( door Bijzonder Hoogleraar ing Steve Brown in de ‘Media&OM&AIVD& Politie&advocaten – Maffia’)

AMSTERDAM-NOIR-AIVD woest op hun ‘informant Peter R. de Vries’: Zijn advocaat ‘Mocro-Kasem’ heeft gelekt naar ‘Mocro-Volksgroep Taghi’ en niet naar de AIVD.(Video’s).’
Advocaat-Lek-Mocro- Kasem’ bralt nu kennelijk compleet in paniek dat hij een onderzoek door de ‘Oplichter -Deken Mr. E.J. Henrichs’ wil naar de beschuldiging van OM en Politie inzake zijn lekken naar de ‘Mocro-Volksgroep Taghi’. En wij eisen een onderzoek van de Deken dat ‘Advocatenkantoor-  Peter R.de Vries’ een ‘AIVD & Politie & OM- informant’ is net als zijn gabber in crime  ‘AIVD-Miljonair- Hoerenjong-Bruine Rat- Bas van Hout (Video’s).

Corrupte Rechter: Wast Lekken Peter  R. de Vries wit: Meneer Holleeder, voordat we deze Riool-Showbizz-rechtszaak beginnen geef ik u alvast Levenslang namens uw Judas-zussen en hun Media-Pooier-Peter R. de Vries”(Video).

Betaalde AIVD-politie-informanten Peter R. de Vries, Peter La Serpe en Astrid Holleeder plegen meineed, maar niemand wordt gearresteerd(Video’s) 

Immers het lekken naar de ‘AIVD & OM & Politie’ en als Kroongetuigen ter rechtszitting verklaren tegen Willem Holleeder en op TV en in de kranten door directeur Peter R. de Vries van zijn ‘Lek-Kasem-advocatenkantoor’ samen met  zijn ‘Judas- zussen Holleeder’, waarvan Astrid ook al een advocaat is heeft Willem Holleeder levenslang bezorgd. Waarom heeft de ‘Oplichter- Deken mr. E.J. Henrichs ‘ daar geen onderzoek naar gedaan? Tja,wat denkt u zelf?

Junkie & Hoerenloper& AIVD-Informant  Peter R. de Vries’ wekt weer hoongelach op Twitter, maar John de Mol & Parket-Generaal houden hem op de TV (Video’s)’

Schaamteloze Deken mr. E.J. Henrichs van Amsterdam gaat door met optreden als corrupte altijd liegende advocaat van oplichter mr. Krikke.

BNNVARA een gesubsidieerd ‘Witwas –Merk’ met o.a. ‘BN-Hoer Pauw’ & ‘AIVD informanten Bas van Hout&Peter R de Vries’(Video’s).

Kijk als Mr. Kalid Kasem echt onschuldig is had hij direct als advocaat(kost hem niks)en ‘Zakkenvuller-& Lieg-Presentator’ van de Wereld Draait Door een spoedeisend kortgeding aangespannen tegen het OM & Politie wegens grove smaad en laster en karaktermoord en binnen één  dag een uitspraak gehad van de Rechter of zijn Lekken waar is of niet. En niet met die onzin doorzichtige afleiding ‘s tactiek aankomen dat hij een onderzoek heeft gevraagd aan de ‘Oplichter- Deken Mr. E.J. Henrichs’ van Amsterdam, want dat hadden het OM & Politie al gedaan middels een klacht tegen hem. Misschien wil hij dat de Oplichter-Deken- Mr. E.J. Henrichs’ het ‘Doofpot-onderzoek’ laat uitvoeren door zijn ‘(ex) directeur& AIVD- Informant Peter R. de Vries’. En dan kunnen ze samen bij de ‘Staat-AIVD-NPO- BNN/ VARA-Ja-Knikker-Jeroen Pauw'(Video’s)  en/of  de Wereld Draait door verslag doen van de uitkomst van dat onderzoek dat ze beide onschuldig zijn en niet liegen en geen cocaïne snuiven en geen te jonge hoeren en/of schandkampen neuken verkrachten en zeker niet Lekken. Maar waar wij niets over horen is dat het Lekken van  ‘advocaten -directeur Peter R. De Vries’ naar zijn informele riant zwart betaalde ‘AIVD & OM & Politie-Bazen’ heeft geleid tot massale arrestaties van de gabbers van Tahgi en Tahgi( net als bij Willem Holleeder)zelf en de Moord op advocaat Mr. Wiersum.

Griezel Teeven’ het Symbool van de teloorgang van Ministerie van Justitie&Media komt met ‘Huil & Lieg-Boek’(Video’s).


Advocaat Khalid Kasem was topkandidaat om Matthijs van Nieuwkerk op te volgen als presentator van ‘het nieuwe De Wereld Draait Door’. Het eergisteren verschenen nieuws over de ‘Lek- Mocro-raadsman-Kasem’ op deze website, maakt daar plotseling een eind aan. Dat bevestigt de ‘Staats-AIVD- NPO-omroep BNNVARA‘ Mr. Mocro Kasem’ zou  “Pedo-Metoo & Subsidie -Miljonair Mathijs van Nieuwkerk ‘ vervangen  als ‘Zakkenvuller –Presentator’ met als vaste tafelheren de beroepsleugenaars en ‘AIVD & Politie-informanten- Peter R de Vries & Hoerenjong- Bruine Rat- Bas van Hout’. De Staats-AIVD-NPO- BNNVARA kent geen schaamte, want ‘ Mr. Mocro Kasem’ als  presentator en vaste tafelheer de  beroepsleugenaar  ‘AIVD informant  Peter R de Vries’.  M.a.w. de AIVD & OM & politie van de Heersende- Kill- Black, & White poor working-class -Klasse(Video’s)  bepalen de ‘dr. Goebbels- inhoud’  van de Wereld Draait Door met hun corrupte AIVD loopjongen Peter R de Vries, de directeur van de Lekkende mr. Kasem.

