(door  Verzet’s Held en rechtsfilosoof van de straat  DELO en ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR –Geen Complot: Corona maakt ‘Taxfree- ict-miljardairs-gangsters’ & Taxfree-King Willem met’ Pedo-Eilanden’ nog rijker en Jan met de Pet nog armer. Rutte: Het is Oké(VIDEO’s).

‘AIVD- informant -Junkie– Peter R. de Vries’ kan niet meer met drugsgeld van Klaas Bruinsma zijn ‘Master John de Mol’ weer redden van faillissement(VIDEO’s)

Is Nederland een rechtstaat? Tja, dat wil de ‘Staat-AIVD-NPO’ van ‘Pimp& Mega Fraudeur -Frans Klein’ en de commerciële ‘Pulp-Maffia-Tokkie-Media’ van ‘Bagger-psychopaat John de Mol en zijn AIVD- informant & ex Advocaten-Directeur van “De Vries en De-Lekkende-Mocro-Kasem” en  vet betaalde Judas-OM-adviseur van  ‘Kroongetuige -Junkie- Nabil B.’(Video’s) u doen geloven. De werkelijkheid is dat wij in een ‘Nacht und Nebel Gerechtelijke -macht'(VIDEO’s) leven, die de Labbekakken( lees:Laagste Klasse) bikkelhard vervolgd en alleen maar voor doel heeft de huidige status quo van de ‘Taxfree-Royal- King Willem- War Crime- Pedo-Rapist- Killer Elite'(VIdeo’s) in stand te houden.

Verklaar de nieuwe  ‘Taxfree-Heersende Klasse-Corona- wet’ nietig.

“Vanaf 1 juli zijn we wettelijk verplicht om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Met deze wet is het regime Rutte geen virus aan het bestrijden, maar onze  toch al ‘Nep en ‘Fop-Elite- democratisch-Pedo-rechtsstaat’ aan het afschaffen.Kijk ook aan eind van de Video hierna  hoe de AIVD informanten- Vincent Everts en Charles Groenhuijsen Willem Engel de moedige advocaten nog even proberen onderuit te schoffelen, wat zijn ze doorzichtig die NSB-ers in dienst van de ‘Taxfree-Royal- King-Willem Heersende Klasse’ :

Voormalig ‘Staat-AIVD-NOS-verslaggever -Charles Groenhuijsen(VIDEO’s)en trendwatcher Vincent Everts in gesprek met Willem Engel, Mr. Jeroen Pols en advocaat Michael Verstraeten.Dagvaarding tegen RIVM onderweg: Meer informatie dagvaarding. Petitie tegen deze noodwet is al ruim 100.000 keer ondertekend. Tekenen kan hier.

Noot:
De groep Viruswaanzin.nl die bestaat uit Willem Engel Bio Farmaceutisch wetenschapper & dansleraarm Mr Jeroen Pols en advocaat Michael Verstraeten uit belgie zijn een kort geding begonnen tegen de belgische en nederlandse staat. @mauricedehond en 40 anderen hebben zich hierbij aangeloten. Info van de website Wie zijn wij? Willem Engel heeft een wetenschappelijke carrière gemaakt als Bio Farmaceutisch wetenschapper nadat hij in 2001 afstudeerde aan de Universiteit van Leiden.[1] In 2008 verliet hij de wetenschapswereld. Sindsdien geeft hij dansles in zijn eigen studio DA Dance Studio in Rotterdam. Mr. Jeroen S. Pols is in 2003 afgestudeerd met een specialisatie in het strafrecht. Sindsdien voert hij voornamelijk bestuursrechtelijke en civielrechtelijke procedures. De afgelopen 17 jaar procedeert hij tegen overheden die het niet zo nauw nemen met wet- en regelgeving. De talrijke procedures rondom de RIEC’s trekken de laatste jaren regelmatig de aandacht. Hierbij ligt de focus van de procedures op de onrechtmatigheid van de integrale aanpak waarbij de samenwerkende overheden op structurele wijze wet- en regelgeving opzij schuiven en burgerrechten schenden. Wat willen wij? Wij strijden voor het behoud van een democratische rechtsstaat waarin ook onze kinderen nog de mogelijkheid hebben om zich in vrijheid te ontplooien en een leven te leiden met hun eigen overtuigingen en meningen. Deze vrijheden en grondrechten zijn het afgelopen decennium steeds verder in het gedrang gekomen. De COVID-19-crisis zien wij als een quantum leap in deze zorgwekkende ontwikkeling. Volgens ons is het voeren van juridische procedures tegen overheden een effectief middel in deze strijd. Wij merken dat veel rechters proberen hun werk goed te doen maar helaas blijkt ook de rechtspraak niet ongevoelig voor de toenemende invloed van de overheid. Gelijk hebben betekent niet gelijk krijgen. Toch is procederen volgens ons nog steeds een effectief middel. Waarom? Onze beleidsmakers verschuilen zich bij gebrek aan kritische vragen vanuit het parlement, toezichthouders en de media steeds weer achter inconsistente en ongemotiveerde stellingen. In de rechtszaal kan dit niet. De overheid zal zich op alle door ons naar voren gebrachte argumenten inhoudelijk dienen te verweren. En dit is in de COVID-19-zaak van groot belang: zelfs als onze vorderingen afgewezen worden, is zij gedwongen om zich voor het eerst inhoudelijk te verantwoorden over het door haar gevoerde beleid. En daarmee leidt deze strijd volgens ons uiteindelijk binnen of buiten de rechtszaal tot een overwinning.