(Door de ‘Staats-AIVD- NOS’  en bewerkt door onze waarheid commissie)

AMSTERDAM-NOIR- Trump & Pompeo & Hirsi Ali & Stef Blok& Boris Johnson hails US moral Superiority, calls it ‘greatest in civilization’s History’ with the ‘Tusla- KKK-Race-Massacre’(VIDEO’s).

‘VVD-Beroepsoplichter & Callgirl Ayaan Hirsi Ali& Homofobe Niall Furgasson ’: US samenleving is het beste land van de Wereld voor de George Floyd’s & straat arme mensen& Native Americans(VIDEO’s).

Hele of halve ‘dr. Goebbels leugens’ publiceren is wat de ‘Staat-AIVD-NOS& NPO’ in dienst van hun Broodheer de Heersende (meer dan 1 miljard subsidie per jaar) Klasse met hun  eveneens  altijd liegende puppet de ‘VVD- Godfather Rutte’ het beste in is.Leest u maar weer eens het Fake News  artikel van de NOS hierna dat door ons bewerkt is met de waarheid:

“De Amerikaanse president Puppet ‘Red Neck -Mad Dog- Trump’  van de ‘US&EU-Taxfree-War Crime-Steel the OIL&Gold- Prins Bernhard  Killer-Elite'(VIODEO’s) gaat zijn ‘KKK& Haatzaai-presidentscampagne’ een dag later hervatten dan gepland. De oorspronkelijke ‘KKK-bijeenkomst’ was gepland op 19 juni; die datum is als ‘Juneteenth’ betekenisvol voor veel zwarte Amerikanen(Kuch, kuch).Op 19 juni 1865 was Texas de laatste van de Zuidelijke staten die de slavernij officieel afschafte, maar de Black en Native Americans nog steeds rechteloos bleven in de US en ook wel  in de EU tot vandaag de dag aan toe .

De afgelopen jaren wordt dat steeds vaker als een significante datum herdacht en gevierd, maar niet door de ‘Staat-AIVD-NOS& NPO ‘van de ‘Pimp en Mega-Fraudeur Frans Klein’ . Dat is dit jaar nog meer vanwege de protesten en opstand der straat arme na de dood KKK-politie-moord  van  op George Floyd en vele andere Black en Native Americans en straat arme blanken.

Laatste restje ‘Nep en Fop-Rechtsstaat’ buiten werking gesteld met ‘Der Endlösung Corona-Bom-virus’ door Regime ‘Taxfree-Shell Rutte & King Willem(VIDEO’s)’ .

The ‘US-Taxfree-Killer- Elite’ is a Failed Police State with Dictators Trump & Obama& Biden as the Great Western Leader(VIDEO’s).

De Haatzaaier en racist en Oorlogsmisdadiger Trump staat te popelen om als een kleine Hitler  zijn ‘KKK-campagnebijeenkomsten’ te hervatten. De president  ‘Red Neck-Mad Dog- puppet’ , die overduidelijk geniet van het straffeloos ‘Haatzaai-KKK- Tokkie-spektakel ‘en de interactie met zijn racistische kaal geplukte en straat arme  gehersenspoelde  achterban, had door  Der Endlösung  corona-Boms-virus sinds maart geen grote ‘KKK-bijeenkomsten’ met zijn Outlet ‘ Red Neck Fake News-FOX’ meer kunnen houden.

Decades of US and there EU-Slave States ‘Fake-Drug War & Poverty’ led up to the ‘George Floyd-Uprising’(VIDEO’s)

Aanvankelijk bralde de psychopaat Trump niet van plan te zijn zijn Haatzaai-KKK-agenda aan te passen vanwege Juneteenth. “Je kunt het als een viering zien van mij en mijn KKK”, bralde hij tegen een van zijn ‘Red Neck-Fox-journalist’ die hem erover ‘ondervroeg’.

Tulsa Massacre is een van de vele Elite Misdaden  jegens minderheden:

De kritiek luidde verder dat Trump zijn rally in Tulsa houdt, de plek waar net vorige maand de Tulsa Massacre uit 1921 werd herdacht. Bij die bloedige aanval op een welvarende zwarte wijk kwamen  werden destijds tientallen meer dan 300  mensen om  vermoord door een  ‘Trump’-KKK-MOB en het leger“Veel van mijn Afro-Amerikaanse vrienden Slaven  en  “Uncle-Tom” supporters vroegen me om de datum aan te passen uit respect voor deze feestdag”, twitterde  Haatzaaier en Oorlog ‘s misdadiger Trump uiteindelijk. “Om aan hun verzoeken tegemoet te komen, stellen we onze ‘(KKK)-bijeenkomst’ uit naar zaterdag 20 juni, Heil Trump en de KKK.”

How the ‘US-Taxfree-War Crime-Killer-Elite’  stole thousands of Native American children maakt Puppet Dictator  Trump &  ‘groupie-Hirsi Ali’ en zijn bazen de ‘Taxfree-Ultra-Rijken-Elite Gangsters’ nog steeds trots