( door de ‘Staats-AIVD NOS’ en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Toch geen ‘KKK-Trump-rally ‘op ‘ Tulas Massacre –#Juneteenth’ bral de Fake news NOS& Groupie Hirsi Ali uit de ‘Human-Zoo’ en ‘Puppet’ Trump weer goed(Video’s).
De ‘US-Taxfree-Killer-Elite’  laat links en recht in zijn ‘Slaven-Staten’ mensen kidnappen. Zo werd in Canada van de Trump’s Boy Trudeau  ‘ Kroonprises Meng Wanzhou’ van Huawie gekidnapt (Video’s) en sindsdien als gijzelaar vast gehouden.

Psychopath Statement by Ex CIA Mass Murder& Drugs Dealing- Secretary Pompeo on the World Press Freedom while Killing Assange &Free Press(VIDEO’s)

Wordt Assange in Engeland bijna dood gemarteld in de cel van zijn ‘Poedel Boris Johnson’ na orders van ‘Mad Dog Trump’ en zo te zien komt er geen einde aan die Internationale Kidnappingen.

Lees hierna het ‘dr. Goebbels – artikel ‘van de ‘Staats-AIVD-NOS’  dat bewerkt is door onze waarheid commissie:
“Venezuela vraagt om de onmiddellijke vrijlating van een zakenman die nauwe banden onderhoudt met de regering wat niet strfaab is volgesn de Inetranela Rul of Law . De zajen man werd vrijdag op de Kaapverdische Eilanden gearresteerd op verzoek van de Verenigde Staten  US- Taxfree-War Crime& Steel the OIL&Gold- Killer Elite’ met hun puppet  ‘Oorlog ‘s misdadiger& Red Neck- Trump’. Alex Saab wordt verdacht door de ‘US-Killer-Elite’  van het sluiten van  deals voor de Venezolaanse president Maduro wat volgens de Rule of Law niet strafbaar is.Hij zou met zijn privévliegtuig onderweg zijn geweest naar Iran en in Kaapverdië een slaaf Staatje van de ‘US-Taxfree-Killer-Elite’  zijn geland om bij te tanken. Het is niet duidelijk hoe de Amerikanen wisten dat hij daar was. Via vluchtgegevens is achterhaald dat het toestel vrijdag was vertrokken uit de hoofdstad Caracas. In Kaapverdië stond een Amerikaans CIA- privévliegtuig illegaal klaar voor een gecharterde Kidnappings vlucht naar het privévliegveld Opa Locka in Miami. Het is onduidelijk of hij nog op de Kaapverdische eilanden is of dat hij naar de US of  al naar het ‘US-Martelcentrum – Guantanamo Bay’  op Cuba is gebracht. Trouwen wanneer wordt dat stuk  estolen Cubaanse grond eindelijk eens terug geven aan Cuba?Saab wordt ervan verdacht dat hij de democratisch gekozen President  Maduro heeft geholpen een deal te sluiten met Iran.  Verdacht? Wederom daar is volgens het Internationale  Rule of law niets strafbaar aan. Dat land zou Venezuela olie, arbeidskrachten en goederen hebben geleverd in ruil voor 9000 kilo goud – met een waarde 500 miljoen dollar. Volgens zijn advocaat heeft Saab met die deal niets te maken en houdt hij zich als zakenman bezig met voedingsmiddelen.

Humanitaire missie worden door Puppet Trump en zijn (EU)- Slaven- Staten misdadig  nek omgedraaid.


Saab zou eerder via Turkije al goud naar Iran hebben verscheept, waarmee de  illegale  ‘Wurg -het Volk dood-sancties ‘van de US-‘Taxfree-War Crime& Steel the Oil &Gold- Killer-Elite’ met hun Puppet Red Neck-Mad Dog Trump tegen dat Olieland werden geschonden.

Black& Poor-people from the Human ZOO are ‘terrified’ of Mad Dog Trump’s ‘Killer-cops’ who can pull trigger & walk free due to ‘qualified immunity’ just like in The Netherlands from Slave Master Premier Rutte(VIDEO’s)
Landen als Iran, Irak, Syrië en Venezuela en China, Cuba en Rusland,etc. worden door de ‘US & EU-Taxfree-Royal- Killer Elite’  net als hun ‘Labbekakken- onderdanen’ beschouwt als een ‘Human ZOO’ waar zij mij kunnen doen wat ze willen: ” Black& Poor-people from the Human ZOO are ‘terrified’ of Mad Dog Trump’s ‘Killer-cops’ who can pull trigger & walk free due to ‘qualified immunity’ just like in The Netherlands from Slave Master Premier Rutte(VIDEO’s)” :

AIVD Plaats ‘Zakkenvuller & Callgirl Iris de Graaf’ als nieuwe ‘Rusland- Fake News-correspondent’ voor de Staats- NPO als vervanger van ‘AIVD- Spion-Zakkenvuller-Mafkees-Godfroid’(VIDEO’s):

Volgens de regering in Caracas reisde Saab, die de Colombiaanse nationaliteit heeft, op een Venezolaans paspoort en was hij op een humanitaire missie om voedsel en medicijnen te kopen. En dat laatste is ook gewoon waar, maar volgens de ‘Staats-AIVD –NOS’ van ‘Pimp & Mega- Fraudeur- Frans Klein ‘ wordt dat mede in opdracht van de CIA in twijfel getrokken. Het Corrupte en laffe Interpol heeft pas een dag na de arrestatie Kidnapping een internationaal aanhoudingsverzoek gedaan, staat in een regeringsverklaring. Daarmee zijn volgens de regering internationale regels overtreden en is de diplomatieke onschendbaarheid die Saab had als onderhandelaar namens de regering geschonden door puppet Mad Dog Trump.

VVD-Beroepsoplichter & Callgirl Ayaan Hirsi Ali & Homofobe Niall Furgasson ’: US samenleving is het beste land van de Wereld voor de George Floyd’s & straat arme mensen&Native Americans(VIDEO’s)’

Corruptie van de US&EU –Taxfree-Snake in Suist vernietigd de wereld en is verantwoordelijk voor  o.a. 16 miljoen stervende kinderen van de honger per jaar en de vernietiging van het Klimaat of te wel de aarde .  VVD-Godfather Rutte& ‘EU D66 ‘DDR66- Mega Fraudeur -Sophie in ’t Veld’  het is oké.

De arrestatie Kidnapping  is een klap in het gezicht van de regering-Maduro en de Internationale Rule of Law  en mensenrechten. Volgens de altijd liegende ‘US-Taxfree- War Crime-Killer-Elite’ beschikt Saab over geheime informatie over de manier waarop de president, zijn familie en zijn belangrijkste adviseurs miljoenen hebben weggesluisd via overheidscontracten, terwijl de bevolking van het olierijke land honger lijdt(kuch. Kuch) Bizarre beschuldigen trouwens ,gezien het feit dat de ‘US&EU-Taxfree-Royal- Ultra-rijken-Elite Gangsters’(VIDEO’s) al eeuwen lang niet anders doen In juli vorig jaar werd hij door de’ US-Taxfree-Killer-Elite ‘ aangeklaagd voor witwassen, het omkopen van Venezolaanse ambtenaren en het wegsluizen van meer dan 350 miljoen dollar naar overzeese bankrekeningen. Dat zou onderdeel uitmaken van een voedselprogramma voor mensen die honger lijden in Venezuela.Saab zei na beschuldigingen van corruptie in 2017 in een interview dat hij een open boek is en een schoon geweten heeft. Hij ontkende toen dat hij betrokken was bij corrupte contracten met Venezuela.

De ‘US-Taxfree-Killer-Elite’  beschuldigt Saab al langer van corruptie voor president Maduro ten koste van de bevolking van Venezuela en heeft hun ‘CIA Puppet Guaido’ samen met zijn EU-Slaven-Staten uitgeroepen tot hun  President van Venezuela”

Maar er is ook goed News: ‘Volks-jurist & Verzet’s Held-Steve Brown’ is door de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV(Video) en zich zelf uitgeroepen tot de echte Premier van Nederland en heeft beloofd per direct al het ‘VOC-Bloed-Goud’ uit de Nederlandse-Misdaad-Bank(Video) en van ‘Taxfree-VOC-SS-King Willem& Parasieten familie'(Video) onder het Volk uit de Laagste en midden Klasse te verdelen en de ‘Desk Killers’ keihard te vervolgen: