(door de bijna vermoorde(VIDEO’s) bijzonder Hoogleraar Steve Brown in de ‘Media & OM-Pedo-Elite-Maffia’)

AMSTERDAM-NOIR-#Metoo-pechtoldgate & The Hillary Child-Sex-tape & Child-‘Savile & Fred Teeven&Demmink & Nijpels & Clinton & Prins Claus-Rape-Abuse-Cases’(Video’s)

Pedo-Amber Alert’:’VVD-Griezel-Teeven’ aan de slag in de Jeugdzorg bij (Maffia)-‘Partners voor Jeugd’ en zijn personeel verkrachten er op los(VIDEO’s).
De ‘Staat-AIVD-NPO’ en hun  gabbers in crime het corporate crime van ‘Maffiabos John de Mol’ en zijn ‘BN-Junkie- hoertjes’ a La  ‘OM- Kroongetuige -Junkie- Nabil B.-adviseur –  Peter R .de Vries’ (Video’s) waarschuwen uw dagelijks voor de Monsters Holleeder & Taghi & Steve Brown, de Motorbende ‘s  Clubs ,de Russen de Chinezen, Iran en Venezuela ,etc(VIDEO’), terwijl uw kinderen  jaar in jaar dagelijks straffeloos worden verkracht door de Elite en hun ‘NSB-Jeugdzorg -zieke -perverse- loopjongens’:

#ProDemos-#Metoo & # Fraude & # Corruptie#Dierenleed -Pedo-Rapist-epidemie in het ‘Mooie Doeners’- Land van Taxfree- Rutte & Co(VIDEO’s).

Onder het schrikbewind voor ‘Jan met de Pet’ van de VVD Crimefighter Volksonderdrukker ‘Griezel Teeven’ (VIDEO’s) gaan kinderverkrachters en incestplegers vrij uit en dat was nog steeds het geval onder het bewind van zijn opvolgers ‘Ard-sodomie-van der Streur’ en  de huidige VVD-Elite-Gangster Dekker:

‘Nacht un Nebel- President Wiertz-Wezenbeek’ Rechtbank&  Riool-Showbizz- Lynch-OM- Amsterdam maakt weer ‘foutje’,zodat haar ‘Pedo-Rapist-Hoofdofficier Leenders’ niet vervolgd kan worden(VIDEO’s)

De Nederlandse ‘Taxfree-Machthebbers’ met hun boogbeeld  King Willem zijn verrot tot op het Bot(VIDEO’s): Zo heerst er op het ‘Elite-Misdaadcentrum’:” Het  Binnenhof” met de ‘VVD- Klimaat- Kroonprins-Pedo Rose Ed Nijpels’ als Voorzitter van ProdeMos een ware terreur van Verkrachtende& cocaïne snuivende  Pedo’s waarvan de eerste nog de cel in moet verdwijnen:

Topje van de ijsberg: De selectief blinde Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) kreeg vorig jaar 290 meldingen(kuch) binnen van ‘Pedo-Rapist-seksueel misbruik’- of overschrijdend gedrag. In slechts 99 gevallen van seksueel misbruik werd ‘contact’ opgenomen met de ‘NBS-Vinger-Killing Cops’(VIDEO’s), bevestigt een woordvoerder van de IGJ en er is tot nu toe nog geen ‘Pedo-Demmink-verkrachter’ veroordeelt tot gevangenisstraf.

Uit de Oude ‘Showbizz-Vuilnis -Pedo doos’:BBC’er bekent verkrachting arbeiders en wees kinderen (VIDEO’s).

Beschuldigingen lopen uiteen van aanranding tot verkrachting van extreem jonge weerloze cliënten en patiënten. Het is niet duidelijk hoeveel meldingen en Doofpot-onderzoeken hebben geleid tot een rechtszaak(Kuch,Kuch).Het merendeel van de signalen is afkomstig uit de gehandicapten- en ‘ Fred-Teeven-jeugdzorg’: beide ‘ Elite-Pedo-misdaad-sectoren’ rapporteerden ongeveer negentig incidenten en de rest ging de ‘Demmink-Doofpot’ in. Ook vanuit de gemeentelijke gezondheidszorg (zestig) en ouderen- of thuiszorg (dertig) kwamen veel signalen binnen, waarvan ook de meeste de ‘Demmink-Doofpot’ in gingen .

‘AIVD-informant -Pedo-Junkie-Peter R. de Vries’: ‘Pedo-Pim Fortuyn had ‘seks’ met minderjarigen’, net als mijn oude ‘Neuk-gabber Kees van der Spek’, Ed Nijpels & Demmink,Leenders, etc(VIDEO’s).

‘AIVD-informant & Junkie-Peter R. de Vries’ kan niet meer met drugsgeld van zijn voormalige baas  de vermoorde Maffiaboss- Klaas Bruinsma zijn ‘Master John de Mol’ weer redden van faillissement.(VIDEO’s)

“Binnen de gehandicaptenzorg kunnen zeer kwetsbare cliënten niet  goed voor zichzelf opkomen en dan worden deze gehandicapten ook nog misbruikt door die walgelijk #Metoo-Junkie -Johny de Mol Jr. (VIDEO’s)die hij  schaamteloos ten gelde maakt op de Riool -Tokkie-TV van zijn Papi de Bagger- psychopaat John de Mol“, vertelt een woordvoerder van de IGJ aan Skipr. “Een relatie terwijl een cliënt afhankelijk is van zorgverleners, is überhaupt niet toegestaan, ook niet als de cliënt aandringt op seksuele handelingen, maar wie doet ze wat, Koning Willem Alexander, Rutte, Fred Teeven, Peter R. de Vries, nou ik dacht het niet,  maar pas op voor de Russen en Chinezen en de Media Monsters Holleeder, Taghi en Brown(VIDEO’s)

Een woordvoerder van de IGJ vertelt in dat tuchtzaken, schorsingen en ontslagen na ‘Demmink-Doofpot-onderzoek’ tot de mogelijkheden behoren, terwijl die psychopaten feitelijk keihard zouden moeten worden vervolgd en dat gebeurt nooit . Volgens de IGJ zijn de ‘Doofpot-Demmink-cijfers’ moeilijk te vergelijken met voorgaande jaren: “Soms gaat het om meer meldingen, het andere jaar minder, maar uiteindelijk gaan al de zaken de ‘Demmink-Doofpot’ in .”

Teeven:” Mijnheer Brown u wordt vermoord door Sam Klepper en John Mieremet , hahahahah”:

Griezel Teeven’ het Symbool van de teloorgang van Ministerie van Justitie&Media komt met ‘Huil & Lieg-Boek’(VIDEO’s).

Bizarre: De’ Riool- Media-  Nep en Fop Crimefighter’& Amsterdamse Jeugdzorg Boss- ‘VVD -Griezel -Teeven’ verklaarde in een onbewaakt zeldzaam moment van eerlijkheid tegen over Volksnieuws het volgende:” U mag gerust weten dat ik een grote bewonderaar ben van King Willem & Trump en onze oude partijgenoot Call Grill  Ayaan Hirsi Ali(VIDEO’s), nee ik heb haar niet geneukt en dat zit mij nog steeds dwars, want de hele VVD en PvdA Top heeft haar geneukt. En ik net als Trump, King Willem en  Hiris Ali een grote voorstander ben dat wij voor de Labbekakken ( lees: Laagste Klasse) weer een ouderwetse Human Zoo in het leven roepen, hahaahah, en stem op mijn partij de VVD-misdaadgroep en koop mij Helden Boek voor Volk en  Vaderland, hahahaha”: