(van onze ‘Royal-VVD&CDA- Pedo-Rapist- Klasse Justitie ‘redactie)

AMSTERDAM-NOIR-‘Taxfree-War Crime-EU- Elite- Pedo -Klasse Justitie’ : Sinds ‘VVD-Crimefighter –Teeven’ de grote baas van Jeugdzorg is in Amsterdam zijn de ‘Pedo-verkrachtingen van patiënten een Coronavirus geworden en uiteraard niemand gearresteerd (VIDEO’s) .

Minstens 3000 kinderen zijn in Frankrijk sinds 1950 het slachtoffer geworden van verkrachtingen  binnen de ‘Elite-Katholieke-Pedo-Rapist- Kerk’ en tot heden is er niet aan van die levensgevaarlijke psychopathische daders aangehouden. Dat is de schatting van een ‘onafhankelijke’ Doofpot-commissie die ‘Nep en Fop-onderzoek’ doet naar de ziekelijke misdadige ‘Pedo-Rapist- Prince Andrew& Epstein& Prins Claus& Ed Nijpels& Demmink- seksueel –misbruik(VIDEO’s)’.

De selectief blinde voorzitter van de commissie veronderstelt verder zeker 1500 daders bij de  Duivelse kerk, van Psycho geestelijken tot andere smeerpoetsen kerkfunctionarissen. De voorlopige cijfers zijn gebaseerd op een eerste overzicht van de ‘Doofpot-onderzoeken’ die de commissie deed in de ‘Doofpot-archieven’ van  de ‘Elite-Pedo-Rapist-bisdommen’ en religieuze Duivelse gemeenschappen.