( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Laatste restje ‘Nep en Fop-Rechtsstaat’ buiten werking gesteld met ‘Der Endlösung Corona-Bom-virus’ door Regime Taxfree-Shell Rutte & King Willem(VIDEO’S).

Volksnieuws berichtte als enige dat er 10 duizenden betogers op de Dam stonden samen met Halsema zonder ‘Corona-mond –doekje’ en nu dat zij mag blijven als Burgemeester.(VIDEO’S).

Een geplande demonstratie tegen ‘Der Endlösung corona-Bom-virus’ maatregelen van het kabinet regiem van de ‘VVD Godfather Rutte’ en zijn ‘NSB-Steuntroepen’ de ‘Nep en Fop Christen-CDA’& D66 DDR66 en de CU-incest Bijbelbelt’ zondag mag niet doorgaan. De VVD Boef Remkes, de vervanger van de ‘VVD- aarst-Boef Burgemeester-Lady Krikke(VIDEO’s) verbiedt het protest en daarmee het recht op Demonstratie . ‘Het Malieveld is niet van elastiek als het gaat om de( niet bestaande) Grondrechten van ‘Jan met de met Pet & Mien met Schort'(VIDEO’s), hahahahah .’ De organisatie stapte vandaag terecht naar de rechter.

Via een kansloos kort geding willen de organisatoren de mogelijkheid krijgen om toch te betogen. Het kort geding wordt schriftelijk gevoerd en niet fysiek in de rechtbank. De rechtbank in Den Haag zal waarschijnlijk vrijdag nog of anders zaterdag uitspraak doen. Dat zal dan wel een verkort vonnis worden, zonder uitgebreide toelichting en natuurlijk wijst de ‘Nacht und Nebel Rechter’ van  de Heersende Klasse(VIDEO’s)  het af. Dus alleen een toe- of afwijzing.

#NurseLivesMatter: Franse Politie van ‘Boy Macron’ discrimineert niet en slaat iedereen in elkaar inclusief Verpleegsters & Gele Hesjes.Pedo- Kees van der Spek: Het is Oké!(VIDEO’s)

De VVD Boef-Johan Remkes, waarnemend  ‘Graai&Naai-burgemeester’ van Den Haag en Voorzitter van de ‘Veiligheidsregio voor de Taxfree-Royal- Killer-Elite- Haaglanden’, verbood vanochtend de demonstratie tegen zijn Godfather Rutte. Tot deze beslissing kwam hij na overleg met zijn NSB- Killer-politiechef en het Openbaar Ministerie van de Ministers ‘CDA- Gestapo-Generaal -Grapperhaus’ en de ‘VVD-Elite-Gangster Dekker’ . ,,Het recht op demonstratie is een groot goed, maar is niet ongelimiteerd voor het Labbekakken Volk(VIDEO’s)  die thuis horen in de Human Zoo”, aldus Remkes.

Politiebond & Tweede Kamer:Drie jaar voor Moord op een Labbekak is een gepaste straf(‘qualified immunity’) voor onze ‘Killer-Cops’, Heil King Willem(VIDEO’s).

Schandalig: ‘Corona-Aasgier-Koning Willem-Alexander’ vaarde proef tijdens Coronacrisis ‘Super-Patser- Speedboot’ van 4 miljoen euro(VIDEO’s).


De ‘VVD-Boef Remkes’ uit de school van het ‘VVD-Bloemendaalse- Rat in pak-rovers nest‘  hakte donderdagavond lichtelijk aangeschoten van de drank  in de corrupte Driehoek met de chef van de Haagse politie en de hoofdofficier van justitie de knoop door. Vroeg op de avond was het protest van actiegroep Virus Waanzin al besproken. Voordat het definitieve besluit om de manifestatie te verbieden werd genomen, staarde de dronken Remkes eerst nog naar zijn favoriete het ‘Riool-tv-programma’ van de ‘Super- BN- Hoer- Beau’, waar de organisatoren te gast waren. ,,Daar kijken natuurlijk ook veel bejaarde Zombie TV-mensen naar, daarmee nam het risico toe dat het veel te druk wordt zondag, hihihihihih ”, schetst de zegsvrouw beroepsleugenaar  van de waarnemend ‘Graai&Naai- VVD-Burgemeester’.

Kansloos Kortgeding.
De organisatie had een kansloos spoed kort geding aanspannen, laat organisator Jan Engel weten. Een tijdstip is nog niet bekend.” Het verbod Van Remkes en de Rechters zag hij niet aankomen. ,,We hebben de demonstratie al op 10 juni aangemeld en bijna dagelijks intensief contact met de politie erover gehad. De politie verdient een grote pluim, ze hebben goed meegedacht.”Volgens Engel heeft de gemeente nooit contact opgenomen met de organisatie. ,,Het heeft er alle schijn van dat dit besluit zo is getimed om de gang naar de rechter te bemoeilijken.”De demonstratie stond gepland van 13.00 tot 17.00 uur. Onder anderen opiniepeiler Maurice de Hond en dj Jean en dj Paul Elstak en ing Steve Brown van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir zouden bij het protest zijn.