neck-Killer-NSB-politie'(VIDEO’s)  met  een wapen tijdens het inbreken .

Steve Brown legt hierna uit dat de gewone Amsterdammers in middels een bedreigde diersoort zijn geworden:“De Stem vd Straat; Fenema en Brown in Café Weltschmerz. ‘Party Boss Brown’: Echte Amsterdammers zijn een uitstervend diersoort geworden(Video): 

Think your friends would be interested? Share this story!