( door de ‘Staats-AIVD –NPO’ van Pimp& Mega Fraudeur-  Frans Klein(Video’s) en bewerkt door onze waarheid commissie)


AMSTERDAM-NOIR-  Met Negatief Reisadvies geen slachtoffers van MH17 slachting. Dank u Plasterk en Rutte en de AIVD(Video’s)

Het  anti Rusland ‘MH17—Doofpot- CIA&AIVD& MI6-Bellingcat- proces’ wordt  hervat en de uitkomst staat nu a; vast net als bij het Holleeder& Tahgi proces: Schuldig en Levenslang.  De toenmalige corrupte PvdA Minister van corrupte Buitenlandse zaken ‘Huil-Komediant – Frans Timmermans’  van  het meedogenloze  Pluk de massa kaal Kabinet Taxfree-shell- Rutte&Asscher-2’ heeft de toon gezet door vlak na  het neerhalen van MH17 de separatisten bij de VN voor een wereld TV publiekeuit te maken voor ‘Lijkenpikkers – Tuig van de riche’l, die net de MH17 hadden neergehaald en gelijk stonden te plunderen van de lijken . Terwijl hij wist dat  keihard zat te liegen.  Voor die walgelijke doortrapte Lijkenpikkerij  ‘SBB-Tokkie-Huil- komediant -Show’ is hij beloont met de Super –Zakkenvullers -Graai & Naai-baan –EU-Commissaris”:

Waanzinnige  KLM Boss ‘Captain Gay Eurling- ’& ‘EU PvdA Zakkenvuller- Timmerman&Rutte liegen tegen nabestaande en het Nederlandse Volk  vlak na de ‘Mh17- Slachting’(Video’s).

CIA Trol & Maffiaboss Porosjenko stuurt nabestaanden MH17 ‘Leugen-brief’ op verzoek van VVD-Populist Rutte(Video’s)’
Volgens de Nederlandse advocaten van één van de Russische verdachten heeft de verdediging vertraging opgelopen door de corona-beperkingen.advocaat Boudewijn van Eijck, die in het proces de Russische verdachte Oleg Poelatov bijstaat, zegt tegen de Staats  ‘AIVD-NPO bral& Lieg programma- Nieuwsuur’ dat hij door de reisbeperkingen het  ‘MH17-Doofpot-dossier’ en zijn strategie niet goed kan bespreken met zijn cliënt. “Iedereen wil dat dit  ‘Doofpot-proces’ zo snel mogelijk zijn beloop krijgt, dat willen wij ook, maar we moeten toch helaas constateren dat dat absoluut niet mogelijk is en tot veel vertraging zal leiden .

‘CIA& MI6-AIVD-Mh17-Bellingcat’ unloads  ‘dr. Goebbels-piece’ on Gabbard over White Helmets Chemical attacks in Syrië(VIDEO”s)

Moord en Lekkende en liegende  AIVD advocaten a La ‘Advocaten- Directeur & Junkie-kroongetuige Nabil B. -adviseur Junkie-  AIVD informant Peter R. de Vries’ en de  Staats-AIVD-NPO-BNNVARA-Wereld Draai Door -Mr Kasem. (VIDEO’s).

Begin maart, een week voor in Nederland ‘Der Endlösung – corona- Bom-maatregelen’ (Video’s) van kracht werden, begon het ‘MH17-Doofpot-proces’ in de extra beveiligde  ‘Riool-Showbizz-Lynch- rechtbank’ bij Schiphol. Het inmiddels beruchte ‘Pedo-Rapist- Riool-Showbizz- Lynch-  Openbaar Ministerie’ houdt drie Russen en een Oekraïner  verantwoordelijk voor het neerhalen van vlucht MH17 en de moord op de 298 inzittenden  hoofdzakelijk gebaseerd op Fake bewijzen van ‘AIVD-CIA&MI6- Bellingcat’.

De verdachten waren niet aanwezig, maar de Russische oud-militair Oleg Poelatov laat zich vertegenwoordigen door Van Eijck en zijn collega Sabine ten Doesschate.
Waar veel mensen sinds begin maart thuiswerken, was dat voor Van Eijck en zijn team geen optie. “Het is een heel vertrouwelijk dossier dus dat overleg kan niet zo maar via Skype of Zoom of telefoon plaatsvinden. Dat wil je in persoon allemaal doen.” En al zou het kunnen, de advocaten hebben ook een taalprobleem, zegt Van Eijck. “Wij spreken geen Russisch en onze cliënt spreekt geen Engels. We spreken alleen met een tolk, die het gesprek simultaan vertaalt. En dan loop je nog steeds tegen allerlei taal-misverstanden aan.”Door de reisbeperkingen heeft de advocaat geen direct overleg kunnen hebben met zijn cliënt. “In elke zaak moeten we uitvoerig overleggen over wat er in het dossier staat en in dit geval betekent dat dat we naar Rusland moeten afreizen. Maar Rusland is code rood geworden en is dat nog steeds. Dat betekent dat wij er niet naartoe kunnen reizen. Uiteindelijk betekent dat dat je de inhoud van het ‘Doofpot-dossier’ niet met elkaar kan bespreken.”