‘AIVD-Pr-Peter R. de Vries’ kan niet meer met drugsgeld van zijn voormalige Boss de vermoorde Klaas Bruinsma zijn ‘Master John de Mol’ weer redden van faillissement(VIDEO’s).


Nu schuift  ‘Junkie- AIVD-informant & advocaten Directeur Peter R. de Vries’ al jaren lang tot vervelens toe  aan tafel á 3000,- euro per keer bij die andere Staats- AIVD-NPO -BNNVARA ‘Zakkenvullers- Jaknikker -Pauw ‘ met zijn Sidekick ‘AVID -Miljonair- Informant-Hoerenjong- Bruine  Rat Bas van Hout’ en  zijn thuishonk ‘RTL –Riool-Lynch-Boulevard’( Video’s) om bijv. Willem Holleeder en Steve Brown en Wilders te lynchen.En voor dat Staats ‘AIVD-NPO- BNNVARA- Tuig van de Richel’  moeten wij als kaal geplukte  belastingbetaler voor betalen. Wanneer wordt eindelijk eens een keer dat zogenaamde Linkse maar in het echt ordinaire  ‘Rat in pak- Zakkenvullers -Lekkende AIVD & OM & Politie – Tuig ‘van de Buis gehaald? De schaamteloze zogenaamde Linkse  ‘Staats-Omroep -BNNVara’ maakte sinds het stoppen van Pedo &#Metoo- Subsidie  Miljonair Junkie- Mattijs van Nieuwkerk bij de  DWDD, waar De Vries ook al jarenlang soms bijna dagelijks  aanschoof voor 3000,-euro per keer meerdere proefafleveringen(kuch) met verschillende ‘Bral & Lieg-presentatoren’ voor een heel nieuw programma op de vooravond van de ‘Staats AIVD- NPO 1.’ Een pilot met Khalid Kasem viel in de smaak omdat dat moest van ‘Maffiabaas John de Mol’ en zijn ‘Media -huurmoordenaar- AIVD Spion Peter R. de Vries’. ” Wij( lees: John de Mol en Peter R de Vries) waren enthousiast over Kasem zijn  ‘Nep en Fop’- test en zijn met hem verder in gesprek gegaan met mr. Kasem ’’, aldus een schaamteloze en liegende woordvoerder van de Staats- Bral-Omroep BNNVARA ‘. ,,Naar aanleiding van de mooie berichtgeving dat Kasem net als onze vaste ‘Bral-Tafelheer’ voor al onze ‘bral-programma’s’  Peter R. de Vries lekt naar de AIVD  over de Volks-Onderwereld  naar de ‘Morco Volksgroep Taghi’ wil Kasem zijn ‘Lekkende – handen ‘vrij hebben om zich hier tegen te verweren. Verdere gesprekken met deze ‘Top Bral & Lieg-kandidaat  Kasem ‘als Zakkenvuller- & Lieg & Bedrieg- presentator voor de vooravond zijn daarom niet meer aan de orde, wij denken nu om alleen met onze Held Peter R. de Vries verder te gaan, vooral Peter zijn hese ‘Junkie-stem’ en zijn Allesdeskundigheid en dat hij zijn ‘#Metoo- handen’ niet thuis kan houden net als  onze  ‘Zakkenvuller-Junkie- Matthijs’ en bovenal dat het hem niets kan schelen als hij weer eens op Lekken uit OM & Politie-onderzoeken en liegen is betrapt hebben altijd diepe indruk op ons gemaakt als hij weer eens bij onze Paul en/of Mathijs en/of OP1 met  bijv. met zijn loopjongen de vermoorde Moordenaar Martin Kok  aanschoof voor 3000,- euro per keer, wat een TV-Bink is onze Junkie-Peter,niet dan.’’

De in opspraak geraakte Nep en Fop raadsman – zelf niet bereikbaar voor commentaar – is op dit moment Lekkende partner van het ‘Witwas-advocatenbureau- De Vries & Kasem’ dat hij samen met Peter R. de Vries en de AIVD & OM & Politie oprichtte. In februari 2020 eindigde Kasem nog als tweede in de succesvolle tv-quiz De Slimste Mens en onlangs publiceerde hij een bestseller over voetballer Abdelhak Nouri. Pikant is dat wij Kasem van te voren de antwoorden hadden verstrek, aldus de schaamteloze ‘BNNVARA- woordvoeder’.Taghi blijkt in zijn jeugd klasgenoot te zijn geweest van de onlangs in Dubai mogelijk door het Lekken van ‘AIVD-informant Peter R de Vries’ aangehouden Taghi die wordt verdacht door de ‘AIVD & OM & Politie’ van een groot aantal onderwereldmoorden net als Holleeder & Jessy Remmers & Jotsic. Daarnaast word Taghi nog verdacht van het schrijven van een brief dat ‘Junkie-Hoerenloper-Peter R. de Vries’ zijn grote Held is( Noot).

Tot Slot: Wij hebben dit artikel toegezonden aan de ‘Oplichter-Deken mr Henrich’ met verzoek tot commentaar. Wij kunnen nu al voorspellen dat deze juridische Rat in pak mr. Henrich niet zal reageren wat eigenlijk gelijk staat aan zich beroepen op zijn zwijgrecht als een volleert beroepscrimineel van het type Brigadier Sandra de Ruijter en ‘Moordenaar’-Politierechter Fels(Video’s) .

Noot: reclame Brief Taghi voor Held Peter R. de Vries geschreven door ‘Domme Royce de Vries’  Kasem: