( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Steve Brown voorspelde het al: ‘Mocro Jongentje’ gooit pistool op straat tijdens vlucht voor politie en zit nu vast in de cel daar waar het zoontje van Halsema binnen twee uur weer thuis was(VIDEO’s).
‘Feestbeest-Keizerin Halsema’ & ‘NSB-Hoofdcommissaris Paauw’ akkoord met ‘Blacks-& Mocro- Nazi-fouilleeracties’ in Getto Bijlmer & West(VIDEO’s)

Taxfree-Elite –Fake-Democracy’ is a Kiss of dead for Black, & White poor working-class Americans & Europeans & Animals and the uprising & riots prove it(VIDEO’s)

Op de Dam hadden zich gisteren 10 duizenden ‘Top- mensen’ verzameld om te demonstreren tegen Dictator ‘Red Neck-Mad Dog Trump’ en zijn Law and Order SS-politiegeweld(VIDEOs)tegen de ‘Black& White poor working class’  in Amerika en de armoede en racisme en het politiegeweld in Europa o.a. tegen de Gele Hesje in Frankrijk en in Spanje tegen de Catalanen(Video) en in Nederland tegen o.a. de donkere door de politie vermoorde Rishi en Henriquez en de Labbekakken. De  demonstratie was georganiseerd door meerdere Top antiracismeorganisaties en verliep zonder enige incident door afwezigheid van de onderbetaalde ‘NSB-Vinger- Politie’ en zijn zwaar onderbetaalde betaalde amper opgeleide Knechtjes de ‘Kapo- BOA’s’.

Killing Blacks are Putan’s plan according to the Crazy White House & psychopath ‘liberal-intelligentsia’ like Empress Halsema of Amsterdam(VIDEO’s)
Demonstranten hebben borden bij zich met teksten als ‘Black Lives Matter’ en ‘Trump is een Racistische Dictator ‘ en ‘ Politie is Gewoon Nazi’ en ‘Red Neck Trump & Boy Rutte zijn uitbuiters van Het Volk’. Ook worden toespraken gehouden door verschillende sprekers van de organisatie zoals Naomie Pieter en Akwasi.

‘US-Taxfree-Killer-Elite’ has Deadliest ‘Red Neck-police culture’ in modern world – George Floyd & in the Netherlands Steve Brown & Henriquez: ‘CIA-CNN’ Blames Russia & Out –of State provocateurs.

Aanleiding voor de Anti Trump & Racisme en politiegeweld demonstratie is de laffe sadistische moord, die gepleegd is door tenminste 4 ‘Red Neck -KKK politieagenten’ van Mad Dog Trump op de straat arme Afro-Amerikaanse George Floyd in de Amerikaanse staat Minnesota. Sindsdien is er veel meer dan terechte machteloze woede en opstanden en protesten en ‘plunderingen’ ( proletarisch winkelen) van hongerde straat arme mensen uit de Getto’s in veel Amerikaanse steden.

‘Keizerin Halsema zonder mondkapje & Loverboy Ninja Oey’:  ‘1,5 meter afstand houden onmogelijk dat geldt alleen voor Labbekakken en Ajax Supporters(Video’sen de straat arme Mocro en donkere  mensen in de Getto’s West en de Bijlmer en de Horeca ‘Vooraf werd iedereen die wilde komen opgeroepen om een mondkapje of gezichtsbescherming te dragen om eventuele verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ook werd verzocht 1,5 meter afstand te houden, maar dit is door de enorme drukte niet te doen. ‘Afstand houden is onmogelijk’, aldus de hypocriete met twee maten metende van ‘GroenLinks Rechts-“ Deep State”- Keizerin  Halsema’, wat ook een vorm van discriminatie is  van de Laagste witte en zwarte  Klasse , die bij miste geringste klappen en ‘Nek -klemmen’ krijgt  van haar corrupte Laffe ‘NSB Vinger-Politie’ en bont en bauw de cel ingesmeten

Minneapolis officers only fired after video shows Killing black man. Nederlandse ‘Politie-Black-man & Steve Brown-moordenaars’ nog steeds in dienst ondanks video’s(VIDEO’s).

Keizerin Halsema: ‘Ik begrijp dat 1,5 meter afstand houden niet in acht gehouden wordt, maar de demonstranten wel veel mondkapjes gebuikte, want dat heb ik niet gedaan heb  net als Trump, toen ik even ging kijken bij de demonstratie  met mijn man ‘Loverboy Ninja Oey’, en nee hij had geen pistool bij zich,hihihiihihihih  , maar de  demonstratievrijheid is een heel groot goed als het mij uitkomt. Dus ziet de corrupte driehoek bestaande uit mij en mijn ‘NSB Hoofdcommissaris-Paauw’(VIDEO’s) en de Pedo-‘Rapist- Elite -Hoofdofficier John Lucas(VIDEO’s) ’ geen grond om de demonstratie te ontbinden. Daarvoor is de demonstratie ook te belangrijk en zijn bovendien deze mensen zelf verantwoordelijk en ik laat alleen Ajax supporters met invalide, kinderen de Morco’s en donkere mensen en Labbekakken  in elkaar staal . En racistisch fouilleren doen wij alleen in de Getto Bijlmer& West bij straat arme Mocro en Donkere jonge mannen’ net als in de US van de extreme Lafaard ‘Red Neck-KKK- Dictator Trump’ ,die bij het minste geringste zijn ‘Bom -Vrije Bunker’ onder het White huis in duikt terwijl hij in zijn broek schijt van angst ‘.  En inmiddels op vreedzame Demonstranten  met rubberen kogels en traangas  laat schieten en in elkaar slaan zodat hij als een echte Dictator op zijn gemak naar een Kerk kan wandelen  met ontelbare  ‘SS-politie& leger’ bescherming om zich heen  en daar daar als een echte levensgevaarlijke psychopaat a La Hitler  met de Bijbel in zijn hand gaat staan zwaaien als een te dikke Duivel.

Opmerking : Wij waren de enige die gelijk publiceerde dat er 10.000 mensen op de Dam en omgeving stonden.De hele corrupte en laffe Gevestigde Orde Pers met het Amsterdamse Noord Koreaanse AT5 voorop stelde( Fake News dus) dat er 5000 mensen op de Dam stonden.Na enige dagen weder wij in gelijk gesteld n.b. door de polite dat het er dus 10.0000 waren.