( van onze ‘VVD&CDA -Pedo-Rapist- Klasse -Justitie ‘redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Amsterdamse Brandweer & Politie Bobo’s -Zakkenvullers Leen Schaap &Willem Woelders & Jan Pronker corrupt(VIDEO’s).
Corrupte en feestende Politiebond :’(NSB)-Agenten zijn anders dan burgers en moeten soms vaak (dodelijk) geweld gebruiken, hahahha’ want zij moeten de Labbekakken(lees: Laagste Klasse ) onder de duim houden in de Straf de armen maatschappij  voor de onze Bazen de Heersende Klasse &’Taxfree- King Willem’, hahahahah,”

Corruptie bij Zedenpolitie groter dan al bleek tijdens de Hoornse  ‘Gijlneef-Insluip-actie’ van ‘AIVD&Polite- informant  Peter R. de Vries'(VIDEO’s)

Schandalig: ‘Corona-Aasgier-Koning Willem-Alexander’ vaarde proef tijdens Coronacrisis ‘Super-Patser- Speedboot’ van 4 miljoen euro(VIDEO’s).

Sinds de verschrikkelijke corrupte VVD Griezel Fred Teeven en Bral Opstelten de baas zijn geweest op het het ministerie van Klasse Justitie zijn de de straffen voor de labbekakken draconisch omhoog gegaan en behoort Nederland nu tot het land dat de strengste straffen geeft van de EU en sterven ze er tegelijkertijd naar dat NSB politie straffeloos kan moorden op de Labbekakken uit naam van King Willem en zijn Hofnar Rutte. De Nederlandse corrupte en Laffe Feestbeest- Politiebond (NPB NSB) bij monde van Voorzitter ‘Judas Jan Struijs’ is het niet eens met de kritiek op een nieuwe ‘Killer-Cop gaat vrij- wet’ (‘qualified immunity’, VIDEO’s) edie in de Eerste Kamer ligt. De wet moet politiemensen beschermen als ze geweld gebruiken. Moordende Agenten worden in de toekomst niet meer automatisch als verdachte aangemerkt net als in de Tweede Wereld Oorlog(VIDEO’s)  toen zij  straffeloos  mee hielpen om de Joden uit te roeien. Dat gebeurt nu nog wel met de Labbekakken. En dat heeft nadelen voor de Moordende agenten op de Labbekakken, volgens de schaamteloze ‘NSB-er & Judas-Jan Struijs’:

Toch geen ‘KKK-Trump-rally ‘op‘ Tulas Massacre – #Juneteenth’ bral de Fake news NOS& Groupie Hirsi Ali uit de ‘Human-Zoo’ en ‘Puppet’ Trump weer goed(VIDEO’s).

Voorzitter Judas- Jan Struijs vindt dat agenten die geweld hebben gebruikt niet als burgers moeten worden bekeken. ‘Je gaat als agent met een geweldsinstructie straf de arme de straat op. Je moét ook geweld gebruiken als iemand bijvoorbeeld  in gevaar is van de Taxfree-Royal-War crime-Killer-Elite(VIDEO’s) en erger nog onze ‘Taxfree-King Willem’ en zijn Parasieten familie. En daar moet je ook op beoordeeld worden. Alleen nu moet je in de wachtrij, met alle andere burgers, bij de  onze corrupte en laffe strafrechter wachten tot dat hij de zaak in de Doofpot stopt.’

Kritiek op  de Killer-Cop gaat vrij-wetswijzigingen:

Na de gewelddadige ‘Red Neck- Politie-Moord’ op George Floyd in  de US van de Westerse Wereld leider  ‘Haatzaaier& Oorlog ’s Misdadiger- Red Neck-Trump’ en de massale anti-racisme en Trump demonstraties klinkt er kritiek op een aantal  Klasse Justitie wetswijzigingen rondom geweldgebruik van Nederlandse NSB-politieagenten en de beoordeling daarvan. Een  Moordende agent die zijn dienstwapen heeft (ms)- gebruikt of op een andere manier ‘ Labbekakken- geweld’ heeft toegepast, wordt in de nieuwe ‘Killer- Cop-gaat vrij-wet’  niet langer meteen verdacht van een strafbaar feit.

Maximaal 3 jaar voor  Henriquez  en  Rihsi Moorden.Volksnieuws berichtte als enige dat er 10 duizenden betogers op de Dam stonden samen met Halsema zonder ‘Corona-mond –doekje’ en nu dat zij mag blijven als Burgemeester(VIDEO’s).

Laatste restje ‘Nep en Fop-Rechtsstaat’ buiten werking gesteld met ‘Der Endlösung Corona-Bom-virus’ door Regime Taxfree-Shell Rutte & King Willem(VIDEO’s).

Als een ‘NSB-agent’ geweld heeft gebruikt, kan een  corrupte officier van justitie  van het Moordenaars Type H. Hoeksta en Veen (VIDEO’s) dan een  ‘Nep en fop onderzoeken’ doen in een zogenoemd ‘feitenonderzoek’ door bijv. types als de ‘beroepscrimineel- Brigadier Sandra de Ruijter’(VIDEO’s).  Als die OvJ dan vervolgens aanleiding ziet voor een strafzaak, is een agent wel verdachte(kuch, kuch). Als dan blijkt dat de agent zijn geweldsinstructie (de regels waar een politieagent zich aan moet houden) heeft overschreden dan is hij strafbaar. Volgens de nieuwe ‘Killer Cop- gaat vrij- wet’ kan een agent dan – als iemand is vermoord na geweld misbruik door de politie – maximaal 3 jaar gevangenisstraf krijgen.  Nou, die wet willen alle Dictators  in de wereld wel.En dat kan die ‘Killer-cop gaat vrij uit- wet’ dus  rekenen op forse kritiek van mensenrechtenorganisaties als Amnesty International, maar ook van advocaten en van ons Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. ‘Als je normaal geweld gebruikt als agent in de uitoefening van je functie ben je helemaal niet strafbaar. Dat is nu al zo en dat is in die nieuwe wet ook zo’, zegt strafrechtadvocaat Richard Korver ,de  laffe en corrupte Tweede kamer zou zich moeten dood schamen’.En dan te bedenken  dat op een paar na alle leden van de Tweede Kamer trouw hebben gezworen aan ‘Taxfree- King VOC-SS-Willem’, het symbool van ongelijkheid  bij geboorte, die boven elke wet staat:

‘Agenten worden nauwelijks vervolgd en als het wel een keer gebeurt, komen ze weg met belachelijk lage straffen’

Corrupte ‘Politie-Boss Bouman’ en zijn ‘Witwas -Voorzitter Giltay’: Wie doet ons wat?

Amsterdamse politiechef Smit van de ‘Vinger-politie’ lekte informatie,fraudeerde, jatte en feestte als een Beest(VIDEO’s)


De raadsman Korver staat de familie bij van Mitch Henriquez die in 2015 werd vermoord bij zijn arrestatie door laffe en corrupte ‘Red Neck- NSB-politie’  in Den Haag. De ‘Red Neck- agent’ die de nekklem bij Henriquez toepaste, werd vorige jaar in hoger beroep ‘veroordeeld’ tot een half jaar voorwaardelijke gevangenisstraf en mocht ook nog gewoon in dienst blijven. Het extreem corrupte en laffe Klasse Justitie  Gerechtshof vond – in tegenstelling tot de rechtbank – dat het toegepaste geweld(Moord) rechtmatig was.’Er worden nauwelijks agenten vervolgd in Nederland, laat staan voor doodslag en/of Moorden. En als dat wel gebeurt, komt men daar weg met belachelijk lage straffen waar u en ik nooit mee wegkomen. Dus het is in dat opzicht ook helemaal niet nodig om dit te doen’, stelt Korver.

Pure Klasse Justitie: ‘Straffen worden beduidend nog lager voor de Killer Cops: AIVD & Politie-informant-Peter R. de Vries’ en zijn ‘SBS-Judas-Raadkamer -advocaat Peter Schouten’: ”Wij bezorgen Willem Holleeder & Ridouan Taghi Levenslang zolang Justitie ons betaald”(VIDEO’s).

The ‘US-Taxfree-Killer- Elite’ is a Failed Police State with Dictators Trump & Obama & Biden as the Great Western Leader(VIDEO’s) .
De advocaat Korver vreest meer dan terecht dat straffen voor ‘NSB-Vinger-agenten’ in de toekomst beduidend nog lager zullen uitvallen en wei zal het zeggen krijgen ze zelfs na een Moordje een Koninklijke onderscheid van King Willem . Áls agenten al voor de eveneens corrupte en Laffe ‘Nacht und Nebel-rechter’ moeten verschijnen. De vrees is dat geweldszaken en Moorden door de politie gepleegd op in hoofdzaak de Labbekakken straks niet meer door een gewone strafrechter getoetst zullen worden. ‘Alleen in die nieuwe ‘Killer Cop- gaat vrij- wet kun je dan vervolgd worden voor het schenden van de ambtsinstructie en dan is, bij een overlijden en/of een Moord , de maximumstraf opeens 3 jaar. Terwijl bij een overlijden en/of een Moord zoals het nu is geregeld, de straffen gelijk zijn aan u en ik’, aldus Korver.

