( From our Truth and Anti Ware editors)

AMSTERDAM-NOIR- Zeldzame eerlijke heldhaftigeEU Parlementariërs and Activists Clare Daly & Mick Wallace vegen de vloer aan met de ‘EU-Elite-SS-Rusland Haters’ en ( CIA)-EU&NL-Trollen van de ‘US-Taxfree-War Crime -Killer Elite -Militair -complex’ en  de ‘US-Taxfree-Fracking Gas- Elite Maffia ‘a La D66  DDR66 – EU-Mega Fraudeur- Zakkenvuller- Sophie in ’t Veld’ , etc.., zie:

Rusland & Maleisië en mensen met gezond verstand verwerpen ‘onderzoekteam’- JIT MH17 conclusie(VIDEO’s).

Russia From wartime ally to villain: Duco explores how Hollywood’s ‘propaganda factory’ guides public perception of Russia(VIDEO’s)

De verdediging in het ‘MH17-Doofpot-proces’ kraakte net als de Premier van Malaysia en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en Rusland al jaren doet het strafrechtelijk ‘Doofpot-onderzoek’ dat is uitgevoerd naar het neerhalen van het passagiersvliegtuig in 2014. Volgens de advocaten en Rusland, de premier van Mlayale en ons is het onderzoek onbetrouwbaar en ronduit partijdig. Tijdens een zitting in de extra beveiligde rechtbank bij Schiphol zeiden de voor Nederland zeldzame integere Top advocaten Sabina ten Doesschate en Boudewijn van Eijk dat het ‘Pedo-Rapist-Riool-Showbizz- Openbaar Ministerie'(VIDEO’s) ten onrechte concludeert dat de MH17 vanaf een veld in Oost-Oekraïne is neergeschoten met een Russische Buk-raket, temmer Ruslas a heeft bewezen dat het oude type Bulk Raket alleen nog maar in de Oekraïne was.

Poetin wijst Porosjenko als schuldige MH17 slachting tot grote schrik van Rutte(Video)

CIA-&MI6-Mh17-Website Bellingcat’, SS-NATO propaganda arm Atlantic Council’s Digital Forensic Lab Bankrolled to the tune of £10 million by the FCDO, OIP’s 44 partners are dotted throughout Central and Eastern Europe. Its four founding, leading dr. Goebbels-members . De geheimhouding rondom MH17 verklaart de huilbuien van Frans Timmermans(VIDEO’s)


Het Russische Buk-scenario wordt koste wat kost overeind gehouden”, zei advocaat Boudewijn van Eijck. Hij vindt dat het bevooroordeelde en kennelijk partijdige OM van de Ministers van Justitie de’ CDA -Gestapo- Generaal Grapperhaus’ en de’ VVD Elite-Gangster Dekker’ tijdens het onderzoek te veel heeft ‘geleund ‘ op informatie en (CIA en/of MI6 en/of AIVD)-getuigen uit Oekraïne en niet te vergeten de Kroongetuigen van het OM de EU- Zakkenvuller -‘PvdA-Hoer & MH17 Huil Komediant-  Frans Timmermans’ en de door de CIA Betaalde Bellingcat er duister belang bij hebben om Rusland als schuldige aan te wijzen, want er is jaar in jaar uit gebleken dat Rusland en Poetin van de Westerse ‘Taxfree-War Crime- Pedo Rapist- Elite’ (VIDEO’s) zo’ n beetje de schuld krijgt van alles, zelfs dat zij samen met ‘Nazi -Duitsland’ de Tweede Wereld Oorlog zijn begonnen(VIDEO’s) en dat de US alleen de Nazi’s heeft verslagen en ga zo maar door.Volgens Van Eijck zijn er aanwijzingen dat Oekraïne passagiersvliegtuigen gebruikte als ‘menselijk schild’ voor hun gevechtsvliegtuigen. “Hoe onwaarschijnlijk dit ook mag klinken, het moet wel onderzocht worden. Om te voorkomen dat we door een CIA Vazal Staat Oekraïne ontworpen venster naar de zaak blijven kijken. “De verdediging liet beelden zien van mensen die twee straaljagers hebben gezien toen de MH17 uit de lucht werd geschoten. De advocaten willen dat deze getuigen worden gehoord. Maar die zijn mogelijk al ‘verongelukt’ en ‘CIA-dood’.”

130′ Doofpot-Bellingcat-rapporten’ .

Nep en Fop onderzoek’ van ‘007 Joura’ laat MH17 spullen en menselijke resten liggen in Oekraïne(VIDEO’s)
Het Doofpot-dossier naar het neerhalen van MH17 is enorm uitgebreid net allerlei aantoonbare onzin van o.a.  CIA-Bellingcat die altijd voor wat dan ook de Russen  en Poetin de schuld geeft . Het bestaat uit ruim 40.000 pagina’s en omvat zes jaar onderzoek. Toch is dat geen garantie voor succes, zei Van Eijck. Volgens hem ontbreekt belangrijke informatie.”Op de crash site heeft geen forensisch onderzoek kunnen plaatsvinden en de plek is vier maanden onbeheerd gebleven en dat het OM tot heden altijd heeft geweigerd  om de Black Box ook aan Malaysiate geven . Daarom kan niet worden uitgesloten dat er bewijs is verdwenen, gemanipuleerd of zelfs toegevoegd.”Het dossier bevat ook 130 rapporten van ‘Nep en Fop deskundigen’ die aantoonbaar allemaal meer dan riant  zijn betaald door het OM en/of de CIA en/of MI6 en/en of de AIVD. Van Eijck vroeg zich af of deze onderzoeken goed zijn uitgevoerd en of de ( corrupte)  deskundigen wel genoeg kennis en ervaring hadden om betrouwbare conclusies te trekken.

‘OM was overhaast ‘:Eerlijke Hoofdofficier alsnog ontslagen door ‘Public Enemy -Trump’ na ‘Trump& Epstein-onderzoek’ en vervangen door zijn ‘Snake in South- Wall Street- defense lawyer -Jay Clayton'(VIDEO’s)

Het Openbaar Ministerie verdenkt namens de CIA drie Russen en een Oekraïner van het neerhalen van MH17 met een Buk-raket en de moord op alle 298 inzittenden. Het vliegtuig vloog over een gebied waar pro-Russische rebellen vochten met het Oekraïense leger.Van Eijck vindt dat het OM “overhaast en partijg” heeft besloten om zijn cliënt te vervolgen, een Russische inlichtingenofficier die betrokken zou zijn geweest bij de bescherming van de Buk-installatie.”Wie de raket heeft afgevuurd, in wiens opdracht en met welk doel is nog in onderzoek. Of daar ooit een antwoord komt, is maar de vraag. Hoe kan worden vastgesteld dat onze cliënt als ondergeschikte betrokken was, zolang de commandostructuur niet duidelijk is?