(Door de Gouwe Ouwe SteveBrownTube redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Voor een Lach en Traan tijdens ‘Corona-crisis-verveling’ komt Steve Brown met enkele van zijn best bekeken Steve Brown youtube kanaal filmpjes. In deze aflevering :”Forum voor Democratie ‘Demente Racist Hiddema’ & Bodyguard op de Vlucht voor Steve Brown en Dobbernegers.
Steve Brown in zijn hoedanigheid als Partijleider van De Stem van de Straat. Zie voor meer Steve Brown op Youtube en meld je gelijk even aan op deze Youtube kanaal met Misdaadnieuws wat u nergens anders ziet en die wordt gehaat en gevreesd door misdaadjournalisten in dienst van Justitie, politie en AIVD.
De Tweede Kamer debatteert vandaag 1 juli over het onderwerp institutioneel racisme. Demente Racist Hiddema zijn ‘Johan Derksen-Kuifje in Afrika’ (VIDEO’s)inbreng sloeg werkelijk alles. Hiddema: “Er bestaat geen racisme in Nederland en de slachtoffers van racisme zijn Oplichters en aanstellers en de moord op George Floyd is gewoon een klein ongelukje van een politie agent op een Schwarze Crimineel, Heil  Hitler, Heil Boy Baudet.En daarom zitten wij hier vandaag in De Tweede Kamer met zijn alle te brallen over Niet bestaande racisme in Nederland en USA.