Reisbeperkingen: AIVD Plaats ‘Zakkenvuller & Call Grill Iris de Graaf’ als nieuwe ‘Rusland- Fake News-correspondent’ voor de Staats- NPO als vervanger van ‘AIVD- Spion- Zakkenvuller-Mafkees-Godfroid’(Video’s)

Het 41.000 pagina’s tellende  bij elkaar gelogen’ Doofpot-dossie’r staat op twee laptops. Binnenkort krijgen de advocaten ook een papieren dossier en is nog niet gelekt door het corrupte OM en/of de AIVD  en dat is ook een teken aan de wand, want bij de Joran van der Sloot en Holleeder en Taghie processen wordt altijd gelekt door het OM naar hun Junkie- Peter R de Vries en de  OM- Media huurmoordenaar – John van den Heuvel,(VIDEO’s) etc.  

De zaak stilleggen gaat de advocaat net wat ver. “Wij begrijpen dat er heel veel  (AIVD) en Heersende Klasse anti Rusland- belangen zijn om toch met deze ‘Doofpot-zaak’ verder te gaan. Maar wij hebben ook heel veel vragen gekregen van mensen die zich verbazen dat deze zaak doorgaat. Het is niet zo dat we zeggen het kan niet verder gaan, maar we hebben wel aangegeven dat wij erg beperkt zijn geweest in onze mogelijkheden.” Een van de belangrijkste eisen van de verdediging is nu dat de reisbeperkingen worden opgeheven. “Zodat we niet alleen naar Rusland kunnen gaan, maar ook andere adviseurs kunnen raadplegen. En die zitten echt niet alleen in Nederland. Ik denk dat dat het allerbelangrijkste is”, zegt Van Eijck.

AIVD-Getuigen( acteurs )geheim(VIDEO’s)
Over wat we de komende week kunnen verwachten, doet de advocaat nog geen uitlatingen. “Wij zullen dat de komende weken duidelijk maken. U zult nog even moeten wachten.”

‘Griezel Teeven’ het Symbool van de teloorgang van Ministerie van Justitie&Media komt met ‘Huil & Lieg-Boek’(Video’s)
De verdediging heeft vorige maand al wel bezwaar gemaakt tegen het feit dat de identiteit van een aantal  al dan niet ‘AIVD en/of CIA en/of MI6 Bellingcat- informanten -getuigen’ geheim blijft. Volgens de  ‘Nacht und Nebel- rechter-commissaris’ van het schaamteloze en misdadige  types als  Cleerdin & E. Diepgaan(VIDEO’s) hebben ze recht op bescherming en een riante vergoeding , omdat ze zich bedreigd kunnen voelen en de gezondheid of veiligheid van de (AIVD)- getuige in gevaar kan zijn(kuch, kuch).

Volgens het altijd liegende ‘Pedo Rapist- Vincent Leenders & Demmink-Riool-Showbizz- lynch- Openbaar Ministerie’ dat geleid werd en wordt door types als de VVD Griezel Teeven- en de CDA Minister ‘Gestapo –Generaal Grapperhaus’  zijn er “aanzienlijke risico’s voor de (AIVD&CIA& MI6) getuigen als hun namen bekent worden , omdat dat iedereen dan  weet dat het hier gaat op betaalde beroepsleugenaars  a La AIVD en/of CIA en/of MI6 informanten van het type Bellingcat en/of Junkie- Peter R. de Vries en/of Hoerenjong- Bruine Rat -Bas van Hout(VIDEO’s )en/of de Staats-AIVD-NPO -buitenland-correspondenten ‘Callgirl Iris de Graaf’ & ‘Mafkees Godfroid'”.

In die zaak werd de verdachte niet gehoord. Het besluit wekt volgens de verdediging daarom de schijn van vooringenomenheid en weer eens een zoveelste OM Doofpot in belang van de  Internationale  ‘Taxfree- Heersende Kill the arme witte ne zwarte George Floyd-  Klasse’ (VIDEO’s). “Ook dat zal denk ik nog wel (niet) aan de orde komen zodat daarover meer duidelijkheid komt”, zegt een kennelijk naïeve  Van Eijck. De Staat-NPO-  Nieuwsuur –Verslaggever beroepsleugenaar – Gert-Jan Dennekamp, die het MH17-proces volgt en uiteraard ook stiekem zwart betaald  bij  ‘werkt ‘voor de AIVD , schat in dat het OM alles op alles zal zetten om het proces geen vertraging te laten oplopen en  de verdachte levenslang te bezorgen en de Deksel op de Doofpot te houden . “Dat blijkt ook uit de  ( duistere ) agenda. Volgende week krijgt het corrupte  ‘Doofpot-OM drie’ dagen om een toelichting te geven op de  Fake AIVD&CIA& MI6- Bellingcat-onderzoeken die zijn gedaan.”

Steve Brown, het Vrije geluid aangevallen door Politie’& GroenLinksRechts van  geen ‘Corona-mondkapje- Keizerin Halsema’ (Video’s) op de Dam Oekraïne referendum.