Zembla Wir haben das nicht gewusst: Misdadige Officieren van Justitie a La H. Hoekstra, Wouter Bos, ‘Pedo-Leenders’, Vliet,Teeven,Van Nimwegen,Marianne Bloos& ‘Foute’ Politie zijn geen incident(VIDEO’s).
De  corrupte en laffe NSB-er Struijs  van  ‘Judas- SBS -Raadkamer’ van ‘Joker  Peter  de Vries’ is het daar niet mee. ‘Ik heb die vrees niet als loopjongen van mijn King Willem en Peter R. de Vries. Sterker nog: ik denk alleen dat het hier beter wordt omdat er vanuit een’ Moord er maar op los-politieview’ wordt gekeken. Familieleden kunnen natuurlijk altijd een zinloze  Artikel 12-procedure starten (bezwaar aantekenen, red.). Dat wordt uitermate (niet) goed beoordeeld in  het Nederland met  CDA Minister van  Klasse Justitie ‘Gestapo-Generaal Grapperhaus’ & ‘VVD Elite-Gangster Dekker’ , dus dan kan je altijd nog (niet) worden vervolgd.‘ Dat laatste  gebeurt dus feitelijk zelden of nooit. Die artikel 12 SV is een Fopspeen voor de Klagers.

VVD-‘Griezel Teeven’ het Symbool van de teloorgang van Ministerie van Justitie&Media komt met ‘Huil & Lieg-Boek’(VIDEO’s).

De voorzitter van de Nederlandse corrupte ‘Feestbeesten- Politiebond’ vindt niet dat de overheid  c.q. Kabinet Rutte zelf in eerste instantie verantwoordelijk is voor de vervolging. ‘Dat is niet logisch, omdat het een politieagent betreft. Daarnaast kan het ook door een officier van justitie worden gedaan. Dat die zegt: ja, maar dit is een té zware zaak, die laat ik via een andere  ‘Doofpot-route’  lopen, die gaat naar de meervoudige ‘Doofpotten- strafkamer’ .’Amerikaanse Red Neck-  Moordende politieagenten worden écht anders opgeleid dan hier'(Kuch).

AIVD & Politie-informant-Peter R. de Vries’ en zijn ‘SBS-Judas-Raadkamer -advocaat Peter Schouten’: ”Wij bezorgen Willem Holleeder & Ridouan Taghi Levenslang zolang Justitie ons betaald”(VIDEO’s) 
De Corrupte  en laffe Jan Struijs , voorzitter Nederlandse  ‘NSB- Vinger- Politiebond’ en  schaamteloze  ‘Judas- loopjongen'(Video) van de SBS-Judas-Raadkamer van AIVD & Politie Informant & OM-adviseur  van ‘Junkie-kroongetuige Nabil B.’ ‘Junkie-Peter R de Vries’:

De enige partij die nagedacht  heeft en opkomt voor de mensenrechten is DENK, waarvoor Hulde aan Denk.
De extreem corrupte en laffe Judas loopjongen  van Peter R de Vries schaamteloze Struijs denkt dat de ‘Cop-Killer-gaat vrij wet’ wellicht enige vertraging op kan lopen door de discussie. ‘Maar ik hoop dat die vertraging komt omdat ze er nog eens goed naar gaan kijken en niet door wat er in Amerika gebeurt. Je moet het beoordelen naar de Nederlandse straf de arme maatschappij  standaard: ‘Doofpot-de-escaleren’ en in de verbinding problemen oplossen met de burger bijv. in het geweldige  OM&Politie- programma   de SBS-Raaskamer van Peter R de Vries’ waar ik ook vaste medewerker was .. ‘Amerikaanse politiemensen worden écht anders opgeleid: gericht op  ‘Red Neck- Trump- Moord er maar op los-escalatie, snel extreem geweldadig  ingrijpen en straffeloos Moorden op de straat arme en kansloze Labbekakken van welke keur dan ook. Wij hebben hier een heel ander patroon van werken en vanuit daar moet je redeneren , hahahhahahha, laat onze ‘Killers Cops met rust .’

Laffe en Corrupte Tweede Kamer stemde bijna unaniem voor.
De ‘Killer Cop- gaat vrij wet’ ligt nu ter beoordeling in de eveneens extreem corrupte Eerste –Tweede Petten-Kamer( Zie ook Video hierna). De volledige  corrupte en laffe Klasse Justitie Tweede Kamer heeft op DENK na met deze ‘Dictator-wet’  ingestemd.Na de kritiek van verschillende organisaties hebben de Eerste Kamerfracties van GroenLinks Rechts van Boy Klaver en Keizerin Halsema van Amsterdam en de PvdA-hoertjes aanvullende ‘Kul-vragen’ gesteld. Het is de bedoeling dat de ‘Cop-Killer gaat vrij-wet’ voor de zomer wordt behandeld in de Eerste Kamer. Wat bezielt de SP dat zij deze wet steunen,die hun kiezers straffeloos laat uit moorden?

Tot Slot: ing Steve Brown legt hierna uit  dat de Elite-Gangsters en corrupte Hoge politici en Justitie, politie en gerechtelijke macht leden en het ‘Taxfree-Shell-Koningshuis'( succesvolste misdaadgroep) bijna nooit worden vervolgd: