( door het Noord Koreaanse At5 van Keizerin Halsema )

AMSTERDAM-NOIR- Moedeloze SP Wethouder Laurens Ivens (Bouwen voor Expats & Yuppies en amper Wonen voor Jan met de Pet )vindt het onbegrijpelijk en misdadig dat huurprijzen nog steeds fors verhoogd kunnen worden als er een bewonerswissel plaatsvindt in ‘Yuppie & Expats Amsterdam’ van zijn ‘Mocro & Black Razzia  -GroenLinksRechts Keizerin Halsema & NSB-Hoofdcommissaris Paauw’(Video’s)

Het Resultaat van Rutte 1,2,3: Meer mensen naar de Voedselbank & Dak & thuisloos en meer mensen onder armoedegrens, maar de King vangt 300 miljoen euro per jaar(Video’s)

Je ziet dat er nog redelijk wat  maar helaas vaak opzettelijk verwaarloosde huurwoningen zijn, in Amsterdam zo’n 50.000, die voor gemiddeld zo’n 600  tot 800 euro per maand verhuurd worden en dat is al behoorlijk fors voor 30 tot 40 procent van de kaal geplukte Amsterdammers die onder de armoedegrens moet zien te overleven:

Maar als er een nieuwe  Yuppie uit de provincie met een Steenrijke Papa & Expats-huurder’ in gaat, dat de huur na een ‘kwastje  verf’  in een keer naar  minimaal 1500  of 2.500 euro of zelfs nog naar meer gaat’, vertelt Ivens tegen het bejaarde ‘Zombie- tv- Bral- Staats-programma -‘Elite Pedo-Trek-eend-EenVandaag'(Video’s) en  Volksnieuws uit Amsterdam-Noir:

75 jaar Bevrijding? Onze Kameraad en Held van de Straat Rechtsgeleerde Nico van den Ham vindt net als wij dat er geen sprake is van Bevrijding van de Massa(Video’s) .

Corona–Aasgieren’:‘Prins Bernhard & Haga & Kushner-Huisjesmelkers’ verhogen straffeloos huur met 40 procent(VIDEO’s)

‘Corona Aasgieren -Néhmé & Torn’: VVD-misdaadgroep Amsterdam stelt voor 40-40-20-regel los te laten voor nog meer Woningnood voor ‘Jan met de Pet’(VIDEO’s)

D66 verhuurt zich als Schandknaap en de VVD-misdaadgroep  neukt ze. ‘Den Haag & Telegraaf’ Lullen het goed(Video’s)

De D66 ‘DDR66- Censuur Queen- psychopaat Minister Kajsa Ollongren‘ deed eerder een ‘Nep en Fop onderzoek’ naar mogelijkheden om zo’n huurstijging( niet) tegen te gaan, maar ze liegt tegen EenVandaag dat dat ‘heel erg lastig’ is. ‘Want daar zit een mate van vrijheid in voor onze Prins Bernhard en Tweede kamerlid Haga voor het sluiten van een ‘Wurg-Maffia-contract’. Dat geldt (niet) voor beide partijen, voor de (maffia)verhuurder en de (machteloze) huurder, want er is voor de gewone Amsterdammer al sinds de Tweede Wereld Oorlog woningnood, nee niet voor onze ‘Taxfree- King& Parasieten Familie’  met zijn Paleizen in binnen en buitenland en eentje voor bijna het hele jaar leegstaande op de Dam, hhihihihhi, wel weer kijken naar mijn ‘Grachtengordel Held Lubach’, he, We willen ook dat er nog steeds ”Elite-Maffia Huisjesmelkers- investeerders’ a La Prins Bernhard en de ‘ex VVD boef-spijtoptant Haga’ van Forum voor geen democratie van Dobberneger- Naninga (Video’s) zijn die zorgen voor extra Yuppie &Expats woningen‘.

(Tijdens de Bilderberg wandeling worden ‘Taxfree-King Willem’ en zijn Hofnarren Rutte, Aboutaleb , Ollongren en Dijkstra uitgejouw voor Maffia en Kinderverkrachters)

‘D66 -Censuur- Bilderberg Queen& jonkvrouw -Ollongren’ de Boss van de ‘AIVD& Grachtengordel -Drol- Lubach(VIDEO’s) is  compleet ingestort(Video’s).

Professionele ‘Elite-Maffia –Huisjesmelkers- investeerders’ zouden tegen hun loopjongen Ollongren gedreigd hebben om grote bouwprojecten op te zeggen als ze niet zelf de ‘Woeker & Wurg-huurprijs ‘mogen bepalen. Volgens Ivens is ‘Jonkvrouw-Bilderberg- Ollongren’ ‘gezwicht voor de investeerder’ ‘Bloed- speculanten’. ‘Vastgoedeigenaren huisjesmelkers willen Bloed-winst maken ten koste van Jan met de pet en de Yuppies en Expats starters. En het lijkt erop dat deze Elite Maffioso’s het ‘Nep en fop- gevecht ‘gewonnen hebben zeg ik dan maar, maar ik weet dat die D66 DDR66 corrupte laffe smeerpoets ‘Jonkvrouw- Bilderberg-Ollongren’ in de zak zit van de ‘Vastgoed-Elite-Gangsters –Maffia’ net als de VVD-misdaadgroep en de ‘CU-incest Bijbelbelt’ en de ‘Nep en Fop Christen -CDA ‘.’ Tja, het is vechten tegen de corrupte Zakkenvullers de Taxfree-War Crime-& Kill the poor- Elite(Video’s).

(Amsterdamse Daklozen vraagt Steve Brown om een beetje geld om een nacht binnen in een mensonterende opvangcentrum in Amsterdam te kunnen slapen)