( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD Boef Remkes’ namens zijn ‘Godfather Rutte’: demonstratie Viruswaanzin & Gele Hesjes& Bouw in Verzet aanwezig zijn en arm zijn is een strafbaar feit(VIDEO’S)
De ‘NSB-Killer politie’ van de ‘VVD Boef- Burgemeester Remkes’ is nu op grote schaal aanwezig en de ME &  paarden( is ook dieren mishandeling) voert een charge uit en slaat iedereen in elkaar. En de vreedzame (gewonde) Demonstranten die dan nog weigeren het veld te verlaten worden  ook nog gearresteerd.De ‘NSB-Killer-politie’ van de VVD Boef Remkes heeft veel onderbetaalde agenten bij het Malieveld ingezet en er zijn veel ‘SS-politiebusjes’ te zien. Ook op het Centraal Station in Den Haag zijn diverse ‘NSB-Killer-politiemensen(VIDEO’s)’ aanwezig. Van mensen die er van wie vermoed wordt dat ze  vreedzaam willen demonstreren omdat zij er bijvoorbeeld ‘Joods’ uit zien, wordt om legitimatie gevraagd en hun bestemming, hetgeen trouwens ook nog in strijdt is met het Wetboek van Strafvordering. ‘NSB-Agenten’ wijzen hen daarbij nog eens op het in strijdt met de Grondwet en het EVRM (mensenrechten ) demonstratieverbod.

Black & Poor-people from the Human ZOO are ‘terrified’ of Mad Dog Trump’s ‘Killer-cops’ who can pull trigger & walk free due to ‘qualified immunity’ just like in The Netherlands from Slave Master Premier Rutte(VIDEO’s)