( door Steve Brown, Power to The People )

AMSTERDAM-NOIR-Braking News: John de Mol: Mijn Three Stooges René van der Grijp, Johan Derksen en Wilfred Genee doen wat IK wil! (VIDEO)

De ‘AIVD-JUNKIE- AIVD-Moordenaar-Peter R. de Vries’ (VIDEO’s) kan niet meer met drugsgeld van Klaas Bruinsma zijn ‘Master John de Mol’ weer redden van faillissement(VIDEO’s). 

Bagger-John de Mol’ gaat de strijdt aan met Facebook & Google kopt De Volkskrant met ‘Hoer-Menno’ op de Voorpagina en is wanhopig op zoek naar domme Investeerders(VIDEO’s).

‘Maffia Boss John de Mol’ is markant al failliet en nu brengt zijn bejaarde racistische Relschopper Derksen zijn enige ‘Voetb(r)al-programma’ wat nog een klein beetje kijkers trekt en dus poen in gevaar met zijn ‘Derksen- Kuifje in Afrika-racisten –opmerking’: ‘Alle zwarte lijken op Zwarte Piet’. Een echte onvervalste ouderwetse Sjors en Sjimmie & Kuifje in Afrika(Video) opmerking. Maar goed Derksen is natuurlijk ook wel van die uitstervende bejaarde generatie van ‘Sjors en Sjimmie & Kuifje in Afrika & Zwarte Piet ( Black Face)’  is Top voor onze kleine kinderen.

De Three Stooges VI Veronica van ‘Maffia Boss John de Mol’ in ‘Het Zwarte Piet -Jesse Klaver-nauw’(VIDEO’s).

Woede over ‘Bosneger’-uitspraak in RTL-programma, maar niet over ‘Dobberneger’ van Forum voor geen Democratie Gemeenteraadslid Nanninga(VIDEO’s) .

‘Voetb(r)al-Veronica Inside’ (met domme brallers Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp) is al jaren besproken vanwege de oude mannen ‘Onderbroeken- LOL’ -manier waarop aan de ‘Nep en fop-stamtafel’ domme ‘Tokkie- meningen’ worden verkondigd, ook over ‘Kul-zaken’ die niets met voetbal te maken hebben. Deze week kwam daar een nieuwe racistische rel overheen, toen ‘Toean Besar– Derksen’ in de uitzending een vergelijking maakte tussen de rapper Akwasi en Zwarte Piet.

Steve Brown:Why Blacks and poor People  get killed by police in the US&NL. Black Lives Matter” & Willem Holleeder(Video).

Zwarte Piet steelt niet, Rutte wel & ‘Mocro Maffia helpt Armen op de Dam  in Amsterdam(VIDEO)

Akwasi was één van de sprekers tijdens de anti-racisme-en Mad Dog -Red Neck-demonstratie(VIDEO’s) op de Dam in Amsterdam, waar hij zich nogal fel uitliet over Zwarte Piet. Toen tijdens de hysterische Voetb(r)al-racistische uitzending van Veronica Inside een foto van een Zwarte Piet (die was komen opdagen bij een demonstratie elders in het land) werd getoond, vroeg de oude  ‘Kuifje in Afrika –racist Derksen’: ,,Weten we zeker dat dit niet Akwasi of Zwarte Piet of Sjimmie is , maar hoe dan ook ze horen alle drie huis in de’ Human- Racist-Zoo’?”

Sponsors van Veronica Inside distantieerden zich direct van die oude mannen rasitsiche uitspraak, meerdere bedrijven willen niet meer adverteren rond het ‘Voetb(r)al- racistische -Zwarte Pieten-programma’. Johan Derksen: ,,Ach, die reclameblokken zijn toch al veel te lang , zolang mijn 7 Ton per maar betaald wordt door onze Maffiabaas Bagger psychopaat John de Mol blijf ik pepernoten strooien en iedereen met de roeigeven en wie het niet aan staat kan in de zak naar Spanje , hihihihih ”, reageerde de oude racist ‘Toen Besar- Derksen’ eerder. ,,Weet je, ik zit daar om mijn racistische Bral- mening te verkondigen en dat zal ik blijven doen tot de laatste snik net als mijn grote voorbeeld ‘Mad Dog Red Neck- Trump’ die net als ik gewoon wat kleedkamer humor rond spuit, zoals Trump bralt iedere vrouw die hij tegen komt gelijk in haar Kruis grijpt, hihihi moet nu even eerst een plasje doen”:

 

‘Dit is weer een storm in een glas water die wel overwaait. Morgen is er weer een andere rel. Dat gaat vaker zo. Dan beginnen mensen drie dagen na ons programma te gillen. En denken commerciële jongens van bedrijven: wij kunnen niet achterblijven. Maar ach, ik ga daar niet over. Ik vond het trouwens nog niet eens zo’n heel slechte ‘Kuifje in Afrika- grap’ en het is niet waar dat in inconsistent ben en vaak tijdens het programma in mijn broek pis en ik en Trump zijn niet seniel”, aldus Toen Besar Derksen trots.

Ver de grens staat Zwarte  Piet berucht als Black Face:

Daar denken de internationals meer dan terecht anders over. ,,Dit is onschuldige humor? Dit is de taal van de voetbalkantine? Dit is maar een mening? Lekker laten gaan, joh?”, zo vragen zij zich af, daarmee verwijzend naar de manier waarop Genee, Derksen en Van der Gijp zich doorgaans verdedigen tegen ontstane ophef. ,,Nee! Dit is ver over de grens en pure ouden mannen racisme ”, zo counteren de internationals. ,,Niet voor de eerste keer. Niet voor de tweede keer. Keer op keer op keer.”

#NurseLivesMatter: Franse Politie van ‘Boy Macron’ discrimineert niet en slaat iedereen in elkaar inclusief Verpleegsters & Gele Hesjes.Pedo- Kees van der Spek: Het is Oké!(VIDEO’s) .
Zij zijn dan ook klaar met het ‘Voetb(r)al-racistische -programma net als wij van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir dat al veel langer waren ‘. ,,Enough is enough! Wij, Oranje-internationals, laten ons niet meer interviewen door dit’ Kuifje in Afrika &Sjors en Sjimmie-programma van ‘MaffiaBoss John de Mol’” Op Twitter lieten Virgil van Dijk en Merel van Dongen als eerste van zich horen, op Instagram maken veel meer spelers het statement, onder wie Jong Oranje-aanvoerder Teun Koopmeiners. Daarbij wordt de hashtag #VeronicaOffside gebruikt.
Eerder haalden Memphis Depay en Eljero Elia al snoeihard uit naar het ‘Kuifje in Afrika- Veronica- Inside’. ,,
OPROEP: Neem contact op met de onderstaande brands en stel ze kritische vragen over wat er met hun geld gemaakt wordt”
, zo richtten zij zich tot hun volgers, doelend op de adverteerders. ,,Tag ze. Tweet ze. Bel ze. Slide met gestrekt been in hun DM’s!!!”, zo lieten beide aanvallers meer dan terecht weten.

Schokkend. Zelfs de Black Godfather van de Zeedijk Amsterdam (Video) werden zwaar gediscrimineerd en beroofd door de Rat in pak Politiek en de Politie: